• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

He bu arada doğum 39 hafta yapalım solunumu tam olsun dedi. 3-4 ağustos da alırız dedi.. bizde 4 ağustosu seçtik.
nasipse doğumumuzda belli artık. rabbim kucağımızı boş bırkmasın evlatlarımıza analı babalı bir ömür bakalım.

Hayırlısı olsun canım.. normal ya da sezeryan fark etmez önemli olan bebeklerimizi sağ salim kucağımiza almak..
nasip cnm doğum tarihin belli olmuş ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar günaydın,
haftasonu size yazmak için sabırsızlandım.
benim doğumum belli oldu. kızımın boynuna 2 kez kordon dolanmı ve yavrum dönememiş :KK43::KK43: çok korktum dr maşallah herşeyi güzel ilerde gidiyor. boyu uzun kg si 2,25 boyu 43 dedi maşallah maşallah dedi durdu.
kordondan hiçbişey olmaz dedi 15 temmuza gün verdi 1 ay dedim daha önce gelmicemmi yok sonra o dedi.
çalışabilir raporumu verdi.
bende korktum başka dr a sordum eray beye çok iyi dr dur mail attım cevap yazmışs.
her 4 kadından binin bebeğine kordon dolanır dedi. binde bir ölümle sonuçlanır korkma dedi.
rahatladım ama aklım hep bebeğimde :KK43: nekadarda olsa.
normal doğum nasip değilmiş bana. hayırlısı diye dua ediyordum buymuş hayırlısı.
dilerim kucağıma alırım sağsalim :KK43:
hepinize iyi haftalar
iyiki varsınız canlarım...
cnmm çokk geçmişş olsunn Allah bebişini korusunnn.sağlıklı sıhatli doğsunda nasıl doğduğu önemli değil ,ama yinede hiç bişey belli olmaz daha 7 haftan var,benm kuzenin 37. haftada bebek ters döndü doktoru sezeryan olcak dedi,doktorunu değiştirdi benm şuanki doktoruma gitti,doğum anında bebeği çevirdi ve normal doğurttu.doktorlar bazen acele edebiliyo doğum konusunda..

Sağolasın canım.

Geneli artik 2 haftaya dusuruyor kontrol suresini canim. Olmadı için rahat etmezse sen de gidersin canım doktora. Kafa rahatlığı çok önemli için rahatlar en azından. yoksa stres olup bebiş de etkilenir.

Amin canım inşallah.. hamilelik keyifli ama bi o kadar da stresli bi surecmis. Zaman su gibi Aksın da evlatlarimiza kavuşma vakti gelsin..
geçmiş olsun cnmm bende son 3 gündür kasılma arttı baya ağrı yok ama kasılıyorum,hurma yiyiorum acaba o yüzden mi oluyo ki

bizde 1250 ödedik canım
doğumhaneyi pek hatırlamıyorum desem yeridir bizim her şey yarım saat içinde oldu bitti
ama ebeler sabırsız sezaryenci doktorlara alışmışlar beni bile sezaryene alacaklardı neredeyse gökbay beyin hastası olduğumu öğrenince beklediler tabi
gökbay hocanın hastalarına 1250 tlmiş cnm.ben ebelere söylerim zatn hemen gökbay hocanın hastası olduğumu.bildiğim kadarıyla sezeryancı bi hastane zatn orası gökbay bey biraz değiştircek inşş zihniyetini

günaydınn kızlarrrr.şu sıvı sızdırma korkusu hepimizde var sanırım iki kere doktora kontrol ettirmeme rağmen içim hala rahat değil.bugn ezcaneden şu sızdırma testini alıcam ve yapıcam kafam rahat olsun artık

cnmm çokk geçmişş olsunn Allah bebişini korusunnn.sağlıklı sıhatli doğsunda nasıl doğduğu önemli değil ,ama yinede hiç bişey belli olmaz daha 7 haftan var,benm kuzenin 37. haftada bebek ters döndü doktoru sezeryan olcak dedi,doktorunu değiştirdi benm şuanki doktoruma gitti,doğum anında bebeği çevirdi ve normal doğurttu.doktorlar bazen acele edebiliyo doğum konusunda..
normal doğumu unuttum umrumda değil bebeğe her hafta yada 15 günde bir bakması lazım beni biyerine takmadı afedersin 1 ay sonra gl dedi. çok sinirliyim ya

He bu arada doğum 39 hafta yapalım solunumu tam olsun dedi. 3-4 ağustos da alırız dedi.. bizde 4 ağustosu seçtik.
nasipse doğumumuzda belli artık. rabbim kucağımızı boş bırkmasın evlatlarımıza analı babalı bir ömür bakalım.
hakkında hayırlısı olsun cnm.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

normal doğumu unuttum umrumda değil bebeğe her hafta yada 15 günde bir bakması lazım beni biyerine takmadı afedersin 1 ay sonra gl dedi. çok sinirliyim ya
1 ay uzun değilmi cnm?? bide senin kordon dolanmış 2 haftada bir görmesi lazım sen doktoruna söyle istersen

1 ay uzun değilmi cnm?? bide senin kordon dolanmış 2 haftada bir görmesi lazım sen doktoruna söyle istersen

Dün gece soluğu acilde aldık canım. Bel agrım çok rahatsız edici olmaya başladı. Üstüne hafif islaklık olunca ve bebegimin hareketlerini bi süre hissetmeyince apar topar gittik doktora. Ultrasonda hersey normaldi. Fakat nst'de sancım çıktı. Doktorum bunun panikleyecek oranda olmadığını söyledi. dun calistigim icin yorgundum ondan olabilir dedi.Fitil verdi. Evde Dinleniyorum bugün. Gün içinde hem bebeğin hareketlerini hem de akıntı durumlarını bildir bana dedi. Duruma göre tekrar gideceğim. Normal devam ederse de pazartesi kontrole gideceğim yine.
Böyle durumlarda içimizi rahat etmesi için çok da beklemeden gitmek lazım sanırım..

Çok korktum ama dün uzun sure bebegimin hareketlerini hissetmeyince. Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine hayırlısı ile evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip etsin inşallah hepimize..
Canım geçmiş olsun bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsın inşallah

kızlar dayanamadım devletden 2 gün sonraya randevu aldım bide onlar baksın bebeğe en azından ne sık görülmem lazım onu desinler. içim rahat değil. ayda bir görcem sora 15 günde bir diyor benim salak dr halbuki zaten hamilelik bitiyr ozaman

kuzum söyledim hayır ayda bir dedi ya.
ben şok oldum anlamadım gitti.
başka dr a gidicem devlete
hatta başka bi devletden bidaha randevu almak istedim önce 2 gün sonrakini iptal edin sonra 3 temmuzda kini alabilirsiniz dedi. önce 2 gün sonra gideyim sonra temmuzda iyi bir dr var gene devletde onada alacağım.
çözemedim ya ben

kızlar dayanamadım devletden 2 gün sonraya randevu aldım bide onlar baksın bebeğe en azından ne sık görülmem lazım onu desinler. içim rahat değil. ayda bir görcem sora 15 günde bir diyor benim salak dr halbuki zaten hamilelik bitiyr ozaman
cnm çok iyi yapmışsın bencede başka bir doktora daha görün.senin doktor biraz rahat gibi geldi

kuzum söyledim hayır ayda bir dedi ya.
ben şok oldum anlamadım gitti.
başka dr a gidicem devlete
hatta başka bi devletden bidaha randevu almak istedim önce 2 gün sonrakini iptal edin sonra 3 temmuzda kini alabilirsiniz dedi. önce 2 gün sonra gideyim sonra temmuzda iyi bir dr var gene devletde onada alacağım.
çözemedim ya ben
aynen git görün zaten kalmış iki ay ayda bir görmesi çok saçma,heran herşeyin olabileceği haftalardayız.

DR u aradım azarlar gibi şuan muayenedeyim sonra ara dedi. bende sinirlendim bakalım doğurmayı sırf dr lardn kurtarmak için istiyorum hiç güvenim yok

Arkadaş devlet 32 haftadan sonraki gebeliklere bakmıyor diyor.
doğum yaklaşmış diye almıyorlar diyor bilgisi olan varmı?

Arkadaş devlet 32 haftadan sonraki gebeliklere bakmıyor diyor.
doğum yaklaşmış diye almıyorlar diyor bilgisi olan varmı?

Gectigimiz persembe hem de ilce devlet hastanesinde kontroldeydim. 34. Hafta bitmek uzere. Ozelde tonlarca para verip yaptirdigim kontrolden kat kat ozenli, ayrintili bir kontrol oldu. Soruyu mu yanlis anladim acaba noktasindayim... Zira devlet bakmiyor da ne demekmis, nasil bir mantik o???

Back