• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri...
Her uyuyup uyandığımda acaba bebeği ezdim mi demekten yoruldum ya... Sizde de var mı gece bi kalkıyorum sırtüstü buluyorum kendimi dönüyorum sola sabah bi kalkıyorum sağda buluyorum kendimi sonra eğer bir de tekme atmıyosa vay halimize acaba ezdimmi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bebeğim bi kaç gündür az tekmelemeye başladı hastaneye gittim kalp sesini dinlemeye dedim ben uyurken bunun ayaklarını falan mı kırdım ki tekme atmıyo, hemşirenin de garibine gitti ama bilmiyorum çok mu evhamlıyım ama her uyandıktan sonra acaba zarar mı verdim diye düşünüyorum bu de psikolojik olarak çok yoruyo, üzüyo beni... Ve gene böyle bir sabaha uyandık, dua ediyorum tekmelerni duyayım diye bir an önce... Hepimize bol tekmeli ve sağlıklı bir gün olsun inşallah:21:
:KK48::KK48::KK48: günaydın canım, sanırım bende biraz senin gibiyim :) her sabah endişeyle hareketeni hissetmeyi bekliyorum. 5 dk önceye kadar henüz hareket etmemişti ama şimdi yerinde durmuyor benim cadı,yeni uyandı sanırım :) hareketini hissettiğim andaki huzurumun tarifi yok :KK68:

Gunaydin kizlar sikayetlerim beni mahfediyo kalcalarimda inanilmaz bi agri var bacaklarimada vuruyo yuruyemiyorum yatakta donemiyorum bi hafta olcak nerdeyse varmi ayni sikayetleri yasayan
Günaydın canım.aynı sıkıntıyı bende 1 ay önce yaşadım.anlattığın gibiydi aynen durumum yaklaşık 3 hafta sürdü aynı ağrılar sonrasında geçti. inşallah senin o kdar sürmez çünkü çok zor oluyo geceleri gündüzde topallayarak yürümek. bu tarz ağrılar normal hiç korkma bebek büyüdüğü ve sinirlere baskı yaptığı için oluyormuş. her hamiş de olamayabiliyo ama %60 oranında görülen bir durum

:KK48::KK48::KK48: günaydın canım, sanırım bende biraz senin gibiyim :) her sabah endişeyle hareketeni hissetmeyi bekliyorum. 5 dk önceye kadar henüz hareket etmemişti ama şimdi yerinde durmuyor benim cadı,yeni uyandı sanırım :) hareketini hissettiğim andaki huzurumun tarifi yok :KK68:
yaaa yoksa ben böyle yatakta uyumucam yaa artık koltukta falan oturur vaziyette mi uyusam ki neyse benimki de bir an önce başlasa kıpırdamaya:KK57:

Günaydın herkese.. Ben hala uyuşuk olup gözlerimi açamamış olsam da.. Yakında masaya başımı koyup uyumaya başlayacağım:KK45:

Eşine geçmiş olsun canım bir sen kalmıştın kayıp.. Neyse ki bebişle ilgili bir sorun yokmuş.. Hatta maşallah gelişimi gayet iyi gidiyor daha iyi olduğu günler de gelecek inşallah..

Teşekkürler canım.. Gün içerisinde üşenmezsem ben de yaparım da çok zor geldi birden yav :)
rica ederim cnm..bnd dün iş yerinde bütün öğleden sonra bunlarla uğraştım :KK51: nivea prima ve hero baby numune yollamıyomuş boşuna isteme onlardan

yaaa yoksa ben böyle yatakta uyumucam yaa artık koltukta falan oturur vaziyette mi uyusam ki neyse benimki de bir an önce başlasa kıpırdamaya:KK57:
banada yapıyo sıpa sola yatınca ayaklarıyla debeleniyo gibi yapıyo göbeğimi hafifi yukarı çekiyorum düzeliyo.artık çok hareket etmiyo benmki yeri daraldı çünkü sert ve yavaş oluyo artık tekmeler dönmelerde

amaaaan boşver canım
derse desin karışmasın herşeye de :KK70:
alsaydın ne istiyosan
takma sen..
Alamadim ki bisey canim
Para konusunda cok cimri kadin
Esimle dolasmak istesem o da bizimle gelir bizi yalniz birakmiyor niye bana karsi böyle anlamiyorum
Esime de söylemiyorum ama her hareketi beni sinir etmek icin yapiyor sanki
:mad:

ebrulikece ebrulikece
Allahım analı babalı sağlıkla büyütsün bebeğini, en kısa zamanda kucağına alman dileğiyle, gözünüz aydın olsun, 2. erken bebişimiz oldu topikde Allahım her ikinizede bol sağlık kısa zamanda kavuşma nasip etsin...

Merhaba annisler nasılsınız? Coktandir giremiyorum nete Bebislerinizde iyidir inşallah esim ayağını kırmıştı alçıya aldilar onunla ilgileniyordum. Benim bebisim 1 kilo oldu dr biraz geride hala ama iyi gidiyor dedi bende bu ay sadece 1kilo almışım toplamda 13 kilo aldim dr iyi dedi. Benden simdilik bu kadar görüşürüz annisler :KK15:
Geçmiş olsun, iyi olduğunuza sevindim, bebişinede Maşallah, İnşallah hızla yakalar gününü...:nazar:

Dün de tahlillerimi ve bu ay sonuna kadar çalışabilir raporumuzu aldık hayırlısıyla, tahlil sonuçlarım iyi çıktı sevindim, ve son 21 iş günü:) ay sonunda da çalışamaz raporumu teslim edicem İnşallah...

günaydın cnm şöyleki: bütün bez ve mama markalarının web sitelerine üye oldum.iletişim yada bize ulaşın kısmından msg yazdım deneme amaçlı numune yollarmısınız diye.bakalım bekliyorum yollıcaklar mı
Ay ben de istiyim. Çok sağol kuzum :)

Dun kv beni sinir etti ya :KK47:
Esimle alisveris merkezine gidecektik o da geldi bizimle alisverisi burnumdan getirdi
Esim kendine ayakkabi alacakti bende o sirada kendim icin biseylere bakim dedim
Kendime bisey alcam diye ödu kopuyor ya
Elimi neye vursam cok pahali diyor bi baktirmadi ya :KK67:

En azından yüzüne karşı yapıyor diye şükret tatlım. Benim kv olsa ben alayım der. Sonra pahalı bulduğu için bu güzel değil diye ucuzuna götürür. En son bana zorla iddiadan kazandığı banabüyük gelen bir ayakkabısını verdi istemiyorum diye yırtınmamı es geçip zorladı bile :D

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri...
Her uyuyup uyandığımda acaba bebeği ezdim mi demekten yoruldum ya... Sizde de var mı gece bi kalkıyorum sırtüstü buluyorum kendimi dönüyorum sola sabah bi kalkıyorum sağda buluyorum kendimi sonra eğer bir de tekme atmıyosa vay halimize acaba ezdimmi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bebeğim bi kaç gündür az tekmelemeye başladı hastaneye gittim kalp sesini dinlemeye dedim ben uyurken bunun ayaklarını falan mı kırdım ki tekme atmıyo, hemşirenin de garibine gitti ama bilmiyorum çok mu evhamlıyım ama her uyandıktan sonra acaba zarar mı verdim diye düşünüyorum bu de psikolojik olarak çok yoruyo, üzüyo beni... Ve gene böyle bir sabaha uyandık, dua ediyorum tekmelerni duyayım diye bir an önce... Hepimize bol tekmeli ve sağlıklı bir gün olsun inşallah:21:
BU HAFTALARDA BEBEKLERİ TEKMELERİ DÜZENSİZ OLUYORMUŞ BENİMDE AZ BU HAFTA BEN HEP SAĞ TARAFIMDA UYURUM ÖYLE EZDİM Mİ DİYE HİÇ AKLIMA GELMEDİ YÜZ ÜSTÜ YATMAYINCA PROBLEM OLMAZ

Dün de tahlillerimi ve bu ay sonuna kadar çalışabilir raporumuzu aldık hayırlısıyla, tahlil sonuçlarım iyi çıktı sevindim, ve son 21 iş günü:) ay sonunda da çalışamaz raporumu teslim edicem İnşallah...
canım daha önceden de konuşulmuştu topicte ama hatırlayamadım şimdi çalışabilir raporu 32+0'da mı alınıyor? İyi hesaplayayım da eksiklik yapmayayım orada :)

Yıkanabilir bezlerde mi var ???

Annem ablama kullanırmış yıkanabilir bezleri. O dönemler öğrenci olduğu için maddi sıkıntılar da mevcutmuş tabi. Çalışmaya başlayana kadar çekmişler böyle... Ben ise ablamdan 9 yıl sonra dünyaya gelmişim. Annemin bir elemanı varmış bana hamileyken. 85 yılında annemin yanına girmiş 2010 yılında taşındığı için ayrıldı yolları. Abim sayılır benim malum ben 88li olduğumdan beni kucağında yıkayışını bezimi değiştirişini anlatırdı :D Neyse konuya döneyim duygusallığım tuttu özledim kendisini :) Neyse.. Mustafa abim ambalajı bozulmuş bütün bezleri toplamış depolardan eczanede ambalajı zedelenmiş bu sebepten satılamayacak bütün bezleri toparlamış ben doğana kadar :D O yüzden bende hep hazır bez kullanılmış..

canım daha önceden de konuşulmuştu topicte ama hatırlayamadım şimdi çalışabilir raporu 32+0'da mı alınıyor? İyi hesaplayayım da eksiklik yapmayayım orada :)
Evet canım 32. hafta da alınıyor çalışabilir raporu 5 haftaya kadar çalışabilir yazıyor üzerinde, böylece o 5 hafta doğum sonrasına aktarılıyor, ve iş yerine getiriyorsun ki sgk ya bildirilsin,
ben muhtemelen işe devam etmeyeceğim için ay sonu bozdurup raporu çalışamaz raporu alacağım...

Alamadim ki bisey canim
Para konusunda cok cimri kadin
Esimle dolasmak istesem o da bizimle gelir bizi yalniz birakmiyor niye bana karsi böyle anlamiyorum
Esime de söylemiyorum ama her hareketi beni sinir etmek icin yapiyor sanki
:mad:
sen çalışmıyor musun
ona mı soracaksın canım benim
moralini bozmasına izin verme ve inadına al
senin hevesini kırmak iöin yapıyor zaten

Günaydın Kızlar ,tekmeleriniz bol olsun ...dizlerim ağrımaya başladı artık ,benim gibi ağrısı olan var mı sanırım cogunuzun kalçada ağrısı var :KK43:
BENİM KARNIMIN SAĞ TARAFINA SANCI GİRİYOR ARADA VE BULAŞIK YERLEŞTİRİRKEN ÇOK AYAKTA KALIRSAM BELİMDE ÇOK AĞRI OLUYOR

Back