• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annelerr sabah sabah bebegime bez arastırmasına girdim :) aldınız mı bebek bezlerini hangi marka aldınız? 1 numara yenidogan olanı alacagız degil mi?
ben molfix göbek bağ oyuntulu bir adet almayı düşünüyorum 1 haftada göbek bağı düşüceği için daha sonra için 1 numara almayı düşünüyorum primayı asla düşünmüyorum pişik yapabiliyor prima

ben sezeryan olacağım ben normal doğum yapamam bazı nedenlerden dolayı genel anastezi istiyorum tam baygın bir şekilde bu gidişimde konuşuruz heralde daha konuşmadık doktorla
Hayırlısı olsun cnm bende korkuyorum doğumdan bakalm hangisi nasip olucak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Kızlar gittigidiyordan lansinoh göğüs ucu kremi sipariş vericem. Orjinali felan diyor ama arada kaldım. Bir problem olur mu 40 ml 25 lira. Sahte felan olmaz dimi yani ??????
canım ben lansinohun sitesıne gırdıgımde yetılı satıcıları e bebek joker ve mothercare yazıyordu . bu sıtelerde de aynı fıyata dedıgın krem buralardan al ıstersen

günaydın, aynısı bana da geçen hafta oldu gerçi ben uyanmamışım çünkü çok yorgundum o gün eşim uyanmış fark etmiş çok korkmuş şimdi keseyi patlatacak diye baya vurmuş tekme atmış karnım inip kalkmış, karnımı ovmuş sakinleşsin diye bu arada hiçbirini ruhum bile duymamış, doktora sorduk gece çok hareketli diye bana yatmadan önce meyve yiyip yemedğiğmi sordu ki ben yatmadan önce meyve yiyorum ondan dolayı olmuştur korkma dedi bişeyi yok dedi sadece eğer bebek hiç hareket etmezse çikolata meyve suyu iç sol tarafına yat 40 dk 1 saat bekle hala hareket yoksa hastaneye gel dedi...
saol cnm ya içim rahatladı bende çok korktum keseyi patlatcak diye...bi akrabanın gelini 8. ayda doğum yaptı bebek ayaklarıyla keseyi yırtmış çk hareketliymiş o yüzden bnde baya korktum

hanımlar bezleri çok stok yapmayın her cocugun cildi farklı kimine prima iyi gelir kimine molfix kimine de en ucuz bez bunu bebegınız belırleyecek.
aynen cnm katılıyorum sana bende o yüzden bütün bez markalarından numune istedim bakalım yollıcaklar mı

hanımlar bezleri çok stok yapmayın her cocugun cildi farklı kimine prima iyi gelir kimine molfix kimine de en ucuz bez bunu bebegınız belırleyecek.
aynen öyle ben prima alacaktım sonra yeni doğum yapan arkadaşlarım molfixten memnun olduklarını söylediler.. Bir paket molfix aldım duruma göre de primaya geçiş yaparım.. Her bebeğin cildi farklı çünkü..

kızlar milupadan numune isteyen oldumu?? sitesine giremiyorum hangi siteden isticez bilen varmı

günaydın annelerr sabah sabah bebek bez arastırmasına girdim :) aldınız mı bebek bezlerini hangi marka aldınız? 1 numara yenidogan olanı alacagız degil mi?
Biz pirima aldik her kes onu diyor ve Anne lutfende cok indirim var bezlerde 160 tanesi tanesi 53 lira

ben molfix göbek bağ oyuntulu bir adet almayı düşünüyorum 1 haftada göbek bağı düşüceği için daha sonra için 1 numara almayı düşünüyorum primayı asla düşünmüyorum pişik yapabiliyor prima
canım molfix göbek oyuntuluyu ben ilk çocuğumda kullandım bana bez kalın geldi çocuğun bacakları resmen açık duruyor hem oyuntusuda göbek deliğine tam denk gelmedi bezde yine hafif katladım prima olmasada hagys (yazılışını unuttum)falanda düşünebilirsin. tabi sadece fikir amaçlı yazdım.

Back