- 10 Mart 2014
- 1.596
- 1.470
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #38.101
günaydın canım, sanırım bende biraz senin gibiyim :) her sabah endişeyle hareketeni hissetmeyi bekliyorum. 5 dk önceye kadar henüz hareket etmemişti ama şimdi yerinde durmuyor benim cadı,yeni uyandı sanırım :) hareketini hissettiğim andaki huzurumun tarifi yokGünaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri...
Her uyuyup uyandığımda acaba bebeği ezdim mi demekten yoruldum ya... Sizde de var mı gece bi kalkıyorum sırtüstü buluyorum kendimi dönüyorum sola sabah bi kalkıyorum sağda buluyorum kendimi sonra eğer bir de tekme atmıyosa vay halimize acaba ezdimmi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bebeğim bi kaç gündür az tekmelemeye başladı hastaneye gittim kalp sesini dinlemeye dedim ben uyurken bunun ayaklarını falan mı kırdım ki tekme atmıyo, hemşirenin de garibine gitti ama bilmiyorum çok mu evhamlıyım ama her uyandıktan sonra acaba zarar mı verdim diye düşünüyorum bu de psikolojik olarak çok yoruyo, üzüyo beni... Ve gene böyle bir sabaha uyandık, dua ediyorum tekmelerni duyayım diye bir an önce... Hepimize bol tekmeli ve sağlıklı bir gün olsun inşallah