• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba benimde oğlumla bu bebişimin arasında 8 yaş olacak hatta neredeyse 9 yaş olacak.Oğlum ekim 2006 doğumlu.Biraz fazla açıldı araları ama ,kısmet...Oğlum sabırsızlıkla bekliyor kardeşini şimdiden.Belik biraz büyüdükleri için daha yardımcı olurlar bize diye düşünüyorum ben.
8 yaş var canım :)

merhaba benimde oğlumla bu bebişimin arasında 8 yaş olacak hatta neredeyse 9 yaş olacak.Oğlum ekim 2006 doğumlu.Biraz fazla açıldı araları ama ,kısmet...Oğlum sabırsızlıkla bekliyor kardeşini şimdiden.Belik biraz büyüdükleri için daha yardımcı olurlar bize diye düşünüyorum ben.

aynen canım :) benim oğlanda şimdiden merak içerisinde :) kız olsun diye düşünüyorum :) 1 erkek 1 kız :) şöyle tatlı bi tane.

Ayy aynı benim durumum kızlar çok zor Allah yardımcımız olsun benimde kızım 17 aylık memeden kestim 5 gün oldu.. Hergün anne meme diyor bi şekilde kandırıyorum salça sürdüm bende onu görünce geri kaçıyor bi müddet sonra yine ama bugün pek istemedi unuttu sanki..
Benim oğlumda 16sylık ben hala emziriyorum,bizim de sıkıntımız gece emmek istemesi vermeyince çığlık çığlığa,nasıl bıraktırdınız?doktorum bana emzirebilirsn dedi ama yinede kuşkuluym. ederim formu da bugün göndericem,yarın geri gönderirseniz sevinirim.

Benim oğlumda 16sylık ben hala emziriyorum,bizim de sıkıntımız gece emmek istemesi vermeyince çığlık çığlığa,nasıl bıraktırdınız?doktorum bana emzirebilirsn dedi ama yinede kuşkuluym. ederim formu da bugün göndericem,yarın geri gönderirseniz sevinirim.
Canim ben kirmizi biberi surmustum. Anne aci aci diyip emmek istememisti ama biraktirmadan once suyumu cikartiyordu. Ama biraktirmadan once kademe kademe azalttim cunku cok sutum vardi.

8 yaş var canım :)

kizlarr bende sizdenim :)
Benim oglumda sekiz yasinda...
Daha cok ilgili olacagini dusunuyorum yukumuzu hafifletecekler azda olsa :))

Bence de öyle olacak.Yavrum şimdiden ben bakarım anne diyor.Sağlıkla gelsin bebişlerimiz ağbileri çok iyi bakacak onlara inşallah
evet bu kez dikkat edicz :) senın kırmızılar niye böyle nazlanıyolar anlamadm canım azcık kızmak gerekıyo :p

cemrem cok sevındım canım maşallah bebişine :) kız olcak senın öyle hissettım bi anda:)

kizlarr bende sizdenim :)
Benim oglumda sekiz yasinda...
Daha cok ilgili olacagini dusunuyorum yukumuzu hafifletecekler azda olsa :))

Cnm benim kızım geceleri emmiyodu zaten hep gündüz bide sabah kalkınca salça sürdüm hep tiksindi bugün hiç istemedi bide uyurken emzik emiyo belki ondan daha rahatım...

En güzeli geç söylemek tabi ama bizim durum biraz farklı.Ağustosta düşük yaptım ben o hamileliğimi tesadüfen o kadar saklamamıza rağmen anlamıştı.Çok sevindi heveslendi ama bebek düşünce ben birşey diyemedim ona.Çok şükür bu ay tekrar hamile kaldım o da anlayamadı diğerine ne olduğunu aynı hamilelik devam diye düşünüyor.
Daha benimkinin haberi yok.
Bi kalp atisini duyalimda sobra soylerim insallah.

Back