• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi aksamlar
Sat 26 kasım bat 24 aralık bugün kan testim 140 cıktı reglime 2 gün var sanırım muhtemel dogm tarihim 25 agustos yada eylüle sarkacak tabi cok erken bi keseyi ve kalbi görelim de kacıncı haftada keseyi görebiliriz karından acaba regli kac gün gecmesi lazm 28 günde bi oluyorm

kızlar dün işyerine söyleyen varmı diye sordum kimse yazmamış :(:(:( bebeğime bişey olur diye söyleyip sora ortada kalırım korkusundan işyerime hala sölemedim.ama bulantılarım çok arttı.halsizliğim arttı.eşimde ozaman doğurana kadar söyleme öyle düşünme dedi ama korkuyorum kaybetmekten hala.

kızlar dün işyerine söyleyen varmı diye sordum kimse yazmamış :KK43::KK43::KK43: bebeğime bişey olur diye söyleyip sora ortada kalırım korkusundan işyerime hala sölemedim.ama bulantılarım çok arttı.halsizliğim arttı.eşimde ozaman doğurana kadar söyleme öyle düşünme dedi ama korkuyorum kaybetmekten hala.

Korkular hic gecmiycek ki cnm. Dogurana kadar zaman zaman endiselenecegiz. Heleki bulantilarin varsa izin rapor alman gerekebilir.
benim bikaç arkadasim biliyo okuldan.

Korkular hic gecmiycek ki cnm. Dogurana kadar zaman zaman endiselenecegiz. Heleki bulantilarin varsa izin rapor alman gerekebilir.
benim bikaç arkadasim biliyo okuldan.
saol canım yazdığın için haklısın eşimde mantıklı söylei ozaman doğurana kadar söyleme risk hep var dedi. ama allah korusun küçük ya daha ondan kuruyorum heralde. dün masada yatıodum müdür neyin var dedi üşüttüm dedim git eve dedi. o derece ağır oluyorum bi anda. bu arada MİDESİ BULANA ARKADAŞLAR NANELİ SAKIZ ÇİĞNEDİM DÜN ÇİĞNEDİĞİM SÜRECE BULANTIM OLMADI ÇIKARDIĞIM ANDA SAKIZI BAŞLIYOR :KK71:

benim hem ağrıyor hem bulanıyor. gebeliktendir bence
onlar farkedene kadar söyleme bence canım bende söylemedim tabi bulantım daha yok bi kişi biliyo o da hamile yakın bi arkadaşım :) ailem veya başkası bilmiyoo iki çocuğu olan komşum da biliyo..

Back