- 10 Aralık 2013
- 55
- 33
- 33
- 35
- Konu Sahibi ayse1234512
- #4.221
Evet canm:)8+2 DEDİĞİN 8 HAFTALIK 2 GÜNLÜK DEMEK Mİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canm:)8+2 DEDİĞİN 8 HAFTALIK 2 GÜNLÜK DEMEK Mİ
inş duyarsın canım allah yardımcımız olsun.
GoZun aydin cnmYaşaasıınn bebeğimin kalp atışlarını duyduk..8+2 deyim 1 ay sonra 2li test yapılck belki cinsiyette belli olur
Bugün kesesi gördük elhamdulillah :)
TEŞEKKÜR EDERİM DAHA ACEMİYİMEvet canm:)
. Rica ederim canmTEŞEKKÜR EDERİM DAHA ACEMİYİM
AMİNNN İNŞALLAHHallah kucağına almayı nasıp etsın önemlı onaı da bu
Peki karından mı baktı? Bende dün gittim doktora karından sadece kese gözüktü emin olalım kafamızda şüphe kalmasın dedi doktor alttan baktı hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk öyleKizlar nasilsiniz? Benim dün kalp atislarini duymam gerekiyordu gittik doktora. Karindan bakti keseyi göremedi. Sagolsun rahatlatmak için bazen olur boyle falan dedi alttan baktı. Kese büyümüş. Eşide oluşmuş ama bebiş de yok kalp atisi da
doktorun yüzü biraz değişti ama kendisi cok çok iyi bir doktor olduğundan bozma moralini bi 10 gün sonra tekrar bakalım. % 70 duyarız atışı ama duyamazsakta üzülme sonuçta kendi kendine hamile kalabiliyorsun bu da önemli vs gibi konuştu. Doktoruma çok güveniyorum Üniv. Hoca kendisi. Moralim bozuk açıkçası çünkü geç döllenme değil. Ovulasyon testi yapmistim. 2 ocağa gün verdi bakalim. Artık hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Amin cnm hepiminizkini nasip etsininşallahallah kucağına almayı nasıp etsın önemlı onaı da bu
GoZun aydin cnm
Teşekkür ederm cnm
Darisi basimizaaa... gozun aydin
GoZun aydin cnm
Darisi basimizaaa... gozun aydin
AYNEN YAŞ KAÇ ACABA. Rica ederim canm
İnan bende çok acemiyim yavaş yavaş öğreniyoruz:))
En azından doktora gideceğin vakte kadar sürekli yat dinlen fazla kalkma yerinden hiçbir iş yapma en kısa zamanda da doktora git için rahatlasınbi arkadasimla hastaneyi tekrar ariycaz randevu istiycem hemen acil insallah verirler ne olur dua edin bana bu ana kolay gelmedim ben kaybetmek istemiyorum ..
ALLAH KORUSUN KORKMA SAKİN HAREKET ET DOKTORUNU BUL GİT. İNŞ BEBEĞİN SENİNLE OLUR
ben de perşembe gidecem umarım duyarız...Kızlar ilk kusmam az önce gerçekleşti ama öğlen yemeği kaçırdım ondan mıdır yoksa bebekten mi bilemedim.
Perşembe günü kalbini duymaya gidecektim inşallah duyabilirim Kahverengi lekeler beni şüphelendirmişti.
bende de hiç yok canım. niye yok niye yok diye diye bugün midem bulandı kendi kendime nazar değdirdim ama sonra geçti hemen bazen de açlıktan oluyoarkadaslar lutfen yardim edin ben daha keseyi gormeye gitmedim persembe gidecem ama benim hic migde bulantim yok bu normalmi bir sorun olabilirmi cok korkuyorum lutfen yardim edin
ben de perşembe gidecem umarım duyarız...
25 aralıkta 25 olcm:)) senin yaşın kaçAYNEN YAŞ KAÇ ACABA
kasımda 25 oldum yaşıtız :))) ilk çoçuklara hamileyiz ve aynı dönemmlerde ortak yön çokmuş bizde :)25 aralıkta 25 olcm:)) senin yaşın kaç