• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim son adetim 15 kasımdı 21 aralık pazar günü kan testim 78 çıktı.. düşük değilmi yaa bugün yine kan vericem geç döllenmemi olduki bilemedim...
Geç dollenmedir .bnde adet günümde yaptırdim 73.74 çıktı .benimki günü günü ne gidiyor.bebek ama herkesin öyle.değildir ilişkiye bağlı ....

Merhaba Arkadaşlar

Bizde dün kalp atışı için gittik ve duyduk çok şükür. Düne kadar hamileymişim gibi bile gelmiyordu:) çünkü ne mide bulantısı ne başka bir şey olmadı hiç şükür. Kalp atışını duyunca o his artık tamamen gelmiş bulunmakta :) Darısı duymayı ve görmeyi bekleyenlerin başına inşallah. 24 Ocakta da 2 li tarama testi yapılacak. İnşallah tüm aşamaları sağlık haberleriyle atlatırız hepimiz.

Kızlar merhaba,
Bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım. Allahım şükürler olsun evliliğimin 7. Senesinde bana bunu nasip etti. Ben tüp bebekle hamile kalanlardanim, bu ikinci hamileligim ilki de tüp bebekti maalesef ve düşükle sonuçlandı :KK43: o yüzden bunda çok korkuyorum ben bebegimi ve kalp atışlarını gecen hafta gordum :) mide bulantısı kelimesini duymak istemiyorum ben boyle olacağımı hic tahmin etmiyordum, her gün mutlaka kusuyorum :KK61: yemek zaten yiyemiyorum sadece çok tuzlu domates ve salatalik birde mandalina yiyebiliyorum :KK61: ayrıca belim ve kasiklarim da ayırıyor, ayrıca astimim da var sürekli öksürüyorum :KK1: çok istediğim bir bebek bunlardan takınmak asla istemiyorum ama çok zormus hamilelik bunu anladım, hem rahatsızlık bende bebeğine birşey olacak korkusu mahvediyor beni :KK51:

ben de Türkiye hastanesine gidiyorum muayene ücretleri ne kızlar? benimki 80 TL. çok tavsiye edebileceğiniz ve memnun kaldığınız hastane ve doktor varsa değiştirebilirim
Ben daha yeni okudum yazdigini.ben bahcelievler vital hospital e gidiyorm muayene ucreti 40 lira doktorum didem hanim ve cok ilgili bi bayan bn memnunum yani dogum ucretleri de normal 750 sezryan 1250

Peki karından mı baktı? Bende dün gittim doktora karından sadece kese gözüktü emin olalım kafamızda şüphe kalmasın dedi doktor alttan baktı hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk öyle
kızlar bana da dün baktı dr 5+6 ve 5+2 göründüler kese var dedi ama bebek görünmez daha boş olur dedi erken mi bnm için

Kizlar nasilsiniz? Benim dün kalp atislarini duymam gerekiyordu gittik doktora. Karindan bakti keseyi göremedi. Sagolsun rahatlatmak için bazen olur boyle falan dedi alttan baktı. Kese büyümüş. Eşide oluşmuş ama bebiş de yok kalp atisi da
doktorun yüzü biraz değişti ama kendisi cok çok iyi bir doktor olduğundan bozma moralini bi 10 gün sonra tekrar bakalım. % 70 duyarız atışı ama duyamazsakta üzülme sonuçta kendi kendine hamile kalabiliyorsun bu da önemli vs gibi konuştu. Doktoruma çok güveniyorum Üniv. Hoca kendisi. Moralim bozuk açıkçası çünkü geç döllenme değil. Ovulasyon testi yapmistim. 2 ocağa gün verdi bakalim. Artık hayırlısı neyse o olsun diyorum.
HAYIRLISI OLSUN CANIM NE GÜZEL HAMİLE KALABİLİYORUZ EN AZINDAN EVET İYİ DOKTOR ÖNEMLİ CANIM :KK66: İNŞ TEMBEL Bİ BEBİŞTİR TATLIM OLUYO BAZEN GEÇ GÖRÜNÜYOOHoppa

Arkadaslar ben ankaradayim Lokman Hekim hastanesinde ilk kontrolü oldum ama daha iyi bildiginiz daha ilgili doktor bilginiz var mı acaba yardimci olur musunuz

Ben biraz once kirlilikten camasirlari aldim yere koyup ayirayim diye.sonra 4-5kere egildim onlari toplayim diye.su an cok pismanim.dalginligima geldi:)bi de esim nie egiliyosum ben alirdim deyince agizim ciktigi kadar bagirdim durduk yere.sag kasigim iyice acidi.naapcam bn yaa bir sey olurmu :(

Back