- 17 Aralık 2014
- 124
- 82
- 23
- 52
- Konu Sahibi ayse1234512
- #39.201
Hayir canim sadece demir ve multivitamin kullaniyorum. Ne ca ne de mg.Calsiyum kullanıyor musun canım
Vermedi dr ben sorsam mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir canim sadece demir ve multivitamin kullaniyorum. Ne ca ne de mg.Calsiyum kullanıyor musun canım
Sen panik yapma da..drla telefonla konus istersen acil gel derse gidersin. Ben kendi durumumdan bahsettim sen panik yapma canim.Yapma ya simdi bak kotu oldum...kontrolum haftaya cuma idi
erkene mi alayim ciddi bi durum mu
Ben de çok halsizim az ayakta kalayım tansiyon düşüyor elim ayağım boşalıyor.Kızlar ya 2 günde ağırlaşır mı ya bn çok kötüyüm. Halsiiiz, dermansın, nefessiz... Umarım geçicidir
Benimde 33.haftam bitiyor canim vakiti yaklastirmak icin bi iki haftayi saymiyorum ki cabuk gecsinHepimiz aynıyız kuzum ya.. bugün benim 32.haftam bitiyor Son 8 hafta ve kafayı yemek üzereyim aslında da kendimi tutmaya çalışıyorum işte yuppiii bebişlere az kaldı
Adalat içiyorum bide ben o zaten tansiyon düşürüyor. Bulaşık yıkayım iki oda süpürdüm pilim bitti uzandım. Sanki bütün ewi temizledim bu günleri daha neşeli daha hareketli geçirmek istiyorum :) neticede kızımın içimdeki son haftaları :)Ben de çok halsizim az ayakta kalayım tansiyon düşüyor elim ayağım boşalıyor.
Sor canım bi ama bende de bugün var karnım taş gibi bebekte bi yere toplanıyor karnım sivri bişey oluyor seninde böylemiydiHayir canim sadece demir ve multivitamin kullaniyorum. Ne ca ne de mg.
Vermedi dr ben sorsam mi?
Bende öyleyim bugün acayip halsizimKızlar ya 2 günde ağırlaşır mı ya bn çok kötüyüm. Halsiiiz, dermansın, nefessiz... Umarım geçicidir
Canım devam öne doğru toplanmaya devam ederse bende acil e gideyim yapacakları nst ye sokmak orda çıkar sanırım rabbim yardımcın olsun inş benim böyle sıkıntım olmaz açıkçası korktum :-(Teolog5525 ve Yorgun86 sizi korkutmak istemem ama aynı şikayetler bende de vardı. Aslında şikayet demek yanlış olur, ben bunları çok normal karşıladım. Hamileliğimin başından beri hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. 31. haftada karnım top gibi olmaya başladı vücut doğuma yavaş yavaş hazırlanıyor sandım. Hiç sancım olmadı. Pelviste kemiklerde hafif acı vardı ve bebek aşağı doğru baskı yapıyordu. Bunları da önemsemedim. Geçtiğimiz salı akşamı belimde hafif sızı oldu. Annemle eşim doktora gitmek için ısrarcı olmasa umrumda değildi. Tamam sabaha gideriz dedim. Niyetim önce okuldaki işlerimi halletmek sonra doktora kontrole gitmekti. Sabah ilk doktora gitttim. İyi ki gitmişiz. Bebek aşağı inmiş, açılmam olmuş, erken doğum başlamış. Doktorum hemen yatış istedi. Nst'de kasılmalarım 70'lere kadar çıktı. İlaç, serum derken kasılmalar durdu. Şimdi ilaçlara devam. Doğuma kadar da yatış.
Herkes için aynısı olacak diye bir durum yok tabi. Endişelendirmek değil niyetim de siz yine de hafife almayın. İlla ki ağrı, sancı beklemeyin.
ben de dün akşam hallettimm. havalar sıcak ütü kazanlı buharı yaktı durdu beniii...belimde agrıdı.. bundan sonra oturarak yapıcam herhalde...Ahhh şu ütü ve bel ağrısı
öne dogru cok mu toplanıyor canım ??Canım devam öne doğru toplanmaya devam ederse bende acil e gideyim yapacakları nst ye sokmak orda çıkar sanırım rabbim yardımcın olsun inş benim böyle sıkıntım olmaz açıkçası korktum :-(
Geçmiş olsun.. inşallah hayırlısı ile zamanında gelir bebisin. Bende de zaman zaman bi yerde toplanma oluyor, Pelvis kemiklerde ağrı hep vardı zaten o yüzden onu bi gösterge olarak almıyorum şu anda ama genel itibariyle bahsettiğin durumlar az çok var bende de. Randevum da 10 gün var daha ama okuyunca öncesinde de bi gitsem mi acaba diye düşündüm.Teolog5525 ve Yorgun86 sizi korkutmak istemem ama aynı şikayetler bende de vardı. Aslında şikayet demek yanlış olur, ben bunları çok normal karşıladım. Hamileliğimin başından beri hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. 31. haftada karnım top gibi olmaya başladı vücut doğuma yavaş yavaş hazırlanıyor sandım. Hiç sancım olmadı. Pelviste kemiklerde hafif acı vardı ve bebek aşağı doğru baskı yapıyordu. Bunları da önemsemedim. Geçtiğimiz salı akşamı belimde hafif sızı oldu. Annemle eşim doktora gitmek için ısrarcı olmasa umrumda değildi. Tamam sabaha gideriz dedim. Niyetim önce okuldaki işlerimi halletmek sonra doktora kontrole gitmekti. Sabah ilk doktora gitttim. İyi ki gitmişiz. Bebek aşağı inmiş, açılmam olmuş, erken doğum başlamış. Doktorum hemen yatış istedi. Nst'de kasılmalarım 70'lere kadar çıktı. İlaç, serum derken kasılmalar durdu. Şimdi ilaçlara devam. Doğuma kadar da yatış.
Herkes için aynısı olacak diye bir durum yok tabi. Endişelendirmek değil niyetim de siz yine de hafife almayın. İlla ki ağrı, sancı beklemeyin.
Canım acil e gittik sanci çıkmadı şükür bnmde böbrek rahatsızlığı var muhtemelen ondan dedi salı günü kontrolum var bakalım doktorum ne diyeceköne dogru cok mu toplanıyor canım ??
benimde sertleşme kasılma oluyordu. nstye soktu doktor. sancı 20-25 lerde cıktı yokmuş yani rahimde kasılma..
halen ara ara oluyor yıgılmaa.
:)))) canım yaaa ,bildiğim kadarıylaa doğumu kolaylaştırıyo,öne almıyo :)) ama tabi yürüyebiliyosan bol bol yürü,çünkü ben yürüyemiyorum,elim ayağım şişiyo,yorgun halsiz düşüyorumMerhaba kizlar benim bi arkadas temmuzda dogum yapacakti 2 hafta erken dogum yapti normal hemde rahim cok acilmisti dedi hemen dogum yaptim dedi son ay cok gezdim yuruyus yaptim sende yap dedi ben faydasini cok gordum dedi.acaba herkeste mi 2hafta erken olur eger oyle olursa benim 26 temmuzda dikey gecis sinavim var ya sinavda sancim tutarsa
Canim medikalcilerde amniyotik sivi pedi vat rengi mavi veya yesile donerse sizinti var anlamina geliyor anlamanin en kesin yolu buMerhaba hamisler
Ben bugun kendimde islaklik hiss ettim su mu siziyor noluyor anlamadim korkuyorum su gelince nasil hissediliyor