2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bebişinede sanada.. Bakalım bende yarın gidicem nekadar olmuş bizim kız..

Geceleri bende uykuya çok zor geçiyorum,tam uyuyorum bu kez tuvalete git gel başlıyor,zaten son bi kaç gündür ellerim ağırıyor,sürekli bi şişlik var offf ne zamn geçer biter bunlar kim bilir
Selam cnm yeni okuyabildim mesajını benimde dünden beri sağ ayağım şişti inanılmaz ağrıyor günlük işlerimi bile yapamıyorum şuan

Randevuna daha 10 gün varsa bekleme. Benim salı akşamı en sıkıntılı olduğum zamandı. Randevum cumartesiydi. Bana kalsa cumartesiyi bekleyecektim. İyi ki doktora gitmek için ısrar etmişler diyorum şimdi. İnşallah benimki gibi bir durumla karşılaşmazsın. İnşallah yalancı kasılmalardır yaşadıkların.

çok hoşuma gitti ama aşırı kilo aldığım için artık sadece bakmakla yetineceğim sanırm cok moralim bozuk .44-46 beden var ama insana yakısmaz bile

44-46 beden yada daha yukarısını giyen insan değil mi yani?
ben mi yanlış anladım ? eğer yanlış yazmadıysan o anlam çıkıyor üslubun hiç hoş değil!!

Insh.canm ya cok korkuyorum bu hafta doktoruma gidecem bi baksin
Su gelince sanci da mi geliuor nasil bi sanci
Benim ki sıvı kaçağı ter mi yoksa idrar mı anlayamadım ama süphelendim sonra dr ultrasonda gördü. Sancıları hissetmemiştim önceleri şimdi ara ara karnımın alt bölgesinde regli sancısı gb birşey hissediyorum. Zaten sancılar NST'de çıktı ben sancım olduğunun bile farkında değildim

Canım ben dün gece acile gittim nst ye soktular şükür sanci çıkmadı bende böbrek şişmesi yaptı kızım muhtemelen ondandır dediler salı günü kontrolum var bakalım
Geçmiş olsun canım... Yaa şu son haftaları da sağ salim tamamlasak ne mutlu olucam.
Allah'ım korusun artık bebeleri ve bizleri.

Aa bende de az az oluyor öyle sanci

Ter gibi mi oluyo o su

ca

Canim bnim kadar yuruyus yapan bulunmaz oglumda da duzenli yururdum 42. Haftada dogdu :) bunda da yuruyirum insallah buda 41 de dogar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…