• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi gunler benim acil sorum var 1 haftadir kahverengi lekelerim oluyordu dun aksam kirmizi olarak geldi avuc icinden daha az cok korkuyorum doktoru aradik gecen hafta ilk basladiginda agri ve yogun kanama olmadigi surece sorun yok dedi ben tup bebekle hamile kaldim 2 embryo koyuldu henuz ultrasona hic girmedim ikiz olup olmadigini bile bilmiyorum lutfen acil cevap bekliyorum.

iyi gunler benim acil sorum var 1 haftadir kahverengi lekelerim oluyordu dun aksam kirmizi olarak geldi avuc icinden daha az cok korkuyorum doktoru aradik gecen hafta ilk basladiginda agri ve yogun kanama olmadigi surece sorun yok dedi ben tup bebekle hamile kaldim 2 embryo koyuldu henuz ultrasona hic girmedim ikiz olup olmadigini bile bilmiyorum lutfen acil cevap bekliyorum.
canım lekelenmen olduğu halde sana koruyucu ilaç iğne hiçbişey vermedimi doktorun..? bence başka bi doktora git riske atma..

kahverengi lekelermde sutlu turk kahvesinin dibinde kalan tortulu sey var ya ayni onun gibi geliyo
canım 8.haftaya gelmişsin hiç ultrasona girmemişsin... bence iyi bi doktora git ultrasona gir hem için rahatlasın hemde kahverengi lekelenmen ve kırmızı leken için bi önlem alınsın...

bi arkadasimla hastaneyi tekrar ariycaz randevu istiycem hemen acil insallah verirler ne olur dua edin bana bu ana kolay gelmedim ben kaybetmek istemiyorum ..

Kızlar ilk kusmam az önce gerçekleşti ama öğlen yemeği kaçırdım ondan mıdır yoksa bebekten mi bilemedim.
Perşembe günü kalbini duymaya gidecektim inşallah duyabilirim :( Kahverengi lekeler beni şüphelendirmişti.

Kizlar benimde kanama alanim azda olsa varms doktor progestan verdi ama ben gunde 1 kez kullaniyorum. Cuma gunu kalp atisi icin gidicem dua edin korkuyorum insAllah bisey olmaz

Kızlar ilk kusmam az önce gerçekleşti ama öğlen yemeği kaçırdım ondan mıdır yoksa bebekten mi bilemedim.
Perşembe günü kalbini duymaya gidecektim inşallah duyabilirim :KK43: Kahverengi lekeler beni şüphelendirmişti.

inş duyarsın canım allah yardımcımız olsun.

Back