• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben senin gibiyim canım. ama az yoğurt yiyorum az ceviz az meyve kalanını da günde bir tost ya da makarna bol su. inşallah yeterlidir çok korkuyorumm çok

kızlarrr hapşırırken kasıklarm çok fena oldu battı ağrıdı çok korktum bişi olmz dimi
arkadaşlar biliyormusunuz bilmem ama sakın hapşururken kendinizi sıkmayın bırakın ne kadar ses çıkarsa çıksın
hapşuruğu tutmat hamileyken özellikle ölüme bile sebeb oluyormuş bir gazetede okumuştum dikkat edin .

arkadaşlar biliyormusunuz bilmem ama sakın hapşururken kendinizi sıkmayın bırakın ne kadar ses çıkarsa çıksın
hapşuruğu tutmat hamileyken özellikle ölüme bile sebeb oluyormuş bir gazetede okumuştum dikkat edin .
ewt duydum cnm bnmki sıkmak diil de birden hapşırınca kasıklarıma bıçak battı resmen cok korktum

Kızlar benim ikinci kesem boştu sizce içinde bebek olurmu 9 haftalık olcaz ama bi fikriniz var mı yada başına gelen doktor net bişey söylemedi tekrar bakacak cuma günü
Canim eltim 3. Aylik olana kadar tek bebek bekliyordu. Sonradan ikizi oldugu anlasildi. :) olabiliyor yani.

Ben de gunde 15-20 kez hapsuruyorum zaten toza alerjim var. Benim de kasiklarima bicak gibi batmalar oluyordu, simdi birakiyorum valla ses, hapsuruk damlaciklari her sey ucusuyo:p ama tutmak cok zararli..

Ben de gunde 15-20 kez hapsuruyorum zaten toza alerjim var. Benim de kasiklarima bicak gibi batmalar oluyordu, simdi birakiyorum valla ses, hapsuruk damlaciklari her sey ucusuyo:p ama tutmak cok zararli..
bu batma normal yani dimi

merhaba arkadaşlar
anti rubella ımg sonucunu alan var mı. rutin kan testi idrar testi yapılırken bakılıyor bunlara da.
bende rubella pozitif çıktı. normalde negatif çıkması gerekiyordu. bunun pozitif çıkması demek benım yakın zamanda kızamıkçık çıkarttığımın yada hala çıkartıyor oldugumun işareti imiş. bu da hamileliğin ilk üç ayı için çok tehlikeli imiş. internette karıştırdığımda bissürü kötü kötü şeyler yazıyor.doktorum da izinde onunla da görüşemedim. pazartesiye görüşeceğim inş.
sizde durumlar nasıl. yada konu hakkında bilgisi olan var mı?
merhaba, onun pozitif olması gerekiyormuş zaten bende de pozitif çıkınca korkmuştum. ama geçmişte geçirdiğinizi gösteriyor sorun yoktur yani merak etmeyin

ben senin gibiyim canım. ama az yoğurt yiyorum az ceviz az meyve kalanını da günde bir tost ya da makarna bol su. inşallah yeterlidir çok korkuyorumm çok
CANIM Bİ ANLAMDA İYİ BEBEK İLK 3 AY SENDEKİ DEPODAN ALIYOR. BİZ YİYEBİLEN DAHA KÖTÜ 2 AYDA 1 KG ALDIM :( DEVAMINI DÜŞÜNEMİYORUM

kızlarrr hapşırırken kasıklarm çok fena oldu battı ağrıdı çok korktum bişi olmz dimi
Zorladiysan olmuştur dikkat et rahat ol.ikiz hamileliğin tek Hamilelikten pek bir farkı yok.ben 34.haftaya kadar çalıştım araba kullandım mesela.umarım 3 ay sonrası güzel geçer hepimiz icin

Zorladiysan olmuştur dikkat et rahat ol.ikiz hamileliğin tek Hamilelikten pek bir farkı yok.ben 34.haftaya kadar çalıştım araba kullandım mesela.umarım 3 ay sonrası güzel geçer hepimiz icin
sağol cnm rahatladm biras olsn buarada bulantısı olan arkadaslar tüm gün mü oluyo arada geciyo mu bulantılarınz

sağol cnm rahatladm biras olsn buarada bulantısı olan arkadaslar tüm gün mü oluyo arada geciyo mu bulantılarınz

Ara ara oluyor benim. Daha çok tiksindirecek birşey kokarsa kötü oluyorum. Kusuyorum. Onun dışında sadece bulantı oluyor. Ve genelde iştahsızlık hazımsızlık var. Tuzlu bişeyler yiyince geçiyorr. Ama kaptırıp çok yersem de bulantı oluyor. Böyle bir kısır döngü :((

Ara ara oluyor benim. Daha çok tiksindirecek birşey kokarsa kötü oluyorum. Kusuyorum. Onun dışında sadece bulantı oluyor. Ve genelde iştahsızlık hazımsızlık var. Tuzlu bişeyler yiyince geçiyorr. Ama kaptırıp çok yersem de bulantı oluyor. Böyle bir kısır döngü :KK43:(
bnm 2-3 gündr sürekliydi bgn3 gibi filandan beri gitti gibi azıcık belli belirsz var da normal mi diye merak ettm

Back