• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

utanırımm galibaa doğumdan bile utanıyotum acısı umrumda değil pek utanma olayı olmasaaa.. bi anda çıktı bebek kilo mu aldı noldu anlamadım :)

bu bikaç günde benim göbekte aynı senin gibi oldu canım göbeğimi kapatan pijama veya kıyafetler şimdi önü havada duruyo tam balkon göbek oldu:KK48:

Kızlar lohusa sepetinden aldığınız pijama takımlarının altları hamile modeli mi geniş büyüyen bel mi yoksa standart mı ?

slm kızlar bebeğimaşırı hareketli genital bölgemebaskı yapıyor yürümekte zorlanıyorum normal midir?
canım soluna yat dinlen bebek pozisyonunu değiştirecektir ama eğer geçmezse mutlaka doktorunu ara danış benim aynı şey olduğunda dikkatli ol yoksa suyunu patlatır dinlendiğinde geçmezse ara beni gel hemen dedi,korkutmak gibi olmasın ama bazen önemsemediğimiz şeylere erken müdahale edildiğinde olumsuz sonuçlardan kurtulabiliriz

Çook uzun zaman oldu foruma giremeyeli.. O yüzden kimselerden haberim yokk..
Ağustos annesi olacağım diye başlamıştı hamilelik serüvenim.. Fakat Haziran annesi oldum.. Haziran 2 de erken doğumla kızım dünyaya geldi.. Üzüldüm daha çok küçüktü ve daha çok zamanı vardı.. Sevindim çünkü merakla hasretle beklediğim miniğimin yüzünü gördüm..
Sağlıklı şükürler olsun ama tabi küvezde ne kadar kalacağı doktoruna bağlı..
Şimdilik bu kadar fırsat bulduğumda daha ayrıntıları yazarım.. Sizlere bu lohusalık dönemimde tek duam bebeklerinize zamanında sağlıkla kavuşmanız.. Rabbim evlatlarımızı korusun..

Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah hayırlısıyla en kısa sürede kucagına almak nasip olur küçük meleğini

günaydın annelerr sabah sabah bebegime bez arastırmasına girdim :) aldınız mı bebek bezlerini hangi marka aldınız? 1 numara yenidogan olanı alacagız degil mi?

Ben prima aldım. 2 paket 1 numara, 3 adet 2 numara, 3 adet 3 numara aldım. Devamını sonra alırım henüz gerek yok dedim tatlım...

ben sezeryan olacağım ben normal doğum yapamam bazı nedenlerden dolayı genel anastezi istiyorum tam baygın bir şekilde bu gidişimde konuşuruz heralde daha konuşmadık doktorla

Kuzum mecburiyetten değilse ve özel bir neden değilse neden sezaryen istiyorsun ve genel anestezi?

benim çevremdekiler hiç memnun değil en çok molfixten memnunlar ama hugiesten memnun olanlardan var

Kuzum o bebeğin cildine göre değişen birşey. Bence deneyerek karar vermek gerekiyor. Benim çevremde primadan memnun olanların sayısı çok çok fazla. En çok satılan marka. Ama bebeğinin cildine alerji yapan kişiler de biliyorum. O yüzden sadece 1 paket alıp denemek gerekiyor sanırım...

Kizlar surekli idrarim gelior son 3 saattir tuvalete gidiorum.birazda yanma vardi ama mikrop kapabilecegim hic bir yer yok. Biraz is yaptim birseymi oldu acaba,suyummu gelior acaba die korkuorum

Kizlar surekli idrarim gelior son 3 saattir tuvalete gidiorum.birazda yanma vardi ama mikrop kapabilecegim hic bir yer yok. Biraz is yaptim birseymi oldu acaba,suyummu gelior acaba die korkuorum
bebeğin duruşundandır baskı yapıyordur idrar kesene bukadar panik olma ,su geldiğinde hic durmadan akıyor biraz dinlen soluna yat derler böyle olunca ,bizim de sureklı idrarımız geliyor rahat ol :)

bebeğin duruşundandır baskı yapıyordur idrar kesene bukadar panik olma ,su geldiğinde hic durmadan akıyor biraz dinlen soluna yat derler böyle olunca ,bizim de sureklı idrarımız geliyor rahat ol :)
Ilk defa bu kadar olduda o yuzden sasirdim,degisik:)

Back