• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben biraz once kirlilikten camasirlari aldim yere koyup ayirayim diye.sonra 4-5kere egildim onlari toplayim diye.su an cok pismanim.dalginligima geldi:)bi de esim nie egiliyosum ben alirdim deyince agizim ciktigi kadar bagirdim durduk yere.sag kasigim iyice acidi.naapcam bn yaa bir sey olurmu :KK43:
BEN bulaşık makinesine baya eğilip kalkıyorum ama zararlı mı ki :110:

Egilip kalkmalari ben yavas yapiyorum. Ağır kaldirmiyorum. Bazen dikkatsizce ani hareket yapinca çok kiziyorum kendime. Yuruyusum fln yavasladi. :)
Neolur neolmaz dikkat edelimde. :KK66:
ewt ewt bnde öyle yavas yapıyorm dediğin gibi ağır ağır yürüyorm eşimhızlı yürürdü şimdi yanımda koşuyo gibi geliyo :) slış artık yavas yürümeye diyorm

karından canım
Karından görmemesi normal bence, benim 5+3 de gördü keseyi de yolk sacida ama vajinal baktı, neden vajinal bakmadiku seni tüp bebek topiginden hatırlıyorum biliyorlar ne kadar endişeli olduğumuzu :( karından goremefiyse vajinal bakalım der insan. Endiselenme olurmu beta HCG biraz daha yükselsin görürsün, valla bende kalp atışına gittiğimde vajinal baktı göremedi keseyide bebegide korktum korkma karnından bakalım dedi karnımdan bakti Dr 1-2 saniye gördü bebeğine kalp atışını da dedi ben gördüm sanada gosterecegim korkma olurmu bidaha vajinal baktı bi eliyle de karnima bastırdı yakaladı gösterdi minigimi bana alttan probu sokunca yukarıya kaçmış yukarıdan bakınca aşağıya kacmis yakalaşık neyse ki ;) inşallah sende göreceksin sakin endiselenme

Kızlar merhaba,
Bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım. Allahım şükürler olsun evliliğimin 7. Senesinde bana bunu nasip etti. Ben tüp bebekle hamile kalanlardanim, bu ikinci hamileligim ilki de tüp bebekti maalesef ve düşükle sonuçlandı :KK43: o yüzden bunda çok korkuyorum ben bebegimi ve kalp atışlarını gecen hafta gordum :) mide bulantısı kelimesini duymak istemiyorum ben boyle olacağımı hic tahmin etmiyordum, her gün mutlaka kusuyorum :KK61: yemek zaten yiyemiyorum sadece çok tuzlu domates ve salatalik birde mandalina yiyebiliyorum :KK61: ayrıca belim ve kasiklarim da ayırıyor, ayrıca astimim da var sürekli öksürüyorum :KK1: çok istediğim bir bebek bunlardan takınmak asla istemiyorum ama çok zormus hamilelik bunu anladım, hem rahatsızlık bende bebeğine birşey olacak korkusu mahvediyor beni :KK51:
Hayirli olsun canim rabbim kolayliklar versin darisi basima ben de 7. Tup bebekle hamileyim.6. Da kizim oldu cok sukur. biz keseyi cuma gormeye gidicez insallah.
Karından görmemesi normal bence, benim 5+3 de gördü keseyi de yolk sacida ama vajinal baktı, neden vajinal bakmadiku seni tüp bebek topiginden hatırlıyorum biliyorlar ne kadar endişeli olduğumuzu :KK43: karından goremefiyse vajinal bakalım der insan. Endiselenme olurmu beta HCG biraz daha yükselsin görürsün, valla bende kalp atışına gittiğimde vajinal baktı göremedi keseyide bebegide korktum korkma karnından bakalım dedi karnımdan bakti Dr 1-2 saniye gördü bebeğine kalp atışını da dedi ben gördüm sanada gosterecegim korkma olurmu bidaha vajinal baktı bi eliyle de karnima bastırdı yakaladı gösterdi minigimi bana alttan probu sokunca yukarıya kaçmış yukarıdan bakınca aşağıya kacmis yakalaşık neyse ki :KK66: inşallah sende göreceksin sakin endiselenme
canim kalp atisini ne zaman gordunuz?

Herkese iyi akşamlar. Bugün bende ilk kontrolüme gittim. Keseyi alttan baksak görürüz ama gerek yok dedi. Benim riskli gebelik daha önce kayıplarım var ilaç falan kullanıyorum. Bi de tedbir amaçlı iğne yaptı düşüğü engellemek için. İkinci kontrol 7 ocakta gel 7 ocak gel gel gel :KK55:

Arkadaslar ben ankaradayim Lokman Hekim hastanesinde ilk kontrolü oldum ama daha iyi bildiginiz daha ilgili doktor bilginiz var mı acaba yardimci olur musunuz
Canim ben ilk dogumumu 29 mayista nesrin hanima yapmistim ama artik orasi devlet oldu. Nesrin Hanim iyi bir doktor. Hastayi hic korkutmuyor vs. Şimdi 19 mayis hastanesideki Baran Hanima gitmeyi dusunuyorum. Bir arkadasim onda normal dogum yapti ve memnundu. Fiyatida uygun galiba.

Herkes akşamlar. Bugün bende ilk kontrolüme gittim. Keseyi alttan baksak görürüz ama gerek yok dedi. Benim riskli gebelik daha önce kayıplarım var ilaç falan kullanıyorum. Bi de tedbir amaçlı iğne yaptı düşüğü engellemek için. İkinci kontrol 7 ocakta gel 7 ocak gel gel gel :KK55:

Kayip olunca korkuda cok oluyo ister istemez.bende ayniyim cunku. Sorunsuz gecer gunlerin ins. Cnm ;)

Back