- Konu Sahibi ayse1234512
- #38.041
Ya buaralar sürekli acıkıyorum kızlar ben dünyaları yiyebilcekmişim gibi geliyor ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
utanırımm galibaa doğumdan bile utanıyotum acısı umrumda değil pek utanma olayı olmasaaa.. bi anda çıktı bebek kilo mu aldı noldu anlamadım :)
Benim de :) Eşim Winnie The Pooh karım benim diye dalga geçiyor benimle :) sadece göbek var Allah'tan :)bu bikaç günde benim göbekte aynı senin gibi oldu canım göbeğimi kapatan pijama veya kıyafetler şimdi önü havada duruyo tam balkon göbek oldu
canım soluna yat dinlen bebek pozisyonunu değiştirecektir ama eğer geçmezse mutlaka doktorunu ara danış benim aynı şey olduğunda dikkatli ol yoksa suyunu patlatır dinlendiğinde geçmezse ara beni gel hemen dedi,korkutmak gibi olmasın ama bazen önemsemediğimiz şeylere erken müdahale edildiğinde olumsuz sonuçlardan kurtulabilirizslm kızlar bebeğimaşırı hareketli genital bölgemebaskı yapıyor yürümekte zorlanıyorum normal midir?
bizim bu günler 34-35 derece haftaya 38 lerde olacakmış hayırlısı bakalım
Perşembeden itibaren de İzmir 33 derece
Çook uzun zaman oldu foruma giremeyeli.. O yüzden kimselerden haberim yokk..
Ağustos annesi olacağım diye başlamıştı hamilelik serüvenim.. Fakat Haziran annesi oldum.. Haziran 2 de erken doğumla kızım dünyaya geldi.. Üzüldüm daha çok küçüktü ve daha çok zamanı vardı.. Sevindim çünkü merakla hasretle beklediğim miniğimin yüzünü gördüm..
Sağlıklı şükürler olsun ama tabi küvezde ne kadar kalacağı doktoruna bağlı..
Şimdilik bu kadar fırsat bulduğumda daha ayrıntıları yazarım.. Sizlere bu lohusalık dönemimde tek duam bebeklerinize zamanında sağlıkla kavuşmanız.. Rabbim evlatlarımızı korusun..
günaydın annelerr sabah sabah bebegime bez arastırmasına girdim :) aldınız mı bebek bezlerini hangi marka aldınız? 1 numara yenidogan olanı alacagız degil mi?
ben sezeryan olacağım ben normal doğum yapamam bazı nedenlerden dolayı genel anastezi istiyorum tam baygın bir şekilde bu gidişimde konuşuruz heralde daha konuşmadık doktorla
benim çevremdekiler hiç memnun değil en çok molfixten memnunlar ama hugiesten memnun olanlardan var
kızlar milupadan numune isteyen oldumu?? sitesine giremiyorum hangi siteden isticez bilen varmı
bebeğin duruşundandır baskı yapıyordur idrar kesene bukadar panik olma ,su geldiğinde hic durmadan akıyor biraz dinlen soluna yat derler böyle olunca ,bizim de sureklı idrarımız geliyor rahat ol :)Kizlar surekli idrarim gelior son 3 saattir tuvalete gidiorum.birazda yanma vardi ama mikrop kapabilecegim hic bir yer yok. Biraz is yaptim birseymi oldu acaba,suyummu gelior acaba die korkuorum
Ilk defa bu kadar olduda o yuzden sasirdim,degisik:)bebeğin duruşundandır baskı yapıyordur idrar kesene bukadar panik olma ,su geldiğinde hic durmadan akıyor biraz dinlen soluna yat derler böyle olunca ,bizim de sureklı idrarımız geliyor rahat ol :)
Gecmis olsun canim. Su an Allah'a sukur iyiyim, umarim gecmistir tamamen.Kuzum bende bikaç haftadır var bu söylediğin...
canım utanmana gerek yok zaten o utangaclık 5 dk sonra geçiyor. daha sonra ben neden önceden gitmemişim dersin :)
Ben de ilk iki hafta icin prima premium care kullanip daha sonra yikanabilir beze donmeyi planliyorum Allah'in izniyle. Yikanabilir bezleri satin aldim ama Primayi hala almadim canim.prima premium care öneriliyor baya ama bilemedim bende
burada yanma varsa o enfeksiyon olabilir doktoruna sor idrar yolu enfeksiyonu ihtimalini canım gene deIlk defa bu kadar olduda o yuzden sasirdim,degisik:)