- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.161
kızlar kimin ikinci hamilelikleriydi.ilk çocuğunuzla şimdiki kaç yaş fark oldu.ve nasıl hissediyosunuz...hadi anlatın içimi rahatlatayım biraz.
8 yaş var canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kimin ikinci hamilelikleriydi.ilk çocuğunuzla şimdiki kaç yaş fark oldu.ve nasıl hissediyosunuz...hadi anlatın içimi rahatlatayım biraz.
merhaba benimde oğlumla bu bebişimin arasında 8 yaş olacak hatta neredeyse 9 yaş olacak.Oğlum ekim 2006 doğumlu.Biraz fazla açıldı araları ama ,kısmet...Oğlum sabırsızlıkla bekliyor kardeşini şimdiden.Belik biraz büyüdükleri için daha yardımcı olurlar bize diye düşünüyorum ben.
benimde 2. ci olacak oğlum 12 yaşında baya bir ara var yaniBenim ikinci hamileligim oglum on dokuz aylik seninde mi ilinciydi
Benim oğlumda 16sylık ben hala emziriyorum,bizim de sıkıntımız gece emmek istemesi vermeyince çığlık çığlığa,nasıl bıraktırdınız?doktorum bana emzirebilirsn dedi ama yinede kuşkuluym. ederim formu da bugün göndericem,yarın geri gönderirseniz sevinirim.Ayy aynı benim durumum kızlar çok zor Allah yardımcımız olsun benimde kızım 17 aylık memeden kestim 5 gün oldu.. Hergün anne meme diyor bi şekilde kandırıyorum salça sürdüm bende onu görünce geri kaçıyor bi müddet sonra yine ama bugün pek istemedi unuttu sanki..
Bu erkek cocuklari hep boyle galiba. Benim oglanda geceleri aslan kesilirdi hic uyumazdi. Sabaha kadar emerdibaşımın üstünde yeri var artık ne diyeyim..oğlum çok yaramazdı uykusuz bi çocuktu.son 1 senedir düzelmiştik..umarım el vermez kardeşine...
Benim oğlumda 16sylık ben hala emziriyorum,bizim de sıkıntımız gece emmek istemesi vermeyince çığlık çığlığa,nasıl bıraktırdınız?doktorum bana emzirebilirsn dedi ama yinede kuşkuluym.
Canim ben kirmizi biberi surmustum. Anne aci aci diyip emmek istememisti ama biraktirmadan once suyumu cikartiyordu. Ama biraktirmadan once kademe kademe azalttim cunku cok sutum vardi.Benim oğlumda 16sylık ben hala emziriyorum,bizim de sıkıntımız gece emmek istemesi vermeyince çığlık çığlığa,nasıl bıraktırdınız?doktorum bana emzirebilirsn dedi ama yinede kuşkuluym. ederim formu da bugün göndericem,yarın geri gönderirseniz sevinirim.
merhaba benimde oğlumla bu bebişimin arasında 8 yaş olacak hatta neredeyse 9 yaş olacak.Oğlum ekim 2006 doğumlu.Biraz fazla açıldı araları ama ,kısmet...Oğlum sabırsızlıkla bekliyor kardeşini şimdiden.Belik biraz büyüdükleri için daha yardımcı olurlar bize diye düşünüyorum ben.
evet bu kez dikkat edicz :) senın kırmızılar niye böyle nazlanıyolar anlamadm canım azcık kızmak gerekıyo
cemrem cok sevındım canım maşallah bebişine :) kız olcak senın öyle hissettım bi anda:)
kizlarr bende sizdenim :)
Benim oglumda sekiz yasinda...
Daha cok ilgili olacagini dusunuyorum yukumuzu hafifletecekler azda olsa :))
Cnm benim kızım geceleri emmiyodu zaten hep gündüz bide sabah kalkınca salça sürdüm hep tiksindi bugün hiç istemedi bide uyurken emzik emiyo belki ondan daha rahatım...Benim oğlumda 16sylık ben hala emziriyorum,bizim de sıkıntımız gece emmek istemesi vermeyince çığlık çığlığa,nasıl bıraktırdınız?doktorum bana emzirebilirsn dedi ama yinede kuşkuluym. ederim formu da bugün göndericem,yarın geri gönderirseniz sevinirim.
Bence de öyle olacak.Yavrum şimdiden ben bakarım anne diyor.Sağlıkla gelsin bebişlerimiz ağbileri çok iyi bakacak onlara inşallah
Bi ağzımda Aftım eksikti zaten istahim yoktu bi de bu yarayla hicbiseyy yiyesim yokk
Bi ağzımda Aftım eksikti zaten istahim yoktu bi de bu yarayla hicbiseyy yiyesim yokk
Geçmiş olsun berbat birşeydir o.Ben de mide bulantısından birşey yiyemiyorum.Üzülüyorum doğru düzgün besleyemiyorum bebişimi diye.
Daha benimkinin haberi yok.
Bi kalp atisini duyalimda sobra soylerim insallah.