2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peki karından mı baktı? Bende dün gittim doktora karından sadece kese gözüktü emin olalım kafamızda şüphe kalmasın dedi doktor alttan baktı hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk öyle

Selam kizlar bende ins agustos sonu annesi olacagim ve on dokuz aylik bi oglusum var biz sadece bugun kesemizi gorduk ve gebelik haftam bi hafta farkli cikti oglumdada boyle olmustu duzensiz adetten.

bi arkadasimla hastaneyi tekrar ariycaz randevu istiycem hemen acil insallah verirler ne olur dua edin bana bu ana kolay gelmedim ben kaybetmek istemiyorum ..
En azından doktora gideceğin vakte kadar sürekli yat dinlen fazla kalkma yerinden hiçbir iş yapma en kısa zamanda da doktora git için rahatlasın

ALLAH KORUSUN KORKMA SAKİN HAREKET ET DOKTORUNU BUL GİT. İNŞ BEBEĞİN SENİNLE OLUR

ben de perşembe gidecem umarım duyarız...

arkadaslar lutfen yardim edin ben daha keseyi gormeye gitmedim persembe gidecem ama benim hic migde bulantim yok bu normalmi bir sorun olabilirmi cok korkuyorum lutfen yardim edin
bende de hiç yok canım. niye yok niye yok diye diye bugün midem bulandı kendi kendime nazar değdirdim ama sonra geçti hemen bazen de açlıktan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…