- Konu Sahibi ayse1234512
- #39.221
Canim ben isvecteyim burda öyle bisey varmi bilmiyorum eczanelerde kapaliCanim medikalcilerde amniyotik sivi pedi vat rengi mavi veya yesile donerse sizinti var anlamina geliyor anlamanin en kesin yolu bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben isvecteyim burda öyle bisey varmi bilmiyorum eczanelerde kapaliCanim medikalcilerde amniyotik sivi pedi vat rengi mavi veya yesile donerse sizinti var anlamina geliyor anlamanin en kesin yolu bu
Suyun geldiginde surekli gelirmiş canim ama sizintiyi ya doktorun ultrasonda bakarken suyunun azalmasibdan farkeder ya da amniyotik pedle turnusol kagidini da duymustum ama kullanmadim bir kez islakluk hissedince doktorum bu pedlerden aldirmisti hemen panik yapma canim akintin artmis olabilir veya bebek mesanene baski yaptigi icin de idrar kaciriyor olabilirsin doktorum senin gibi gelenlerin yuzde doksaninda bisey cikmadi demisti israr kaciriyorsun demistiCanim ben isvecteyim burda öyle bisey varmi bilmiyorum eczanelerde kapali
Canim su geldiginde sanci falan oluyormuSuyun geldiginde surekli gelirmiş canim ama sizintiyi ya doktorun ultrasonda bakarken suyunun azalmasibdan farkeder ya da amniyotik pedle turnusol kagidini da duymustum ama kullanmadim bir kez islakluk hissedince doktorum bu pedlerden aldirmisti hemen panik yapma canim akintin artmis olabilir veya bebek mesanene baski yaptigi icin de idrar kaciriyor olabilirsin doktorum senin gibi gelenlerin yuzde doksaninda bisey cikmadi demisti israr kaciriyorsun demisti
Canim bak bende bazen hamileligi unutup saçma saçma hareketler yapıyorum. Koltuğa bende senin gibi neredeyse zıplayarak oturdum. Sonradan farkettim.Ben bugün büyük bir hata yaptm bilmeyerek .yatağın üstüne hoplayarak oturdum .birde tasinacaz eşyaları yerlestrdim tabak çanak .eşimle dışarı çıktık yürürken karnım taş gibi oldu 500 metre yeri zor yürüdüm .eve geldik bebisin hareketleri kuvvetli değil cok az geliyr önceye nazaran .genital bolgemde bir ağrı var kasiklarm dada ama dayanilmayack kdr cok bir ağrı değil .Uyuyamadm düşünceden .yatağa neden öyle hopladm diye kiziyrm kendime .birşey olmusmudur ki salı sabah erkenden yola cikacagz .ne yapmalıyım.
Aynen...hala siklikla kasilmalar oluyor surekli yattigim halde hakkimizda hayirlisi.Sor canım bi ama bende de bugün var karnım taş gibi bebekte bi yere toplanıyor karnım sivri bişey oluyor seninde böylemiydi
Bende hissetmistim islaklik.. Sonra ultrasonda sivida azalma tespit etti dr. Nst'ye girdim sancilar da gorulduMerhaba hamisler
Ben bugun kendimde islaklik hiss ettim su mu siziyor noluyor anlamadim korkuyorum su gelince nasil hissediliyor
Geçen dolmuşa bindim bir hoplattı anlatamam, çukur mu ne vardı.. elimizde olmadan bile bu durumları yaşayabiliriz canım.. Bende unutuyorum bazen hızlı yürüyorum, gece aniden dönüyorum falan..Ben bugün büyük bir hata yaptm bilmeyerek .yatağın üstüne hoplayarak oturdum .birde tasinacaz eşyaları yerlestrdim tabak çanak .eşimle dışarı çıktık yürürken karnım taş gibi oldu 500 metre yeri zor yürüdüm .eve geldik bebisin hareketleri kuvvetli değil cok az geliyr önceye nazaran .genital bolgemde bir ağrı var kasiklarm dada ama dayanilmayack kdr cok bir ağrı değil .Uyuyamadm düşünceden .yatağa neden öyle hopladm diye kiziyrm kendime .birşey olmusmudur ki salı sabah erkenden yola cikacagz .ne yapmalıyım.
bence o taş gibi şişlik kendini çok yorduğun için olmuştur canım daha fazla dikkat etmelisin dinlenmeye.malesef haftalar ilerledikçe bizde pil bitiyor.yatağa hoplama mevzusuna gelince birşey olsaydı muhtemelen suyun gelirdi yada baskıdan nişanın gelirdi.içini ferah tut ama kendini çok yorma yorgunlukta doğumu tetikleyen bir etken.baskı yaptığı zamanlarda da yatıp dinlenmekten başka çaren yok canım kendimi çok yorduğum günlerde benim bebişte sakinliyor ya çok hareketten ninni gibi geliyor uyuyor yada bebişte yorgunluktan etkileniyor sebebini bilmiyorum ama sakın kafaya takma.,inan bir şekilde taşınma işi de hallolur önemli olan ikinizin sağlığıBen bugün büyük bir hata yaptm bilmeyerek .yatağın üstüne hoplayarak oturdum .birde tasinacaz eşyaları yerlestrdim tabak çanak .eşimle dışarı çıktık yürürken karnım taş gibi oldu 500 metre yeri zor yürüdüm .eve geldik bebisin hareketleri kuvvetli değil cok az geliyr önceye nazaran .genital bolgemde bir ağrı var kasiklarm dada ama dayanilmayack kdr cok bir ağrı değil .Uyuyamadm düşünceden .yatağa neden öyle hopladm diye kiziyrm kendime .birşey olmusmudur ki salı sabah erkenden yola cikacagz .ne yapmalıyım.
Merhaba canim nasilsin ? Kiz benim yürüyüşte bir sıkıntım yok orucumuda tutabiliyorum cok sukur iftardan sonra yürüyoruz esimle hep ben erken dogumdan korkuyorum sinavim gidecek valla:)))) canım yaaa ,bildiğim kadarıylaa doğumu kolaylaştırıyo,öne almıyo :)) ama tabi yürüyebiliyosan bol bol yürü,çünkü ben yürüyemiyorum,elim ayağım şişiyo,yorgun halsiz düşüyorum
Aynen beni tarif ettin yüzüstü uzanmaktansa saga yatinca daha cok oynuyor bende merak ediyorum solda cok hafif oynuyor bende oynadigini gormek istedigimde sagima yatiyorum ben dokundukca daha cok oynuyor ama bilmiyorum hosuna mi gidiyor rahatsiz mi oluyor?Bisii soriciim kizlar,
Sizin bebekleriniz sol tarafa yattiginizda mi daha hareketli saga yattiginizda mi?
Benim ki bir suredir sag tarafta daha hareketli dikkat ettiniz mi boyle birseye?
Normalde drlar hep sola yatin derler. Bu hareketlilik bebegin rahatsiz olduginunmu yoksa iyi oldugunun mu belirtisi?
ben sag tarafa yatamıyorum canım. sola dogru alıştırdımya kendimi saga dönemiyorum bile.. benimki sola yatınca cok hareketleniyor.. iyi mi kötü mü bilemiyorum..Bisii soriciim kizlar,
Sizin bebekleriniz sol tarafa yattiginizda mi daha hareketli saga yattiginizda mi?
Benim ki bir suredir sag tarafta daha hareketli dikkat ettiniz mi boyle birseye?
Normalde drlar hep sola yatin derler. Bu hareketlilik bebegin rahatsiz olduginunmu yoksa iyi oldugunun mu belirtisi?
Benimki de aynı..sağda hareketli ve birsüre hareket etmezse karnıma dokundugumda hareket etmeye başlıyor.Aynen beni tarif ettin yüzüstü uzanmaktansa saga yatinca daha cok oynuyor bende merak ediyorum solda cok hafif oynuyor bende oynadigini gormek istedigimde sagima yatiyorum ben dokundukca daha cok oynuyor ama bilmiyorum hosuna mi gidiyor rahatsiz mi oluyor?
ben sag tarafa yatamıyorum canım. sola dogru alıştırdımya kendimi saga dönemiyorum bile.. benimki sola yatınca cok hareketleniyor.. iyi mi kötü mü bilemiyorum..[/QU
O mu doğru bu mu normal diye merak etmekten kafayı kırıcaz bea!
Allah'ın izniyle doğunca da nefes alıyor mu diye başından ayrılmam artık
Tövbeler olsun!
Canım ben dün gece acile gittim nst ye soktular şükür sanci çıkmadı bende böbrek şişmesi yaptı kızım muhtemelen ondandır dediler salı günü kontrolum var bakalımAynen...hala siklikla kasilmalar oluyor surekli yattigim halde hakkimizda hayirlisi.
Benim ilk gebeligim sezeryan suyum gelmeden alindi kizkardesimin suyu geldiginde sanci falan olmadiCanim su geldiginde sanci falan oluyormu
25de doktorum var inshaAllah gidince bi soraca
Insh.canm ya cok korkuyorum bu hafta doktoruma gidecem bi baksinBende hissetmistim islaklik.. Sonra ultrasonda sivida azalma tespit etti dr. Nst'ye girdim sancilar da goruldu
Simdi surekli yataktayim. Ihmal etme dra git derim. Gecmis olsun umarim kacak faln yoktur sende.