- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #39.241
Kv.me söyledim su gelince guc geliyor dedi herkeste ayni olmuyormus galibaBenim ilk gebeligim sezeryan suyum gelmeden alindi kizkardesimin suyu geldiginde sanci falan olmadi
Maşallah bebişinede sanada.. Bakalım bende yarın gidicem nekadar olmuş bizim kız..slm kızlar işlerim okadar yoğunduki ara ara okudum ama yazamadım
cuma kontrolümüz vardı bizim fıstık 1874 gr olmuş maşallahdoktor haftasına göre gelişimi normal şekerden etkilenmemiş görünüyo diyete devam dedi çok şükür çektiğim sıkıntıya değiyo.kafasıda aşağıya doğum pozisyonuna geçmiş ama daha önce son 3 haftaya kadar değişebilir demişti bakalım hayırlısı inşallah.
Selam cnm yeni okuyabildim mesajını benimde dünden beri sağ ayağım şişti inanılmaz ağrıyor günlük işlerimi bile yapamıyorum şuanGeceleri bende uykuya çok zor geçiyorum,tam uyuyorum bu kez tuvalete git gel başlıyor,zaten son bi kaç gündür ellerim ağırıyor,sürekli bi şişlik var offf ne zamn geçer biter bunlar kim bilir
Canım devam öne doğru toplanmaya devam ederse bende acil e gideyim yapacakları nst ye sokmak orda çıkar sanırım rabbim yardımcın olsun inş benim böyle sıkıntım olmaz açıkçası korktum :-(
Geçmiş olsun.. inşallah hayırlısı ile zamanında gelir bebisin. Bende de zaman zaman bi yerde toplanma oluyor, Pelvis kemiklerde ağrı hep vardı zaten o yüzden onu bi gösterge olarak almıyorum şu anda ama genel itibariyle bahsettiğin durumlar az çok var bende de. Randevum da 10 gün var daha ama okuyunca öncesinde de bi gitsem mi acaba diye düşündüm.
Bugün iyiyiz.. Sen nasılsın cnm? Kızımı uyuttum şimdi ütü yapmam lazım eğer birikirse daha zor oluyo ipten aldığım gibi ütüleyip kaldırıyorum..Nasilsin8z kizlar
çok hoşuma gitti ama aşırı kilo aldığım için artık sadece bakmakla yetineceğim sanırm cok moralim bozuk .44-46 beden var ama insana yakısmaz bile
Benim ki sıvı kaçağı ter mi yoksa idrar mı anlayamadım ama süphelendim sonra dr ultrasonda gördü. Sancıları hissetmemiştim önceleri şimdi ara ara karnımın alt bölgesinde regli sancısı gb birşey hissediyorum. Zaten sancılar NST'de çıktı ben sancım olduğunun bile farkında değildimInsh.canm ya cok korkuyorum bu hafta doktoruma gidecem bi baksin
Su gelince sanci da mi geliuor nasil bi sanci
Geçmiş olsun canım... Yaa şu son haftaları da sağ salim tamamlasak ne mutlu olucam.Canım ben dün gece acile gittim nst ye soktular şükür sanci çıkmadı bende böbrek şişmesi yaptı kızım muhtemelen ondandır dediler salı günü kontrolum var bakalım
Aa bende de az az oluyor öyle sanciBenim ki sıvı kaçağı ter mi yoksa idrar mı anlayamadım ama süphelendim sonra dr ultrasonda gördü. Sancıları hissetmemiştim önceleri şimdi ara ara karnımın alt bölgesinde regli sancısı gb birşey hissediyorum. Zaten sancılar NST'de çıktı ben sancım olduğunun bile farkında değildim
caMerhaba kizlar benim bi arkadas temmuzda dogum yapacakti 2 hafta erken dogum yapti normal hemde rahim cok acilmisti dedi hemen dogum yaptim dedi son ay cok gezdim yuruyus yaptim sende yap dedi ben faydasini cok gordum dedi.acaba herkeste mi 2hafta erken olur eger oyle olursa benim 26 temmuzda dikey gecis sinavim var ya sinavda sancim tutarsa
Karnım çok ağrıyorarada bir sancı da giriyor Allahım ne zor muş yalancı sancılar bunlarsa gerçeği nasıl kim bilir oyy
Yok canımı hiç bir ilac içmiyorumKalsiyum ilaç takviyesi aliyormusun
Yok canımı hiç bir ilac içmiyorum
Yaaa ..benim de karın ağrım oluyor ıştearada bi bir saat sürüyor ..28 haftada sancilandim 2 gun sürdü doktorum vermişti çok şükür kullandiktan sonra sancim olmadı canım
Yok canımı hiç bir ilac içmiyorum[/QUOTE
Sürekli sancinin olmasi normalmi bilmiyorum canım benim iki gun sancilandi psikolojim alt üst oldum doguracam sandım ama cok şükür magnezyum kalsiyum ilacı kullanali sancim kalmadı
Geçmiş olsun canım... Yaa şu son haftaları da sağ salim tamamlasak ne mutlu olucam.
Allah'ım korusun artık bebeleri ve bizleri.[/QUOTE
Amin canım inş
Iyi olmaya calisioruz malum agrilar zorlamaya basladiBugün iyiyiz.. Sen nasılsın cnm? Kızımı uyuttum şimdi ütü yapmam lazım eğer birikirse daha zor oluyo ipten aldığım gibi ütüleyip kaldırıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?