• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın,
haftasonu size yazmak için sabırsızlandım.
benim doğumum belli oldu. kızımın boynuna 2 kez kordon dolanmı ve yavrum dönememiş :(:( çok korktum dr maşallah herşeyi güzel ilerde gidiyor. boyu uzun kg si 2,25 boyu 43 dedi maşallah maşallah dedi durdu.
kordondan hiçbişey olmaz dedi 15 temmuza gün verdi 1 ay dedim daha önce gelmicemmi yok sonra o dedi.
çalışabilir raporumu verdi.
bende korktum başka dr a sordum eray beye çok iyi dr dur mail attım cevap yazmışs.
her 4 kadından binin bebeğine kordon dolanır dedi. binde bir ölümle sonuçlanır korkma dedi.
rahatladım ama aklım hep bebeğimde :( nekadarda olsa.
normal doğum nasip değilmiş bana. hayırlısı diye dua ediyordum buymuş hayırlısı.
dilerim kucağıma alırım sağsalim :(
hepinize iyi haftalar
iyiki varsınız canlarım...

kızlar günaydın,
benim doğumum belli oldu. kızımın boynuna 2 kez kordon dolanmı ve yavrum dönememiş :KK43::KK43: çok korktum dr maşallah herşeyi güzel ilerde gidiyor. boyu uzun kg si 2,25 boyu 43 dedi maşallah maşallah dedi durdu.
kordondan hiçbişey olmaz dedi 15 temmuza gün verdi 1 ay dedim daha önce gelmicemmi yok sonra o dedi.
bende korktum başka dr a sordum eray beye çok iyi dr dur mail attım cevap yazmışs.
her 4 kadından binin bebeğine kordon dolanır dedi. binde bir ölümle sonuçlanır korkma dedi.
rahatladım ama aklım hep bebeğimde :KK43: nekadarda olsa.
normal doğum nasip değilmiş bana. hayırlısı diye dua ediyordum buymuş hayırlısı.
dilerim kucağıma alırım sağsalim :KK43:
hepinize iyi haftalar

He bu arada doğum 39 hafta yapalım solunumu tam olsun dedi. 3-4 ağustos da alırız dedi.. bizde 4 ağustosu seçtik.
nasipse doğumumuzda belli artık. rabbim kucağımızı boş bırkmasın evlatlarımıza analı babalı bir ömür bakalım.

kızlar günaydın,
benim doğumum belli oldu. kızımın boynuna 2 kez kordon dolanmı ve yavrum dönememiş :KK43::KK43: çok korktum dr maşallah herşeyi güzel ilerde gidiyor. boyu uzun kg si 2,25 boyu 43 dedi maşallah maşallah dedi durdu.
hepinize iyi haftalar
Hayırlısı olsun canım.. normal ya da sezeryan önemli olan bebeklerimizi sağ salim kucağımiza almak. Kordon dolanan bi aile dostumuz vardı sağlıkla aldı bebeğini kucağına.. öncesinde kontrole cagirmamasi garip geldi sadece. Kontrolleri bu zamanlarda 2-3 haftaya düşürüyor zaten genelde doktorlar.

He bu arada doğum 39 hafta yapalım solunumu tam olsun dedi. 3-4 ağustos da alırız dedi.. bizde 4 ağustosu seçtik.
nasipse doğumumuzda belli artık. rabbim kucağımızı boş bırkmasın evlatlarımıza analı babalı bir ömür bakalım.
Canım üzme kendini bebişin gayet iyi kordon dolanması çok sık görülen bi durum iyi tarafından bak günün belli hazırlıklarını ona göre yaparsın kendini psikolojik olarak hazırlarsn bizlere ne zaman ne olacağı belli değil her an tetikte olmak daha kötü

kızlar günaydın,
hepinize iyi haftalar
doğum ne zmn canım

Randevuna daha 10 gün varsa bekleme. Benim salı akşamı en sıkıntılı olduğum zamandı. Randevum cumartesiydi. Bana kalsa cumartesiyi bekleyecektim. İyi ki doktora gitmek için ısrar etmişler diyorum şimdi. İnşallah benimki gibi bir durumla karşılaşmazsın. İnşallah yalancı kasılmalardır yaşadıkların.

Dün gece soluğu acilde aldık canım. Bel agrım çok rahatsız edici olmaya başladı. Üstüne hafif islaklık olunca ve bebegimin hareketlerini bi süre hissetmeyince apar topar gittik doktora. Ultrasonda hersey normaldi. Fakat nst'de sancım çıktı. Doktorum bunun panikleyecek oranda olmadığını söyledi. dun calistigim icin yorgundum ondan olabilir dedi.Fitil verdi. Evde Dinleniyorum bugün. Gün içinde hem bebeğin hareketlerini hem de akıntı durumlarını bildir bana dedi. Duruma göre tekrar gideceğim. Normal devam ederse de pazartesi kontrole gideceğim yine.
Böyle durumlarda içimizi rahat etmesi için çok da beklemeden gitmek lazım sanırım..

Çok korktum ama dün uzun sure bebegimin hareketlerini hissetmeyince. Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine hayırlısı ile evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin inşallah hepimize..

Dün gece soluğu acilde aldık canım. Bel agrım çok rahatsız edici olmaya başladı. Üstüne hafif islaklık olunca ve bebegimin hareketlerini bi süre hissetmeyince apar topar gittik doktora. Ultrasonda hersey normaldi. Fakat nst'de sancım çıktı. Doktorum bunun panikleyecek oranda olmadığını söyledi. dun calistigim icin yorgundum ondan olabilir dedi.Fitil verdi. Evde Dinleniyorum bugün. Gün içinde hem bebeğin hareketlerini hem de akıntı durumlarını bildir bana dedi. Duruma göre tekrar gideceğim. Normal devam ederse de pazartesi kontrole gideceğim yine.
Böyle durumlarda içimizi rahat etmesi için çok da beklemeden gitmek lazım sanırım..

Çok korktum ama dün uzun sure bebegimin hareketlerini hissetmeyince. Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine hayırlısı ile evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin inşallah hepimize..
geçmiş olsun canım

Ben bugün büyük bir hata yaptm bilmeyerek .yatağın üstüne hoplayarak oturdum .birde tasinacaz eşyaları yerlestrdim tabak çanak .eşimle dışarı çıktık yürürken karnım taş gibi oldu 500 metre yeri zor yürüdüm .eve geldik bebisin hareketleri kuvvetli değil cok az geliyr önceye nazaran .genital bolgemde bir ağrı var kasiklarm dada ama dayanilmayack kdr cok bir ağrı değil .Uyuyamadm düşünceden .yatağa neden öyle hopladm diye kiziyrm kendime .birşey olmusmudur ki salı sabah erkenden yola cikacagz .ne yapmalıyım.
Ayaklarını yükselt dinlen bişey olmaz merak eyme canım. Az geç oldu ama :(

kızlar günaydın,
hepinize iyi haftalar
günaydın canım demek Ela hanım içerde durmamış kordonundan kendine kolye yapmış süslü olcak senin bu kızın :KK66:
hayırlısı olsun kuzum kızın sağlıklı olsunda dogumun nasıl olacagının pek bır onemı yok ki sanırım enın cınde sezeryan daha ıyı olmuş malum evhamlı hatunsun:KK66:

günaydın canım demek Ela hanım içerde durmamış kordonundan kendine kolye yapmış süslü olcak senin bu kızın :KK66:
hayırlısı olsun kuzum kızın sağlıklı olsunda dogumun nasıl olacagının pek bır onemı yok ki sanırım enın cınde sezeryan daha ıyı olmuş malum evhamlı hatunsun:KK66:
KUZUM zaten kordona rağmen maşallah hiç uyumayan bi bebek çok hareketliydi son günlerde.
hiç sorun değil o iyi olsun doğsun yeter sezeryanı takmadım.
dr beni 32 den sonra 2 hafta da bir çağırması gerekmiyormuydu birde böyle durumumuz var yani.
kadın 1 ay sonra dedi ya şok oldum sinir oldum.
sence normalmi ya?

doğum ne zmn canım
4 ağustos canım
Hayırlısı olsun canım.. normal ya da sezeryan önemli olan bebeklerimizi sağ salim kucağımiza almak. Kordon dolanan bi aile dostumuz vardı sağlıkla aldı bebeğini kucağına.. öncesinde kontrole cagirmamasi garip geldi sadece. Kontrolleri bu zamanlarda 2-3 haftaya düşürüyor zaten genelde doktorlar.

ya bende buna sinir oldum çok rahat davranmış dimi ya napıyım ben ya?

KUZUM zaten kordona rağmen maşallah hiç uyumayan bi bebek çok hareketliydi son günlerde.
hiç sorun değil o iyi olsun doğsun yeter sezeryanı takmadım.
dr beni 32 den sonra 2 hafta da bir çağırması gerekmiyormuydu birde böyle durumumuz var yani.
kadın 1 ay sonra dedi ya şok oldum sinir oldum.
sence normalmi ya?
canım bilmiyorumki hiç ben artık 2 haftada bir gideceğim

cnm benim kıyamam allah yardımcımız olsun.
inş vaktinde gelir sağlıcakla.

Ay ne güzel. Ya abksana ben dün gece krem sürmeyi bile unuttum of yaa :KK43: hem de daha konuştuğumuz gün :S

cnmm ihmal etme sakınnnn çatlağın geri dönüşü yok biliyosunki.bn kremleri yağları oturma odasında tutuyorum gözümün önünde gördükçe sürüyorum sende dene

Ben vitamini düzenli kullanmadım tatlım doktoruma ad söyledim hergün kullanmana gerek yok çünkü vitamin eksiğin yok bu depolamak için demişti artıdan takviye demişti o yüzden olsa gerek.. Bir de benim genelde iştahım kapanıyor yediklerimden tat alamıyorum pek ama yine de kendimi kasıyorum yiyorum. Kız salma salma doğumdan sonra süt gelsin diye salcaz oraya sakla kendini :KK70::KK70::KK70:

bol su ve bol moral oluk oluk süt demek ben doğumdan sonra çok yemeyi düşünmüyorum normal yeme düzenime geçerim

Tatlım sen hangi hastaneye gidiyorsun? Doğum 1250TL güzelmiş. Peki neler dahil içine?

anadolu hastanesine gidiyorum cnm.2 gece yatış,oda süsü,topuk kanı,ilk aşısı ve doktor kontrolü,anestezi dahil.banada uygun geldi.medicalde kaç tl doğum

geçmiş olsun canım
Sağolasın canım.

4 ağustos canım

ya bende buna sinir oldum çok rahat davranmış dimi ya napıyım ben ya?
Geneli artik 2 haftaya dusuruyor kontrol suresini canim. Olmadı için rahat etmezse sen de gidersin canım doktora. Kafa rahatlığı çok önemli için rahatlar en azından. yoksa stres olup bebiş de etkilenir.

cnm benim kıyamam allah yardımcımız olsun.
inş vaktinde gelir sağlıcakla.
Amin canım inşallah.. hamilelik keyifli ama bi o kadar da stresli bi surecmis. Zaman su gibi Aksın da evlatlarimiza kavuşma vakti gelsin..

Back