2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben isterim belki ama eşim o ilk mide bulantılarımla birlikte tek çocuk yeter dedi :) evlenmeden önce 5tane diyordu kendisi öyle diye şimdi heran doğum olacak diye korkudan yeter sağlıklı olsun ben başka istemiyorum diyor korktu :))

Ya benim sikayetlerim bitmiyo bi türlü.6 ay kusma bukantîdan snra kasılma sancılar mide yanmaları. Gecicekmi bunlar

Gunaydin kizlar sikayetlerim beni mahfediyo kalcalarimda inanilmaz bi agri var bacaklarimada vuruyo yuruyemiyorum yatakta donemiyorum bi hafta olcak nerdeyse varmi ayni sikayetleri yasayan

Ya kızlar numuneler nasıl isteniyor bana da öğretin yaa
günaydın cnm şöyleki: bütün bez ve mama markalarının web sitelerine üye oldum.iletişim yada bize ulaşın kısmından msg yazdım deneme amaçlı numune yollarmısınız diye.bakalım bekliyorum yollıcaklar mı

cnm huggies,g.oon,molfix,bebelac,evybaby,milupa,hipp,herobaby,similac,depend ve niveaya üye oldum sonrada bize ulaşın yada iletişim bölümünden numune isteğimi belirttim. inş gönderirler

cnmm çjk geçmiş olsun eşine acil şifalar versin Rabbim.bebişine maşallah inşş dahada çokk kilo alır ve haftasını yakalar

Dun kv beni sinir etti ya
Esimle alisveris merkezine gidecektik o da geldi bizimle alisverisi burnumdan getirdi
Esim kendine ayakkabi alacakti bende o sirada kendim icin biseylere bakim dedim
Kendime bisey alcam diye ödu kopuyor ya
Elimi neye vursam cok pahali diyor bi baktirmadi ya

Günaydın herkese.. Ben hala uyuşuk olup gözlerimi açamamış olsam da.. Yakında masaya başımı koyup uyumaya başlayacağım
Eşine geçmiş olsun canım bir sen kalmıştın kayıp.. Neyse ki bebişle ilgili bir sorun yokmuş.. Hatta maşallah gelişimi gayet iyi gidiyor daha iyi olduğu günler de gelecek inşallah..
cnm huggies,g.oon,molfix,bebelac,evybaby,milupa,hipp,herobaby,similac,depend ve niveaya üye oldum sonrada bize ulaşın yada iletişim bölümünden numune isteğimi belirttim. inş gönderirler
Teşekkürler canım.. Gün içerisinde üşenmezsem ben de yaparım da çok zor geldi birden yav :)

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri...
Her uyuyup uyandığımda acaba bebeği ezdim mi demekten yoruldum ya... Sizde de var mı gece bi kalkıyorum sırtüstü buluyorum kendimi dönüyorum sola sabah bi kalkıyorum sağda buluyorum kendimi sonra eğer bir de tekme atmıyosa vay halimize acaba ezdimmi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bebeğim bi kaç gündür az tekmelemeye başladı hastaneye gittim kalp sesini dinlemeye dedim ben uyurken bunun ayaklarını falan mı kırdım ki tekme atmıyo, hemşirenin de garibine gitti ama bilmiyorum çok mu evhamlıyım ama her uyandıktan sonra acaba zarar mı verdim diye düşünüyorum bu de psikolojik olarak çok yoruyo, üzüyo beni... Ve gene böyle bir sabaha uyandık, dua ediyorum tekmelerni duyayım diye bir an önce... Hepimize bol tekmeli ve sağlıklı bir gün olsun inşallah

amaaaan boşver canım
derse desin karışmasın herşeye de
alsaydın ne istiyosan
takma sen..

Günaydın Kızlar ,tekmeleriniz bol olsun ...dizlerim ağrımaya başladı artık ,benim gibi ağrısı olan var mı sanırım cogunuzun kalçada ağrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…