• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu bikaç günde benim göbekte aynı senin gibi oldu canım göbeğimi kapatan pijama veya kıyafetler şimdi önü havada duruyo tam balkon göbek oldu:KK48:

ne yapıyor bu kuzular böyle bizee :) ne zormuş hamile olmak etrafımda görürdüm amann ne var sanki derdim ama şuan nasıl ikinciyi üçüncüyü göze alıyor insanlar diyorum :)

Kizlar surekli idrarim gelior son 3 saattir tuvalete gidiorum.birazda yanma vardi ama mikrop kapabilecegim hic bir yer yok. Biraz is yaptim birseymi oldu acaba,suyummu gelior acaba die korkuorum
ben akşam çok su içmediğim halde gece 8 kere tuvalete kalkıyorum.. Normal bence ama başka şikayetlerinde vaarsa enfeksyon flan olur mu bilmem

Ben de ilk iki hafta icin prima premium care kullanip daha sonra yikanabilir beze donmeyi planliyorum Allah'in izniyle. Yikanabilir bezleri satin aldim ama Primayi hala almadim canim.
Yıkanabilir bezin avantajı maddi açıdan dimi? Baya fark eder mi maddi olarak..hiç duymamıştım

yıkanabilir bez hiç duymadım canım nasıl oluyor o
Bunlar disi microfiber ici bambu yada microfiber olan bezler. Yani bir dis coverlari bir de iclerinde insert denen parca oluyor. İnternette arastirin isterseniz. Hem saglikli hem maddi acidan cok avantajli. Ben hatta sadece dis parcayi aldim icine mermersahi bez kullanmayi dusunuyorum. Bulursam uygun fiyatli bambu bez de alacagim.

Bunlar disi microfiber ici bambu yada microfiber olan bezler. Yani bir dis coverlari bir de iclerinde insert denen parca oluyor. İnternette arastirin isterseniz. Hem saglikli hem maddi acidan cok avantajli. Ben hatta sadece dis parcayi aldim icine mermersahi bez kullanmayi dusunuyorum. Bulursam uygun fiyatli bambu bez de alacagim.
degişikmiş bakıyım netten

arkadaslar normal doguma kendi etekli gecekliklerimizle giriyormusuz bi arkadasımdan duydum ben hastanedeki o yeşil önlükleri giyiyoruz sanmıstım.hastaneden hastaneye degişiyormu ki tecrübeli anneler bilgi verebilir mi.elbise gecelik sart mı

ne yapıyor bu kuzular böyle bizee :) ne zormuş hamile olmak etrafımda görürdüm amann ne var sanki derdim ama şuan nasıl ikinciyi üçüncüyü göze alıyor insanlar diyorum :)

bende özellikle ilk hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra ne güzel bi duygu bu hamilelik insanın bir sürü çocuk yapası geliyo diyodum ama şimdi doğum yaklaştıkça ister istemez doğum korkuları olmaya başlıyo oyüzden hayırlısıyla 1. yi bi doğurayım sağ sağlimde bakalım neler yaşıcam ona göre başka çocuk düşünürüm artık:-)

gözünü karart ve git bişey olmaz dünya varmış dersin :)
hamile kalmadan bende gidiyodum şimdi hamilelikte vücut daha hassas oluyo hemde bağışıklık sistemi daha zayıf oluyo diye mikrop kaparsam korkusuna gitmiyodum ama öle bi sorun yok sizlerden anladığım kadarıyla,bende doğuma yakın napıcam diye sıkıntı olmaya başlamıştı gidiyim bari artık yeniden:oops:

canım soluna yat dinlen bebek pozisyonunu değiştirecektir ama eğer geçmezse mutlaka doktorunu ara danış benim aynı şey olduğunda dikkatli ol yoksa suyunu patlatır dinlendiğinde geçmezse ara beni gel hemen dedi,korkutmak gibi olmasın ama bazen önemsemediğimiz şeylere erken müdahale edildiğinde olumsuz sonuçlardan kurtulabiliriz
hmmm anladım çalışıyorum eve geçince bi yatayım dediğin gibi geçmezse yrn giderim artık teşekkür ederim yardımın için

Kizlar surekli idrarim gelior son 3 saattir tuvalete gidiorum.birazda yanma vardi ama mikrop kapabilecegim hic bir yer yok. Biraz is yaptim birseymi oldu acaba,suyummu gelior acaba die korkuorum
Canım benim de öyleydi.. Çok sık tuvalete çıkıyordum, enfeksiyon çıktı.. 2 kutu monural şase verdi doktorum..
Ya kızlar numuneler nasıl isteniyor bana da öğretin yaa :KK70:
Bana da :) Burada yazılıyor arada ama kaçırdım ben şu ana kadar da tek numune almışlığım yok :) nerelerde, hangi sitelerde var acep bu numune olayı :KK48:

Merhaba annisler nasılsınız? Coktandir giremiyorum nete Bebislerinizde iyidir inşallah esim ayağını kırmıştı alçıya aldilar onunla ilgileniyordum. Benim bebisim 1 kilo oldu dr biraz geride hala ama iyi gidiyor dedi bende bu ay sadece 1kilo almışım toplamda 13 kilo aldim dr iyi dedi. Benden simdilik bu kadar görüşürüz annisler :KK15:

Merhaba annisler nasılsınız? Coktandir giremiyorum nete Bebislerinizde iyidir inşallah esim ayağını kırmıştı alçıya aldilar onunla ilgileniyordum. Benim bebisim 1 kilo oldu dr biraz geride hala ama iyi gidiyor dedi bende bu ay sadece 1kilo almışım toplamda 13 kilo aldim dr iyi dedi. Benden simdilik bu kadar görüşürüz annisler :KK15:
Nerelerdesin merak ettik seni :KK54: iyi olmanıza çok sevindik :21: eşine geçmiş olsun :nazar: Kızımıza iyi bak annesi :KK46: ye bol bol :KK200:loplop et güpgüp yağ olsun bebişine:KK49:

hamile kalmadan bende gidiyodum şimdi hamilelikte vücut daha hassas oluyo hemde bağışıklık sistemi daha zayıf oluyo diye mikrop kaparsam korkusuna gitmiyodum ama öle bi sorun yok sizlerden anladığım kadarıyla,bende doğuma yakın napıcam diye sıkıntı olmaya başlamıştı gidiyim bari artık yeniden:oops:
canım temiz bildiğin biryer olduktan sonra sıkıntı olmaz. kimi yerler ozel bolgeye kişiye özel ağda kullanıyor sorabılırsın yaptıracağın yere

Çok şükür iyiymişsiniz, merak ettik seni hatta şimdi sana mesaj atmak için girdim baktım yazmışsın :) kızına da sana da maşallah iki kiloyu geçtiğini de gör inşallah canım :)

Back