- 29 Aralık 2014
- 60
- 48
- 18
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.281
bişey olmaz canım. brn sürekli hapşuruyorum bu aralar. içini ferah tutkızlarrr hapşırırken kasıklarm çok fena oldu battı ağrıdı çok korktum bişi olmz dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey olmaz canım. brn sürekli hapşuruyorum bu aralar. içini ferah tutkızlarrr hapşırırken kasıklarm çok fena oldu battı ağrıdı çok korktum bişi olmz dimi
cnm normalde korkmuyodm da ilk kez böyle oldu bnmkiler ikiz ya kasığım iki yanınca bıçakla battı gibi oldu onun için inş herşey yolundadrbişey olmaz canım. brn sürekli hapşuruyorum bu aralar. içini ferah tut
canım aynı güne denk geliyoruz seninle. ilk kez gördüm seni sevindim. iştahsızlık ve koku canımdan bezdirdi halim yok kafamı kaldırmaya...
ben de giremiyorum ailem de uzakta eşim soyup getirirse işte anck omutfağa giremiyorum şekerim sorma ya![]()
kipanın suyu iyiymiş cnm. ben de tadını beğeniyorumYerel bi hazır su ..
marka tavsiyen varmi
arkadaşlar biliyormusunuz bilmem ama sakın hapşururken kendinizi sıkmayın bırakın ne kadar ses çıkarsa çıksınkızlarrr hapşırırken kasıklarm çok fena oldu battı ağrıdı çok korktum bişi olmz dimi
ewt duydum cnm bnmki sıkmak diil de birden hapşırınca kasıklarıma bıçak battı resmen cok korktumarkadaşlar biliyormusunuz bilmem ama sakın hapşururken kendinizi sıkmayın bırakın ne kadar ses çıkarsa çıksın
hapşuruğu tutmat hamileyken özellikle ölüme bile sebeb oluyormuş bir gazetede okumuştum dikkat edin .
Canim eltim 3. Aylik olana kadar tek bebek bekliyordu. Sonradan ikizi oldugu anlasildi. :) olabiliyor yani.Kızlar benim ikinci kesem boştu sizce içinde bebek olurmu 9 haftalık olcaz ama bi fikriniz var mı yada başına gelen doktor net bişey söylemedi tekrar bakacak cuma günü
bu batma normal yani dimiBen de gunde 15-20 kez hapsuruyorum zaten toza alerjim var. Benim de kasiklarima bicak gibi batmalar oluyordu, simdi birakiyorum valla ses, hapsuruk damlaciklari her sey ucusuyoama tutmak cok zararli..
merhaba, onun pozitif olması gerekiyormuş zaten bende de pozitif çıkınca korkmuştum. ama geçmişte geçirdiğinizi gösteriyor sorun yoktur yani merak etmeyinmerhaba arkadaşlar
anti rubella ımg sonucunu alan var mı. rutin kan testi idrar testi yapılırken bakılıyor bunlara da.
bende rubella pozitif çıktı. normalde negatif çıkması gerekiyordu. bunun pozitif çıkması demek benım yakın zamanda kızamıkçık çıkarttığımın yada hala çıkartıyor oldugumun işareti imiş. bu da hamileliğin ilk üç ayı için çok tehlikeli imiş. internette karıştırdığımda bissürü kötü kötü şeyler yazıyor.doktorum da izinde onunla da görüşemedim. pazartesiye görüşeceğim inş.
sizde durumlar nasıl. yada konu hakkında bilgisi olan var mı?
CANIM Bİ ANLAMDA İYİ BEBEK İLK 3 AY SENDEKİ DEPODAN ALIYOR. BİZ YİYEBİLEN DAHA KÖTÜ 2 AYDA 1 KG ALDIMben senin gibiyim canım. ama az yoğurt yiyorum az ceviz az meyve kalanını da günde bir tost ya da makarna bol su. inşallah yeterlidir çok korkuyorumm çok
Zorladiysan olmuştur dikkat et rahat ol.ikiz hamileliğin tek Hamilelikten pek bir farkı yok.ben 34.haftaya kadar çalıştım araba kullandım mesela.umarım 3 ay sonrası güzel geçer hepimiz icinkızlarrr hapşırırken kasıklarm çok fena oldu battı ağrıdı çok korktum bişi olmz dimi
sağol cnm rahatladm biras olsn buarada bulantısı olan arkadaslar tüm gün mü oluyo arada geciyo mu bulantılarınzZorladiysan olmuştur dikkat et rahat ol.ikiz hamileliğin tek Hamilelikten pek bir farkı yok.ben 34.haftaya kadar çalıştım araba kullandım mesela.umarım 3 ay sonrası güzel geçer hepimiz icin
sağol cnm rahatladm biras olsn buarada bulantısı olan arkadaslar tüm gün mü oluyo arada geciyo mu bulantılarınz
bnm 2-3 gündr sürekliydi bgn3 gibi filandan beri gitti gibi azıcık belli belirsz var da normal mi diye merak ettmAra ara oluyor benim. Daha çok tiksindirecek birşey kokarsa kötü oluyorum. Kusuyorum. Onun dışında sadece bulantı oluyor. Ve genelde iştahsızlık hazımsızlık var. Tuzlu bişeyler yiyince geçiyorr. Ama kaptırıp çok yersem de bulantı oluyor. Böyle bir kısır döngü(
Cidden onunla alakasi var miamin cnmmm ama bn bazen mutlu oluyorm belirtilr kalp atmaya baslayınca olusurmuş midem bulanmaya basladığına göre bebeklermn kalbi atmaya baslamıştr inş![]()
cnm meraklanma herkeste bulantı olmazmış ki inş sende olmz bnm cok fenaydı gecti 3-4 saattrCidden onunla alakasi var mibenim hala hic bir bulantim yok tiksinme de yok
![]()