- 21 Şubat 2013
- 52
- 13
- 28
- Konu Sahibi ayse1234512
- #4.241
Genelde bulantı çok olunca kız derler sizde tam tersi olmuş :)bende rahattım hatta o yüzden hep erkek diyolardı bundada öyle birde kıza hamilelik zor derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde bulantı çok olunca kız derler sizde tam tersi olmuş :)bende rahattım hatta o yüzden hep erkek diyolardı bundada öyle birde kıza hamilelik zor derler
Teşekkür ederiimm :)Maşallah canım benim.
Geç dollenmedir .bnde adet günümde yaptırdim 73.74 çıktı .benimki günü günü ne gidiyor.bebek ama herkesin öyle.değildir ilişkiye bağlı ....kızlar benim son adetim 15 kasımdı 21 aralık pazar günü kan testim 78 çıktı.. düşük değilmi yaa bugün yine kan vericem geç döllenmemi olduki bilemedim...
kizlar su ocak ayini bi gecirseydk cogumuz rahatlicaz
Evveet ne güzel destek oluruz birbirimize:)) hangi şehirdesin?kasımda 25 oldum yaşıtız :))) ilk çoçuklara hamileyiz ve aynı dönemmlerde ortak yön çokmuş bizde :)
Peki karından mı baktı? Bende dün gittim doktora karından sadece kese gözüktü emin olalım kafamızda şüphe kalmasın dedi doktor alttan baktı hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk öyle
Ben daha yeni okudum yazdigini.ben bahcelievler vital hospital e gidiyorm muayene ucreti 40 lira doktorum didem hanim ve cok ilgili bi bayan bn memnunum yani dogum ucretleri de normal 750 sezryan 1250ben de Türkiye hastanesine gidiyorum muayene ücretleri ne kızlar? benimki 80 TL. çok tavsiye edebileceğiniz ve memnun kaldığınız hastane ve doktor varsa değiştirebilirim
kızlar bana da dün baktı dr 5+6 ve 5+2 göründüler kese var dedi ama bebek görünmez daha boş olur dedi erken mi bnm içinPeki karından mı baktı? Bende dün gittim doktora karından sadece kese gözüktü emin olalım kafamızda şüphe kalmasın dedi doktor alttan baktı hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk öyle
Sana nerden baktı ki Dr?kızlar bana da dün baktı dr 5+6 ve 5+2 göründüler kese var dedi ama bebek görünmez daha boş olur dedi erken mi bnm için
HAYIRLISI OLSUN CANIM NE GÜZEL HAMİLE KALABİLİYORUZ EN AZINDAN EVET İYİ DOKTOR ÖNEMLİ CANIM İNŞ TEMBEL Bİ BEBİŞTİR TATLIM OLUYO BAZEN GEÇ GÖRÜNÜYOOKizlar nasilsiniz? Benim dün kalp atislarini duymam gerekiyordu gittik doktora. Karindan bakti keseyi göremedi. Sagolsun rahatlatmak için bazen olur boyle falan dedi alttan baktı. Kese büyümüş. Eşide oluşmuş ama bebiş de yok kalp atisi da
doktorun yüzü biraz değişti ama kendisi cok çok iyi bir doktor olduğundan bozma moralini bi 10 gün sonra tekrar bakalım. % 70 duyarız atışı ama duyamazsakta üzülme sonuçta kendi kendine hamile kalabiliyorsun bu da önemli vs gibi konuştu. Doktoruma çok güveniyorum Üniv. Hoca kendisi. Moralim bozuk açıkçası çünkü geç döllenme değil. Ovulasyon testi yapmistim. 2 ocağa gün verdi bakalim. Artık hayırlısı neyse o olsun diyorum.
karından canımSana nerden baktı ki Dr?