• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.. Ben çok fazla mide bulantısı yaşamadığım halde kilo kaybettim çok acıkıyorum ama kilo almıyorum hatta 2 kilo verdim nasıl iş anlamadım

Kızlar iki üç gündür domates ve taze ekmek yiyorum, tuzluyorum domatesi küçük küçük doğruyorum..
İyi geliyor seriin serin, birde tuzlu olunca..
Bulantısı olanlar deneyin mutlaka. :KK73:

Ayy ben daha beterim, 43 kiloydum bende kilo alamıyorum, gebelikten dolayı 1 buçuk kilo almışım. Hiç bir şey yiyemiyorum halbuki, sen yiyebiliyo musun? Mide bulantın var mı???
Dahada zayıflarım diye çok korkuyorum o_O
Ben yiyebiliyorum cok sukur bulantim cok nadir oluyo

Sen kalp atışını duydun mu canım?
Benim sabah kalktığımdan beri bulantım çok az inşallah herşey yolundadır. Bulansa dert, bulanmasa dert ne olcak böyle bilmem :)
Duyduk canım çok şükür sen duydun mu yolundadır merak etme midesi hiç bulanmayan birçok kişi var

Ha birde ya ikiz se :KK17: bu endişeyle gitmek çok fena :KK17:
İyi haberlerle dön inşallah 3 tane daha mı var maşallah
Kız mrb benim mide yanmalarim falan geçti çok şükür
ayağa kalkiyorum dışarı falan çıkıyorum
Benimle yakin olan arkadaşlar siz Nasılsıniz nasıl gidiyo
ne güzel geçmiş canım benim tek şikayetim kotu koku ve goruntu birde karnım doyduktan sonra sofra yemek artıkları midemi bulandırıyor çok şükür annem de yiyip içiyoruz

İyi haberlerle dön inşallah 3 tane daha mı var maşallah
ne güzel geçmiş canım benim tek şikayetim kotu koku ve goruntu birde karnım doyduktan sonra sofra yemek artıkları midemi bulandırıyor çok şükür annem de yiyip içiyoruz
o bende de var esim topluyo sofrayi bulasiklari yerlestiriyo saolsun ozellikle kahvalti yumyrta falan olunca..ewde kizim olnca illaki pisiyo

Back