- 17 Mart 2013
- 257
- 62
- 118
- Konu Sahibi ayse1234512
- #38.021
arkadaslar markafonide dagide logusa pijamalarında indirim var bakmak isteyene.benim kızım olacak ama bitane mavi pijama begendim abes olur mu lütfen acill cevap verin tükenmedenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence pembe daha hoş durur sen bilirsin zevkine göreyse al onuarkadaslar markafonide dagide logusa pijamalarında indirim var bakmak isteyene.benim kızım olacak ama bitane mavi pijama begendim abes olur mu lütfen acill cevap verin tükenmedenn
pembesi tükenmiş cok begenmiştim maviside harika aldım artık olmazsa iade ederimbence pembe daha hoş durur sen bilirsin zevkine göreyse al onu
güle güle giy ozaman :)pembesi tükenmiş cok begenmiştim maviside harika aldım artık olmazsa iade ederim
teşekkür ederim fikirlere açığım canım ben acemiyim sonuçta :)))canım molfix göbek oyuntuluyu ben ilk çocuğumda kullandım bana bez kalın geldi çocuğun bacakları resmen açık duruyor hem oyuntusuda göbek deliğine tam denk gelmedi bezde yine hafif katladım prima olmasada hagys (yazılışını unuttum)falanda düşünebilirsin. tabi sadece fikir amaçlı yazdım.
KUAFÖRE GİT PİJAMA OLAYINA DA TAKILMAA SONUÇTA EN DOĞALI KOCAMAN GÖBEĞİN OLMAN :)kızlarrr moralim çok bozuldu insan bi anda nasıl değişiyor..ilk başta kişisel temizliğimi yapamadım kocaman bi karnım var..nasıl olacak artık bilmiyorumm birde üstüne pijamam olmadı eşimin pijama altını giymek zorunda kaldım şişko değilde kocaman göbekli hissediyorum şu son haftalar geçse hemennn...
canım gözün aydın geçmiş olsun sağlıklı olmasına çok sevindim biran önce kucağına alman dileğiyle inşallahÇook uzun zaman oldu foruma giremeyeli.. O yüzden kimselerden haberim yokk..
Ağustos annesi olacağım diye başlamıştı hamilelik serüvenim.. Fakat Haziran annesi oldum.. Haziran 2 de erken doğumla kızım dünyaya geldi.. Üzüldüm daha çok küçüktü ve daha çok zamanı vardı.. Sevindim çünkü merakla hasretle beklediğim miniğimin yüzünü gördüm..
Sağlıklı şükürler olsun ama tabi küvezde ne kadar kalacağı doktoruna bağlı..
Şimdilik bu kadar fırsat bulduğumda daha ayrıntıları yazarım.. Sizlere bu lohusalık dönemimde tek duam bebeklerinize zamanında sağlıkla kavuşmanız.. Rabbim evlatlarımızı korusun..
KUAFÖRE GİT PİJAMA OLAYINA DA TAKILMAA SONUÇTA EN DOĞALI KOCAMAN GÖBEĞİN OLMAN :)
canım utanmana gerek yok zaten o utangaclık 5 dk sonra geçiyor. daha sonra ben neden önceden gitmemişim dersin :)utanırımm galibaa doğumdan bile utanıyotum acısı umrumda değil pek utanma olayı olmasaaa.. bi anda çıktı bebek kilo mu aldı noldu anlamadım :)
cnm banada oluyor aynısı bugün mesela taş gibi hep ne yemek yiyebildim doğru düzgün nede yürüyüş yapabildim.çatı ağrım henüz yok ama kasılmayla beraber bazen ağrı oluyo.sor bakalım doktora ne dicek..benm cumartesi randevuMerhaba kizlar nasilsiniz ?
bu ara karnim surekli sertlesiyor ve yalanci sanci dedikleri olayi yasiyorum 34e giricem yarin korkuyorum erken mi acaba?
bu arada cati agrim artti yuruyuslerimi yapamiyorum artik :/
vee bazen makata baski hissediyorum bisi batiyor gibi..
persembe randevum var umari. bisi cikmaz :/
eylülcüm nasılsın bebeğin nasıl olducanım gözün aydın geçmiş olsun sağlıklı olmasına çok sevindim biran önce kucağına alman dileğiyle inşallah
Bence olmaz ne var sen giyecen bebege giydirmeyecen.bende oglumda pembe giymistin onu begenmistimarkadaslar markafonide dagide logusa pijamalarında indirim var bakmak isteyene.benim kızım olacak ama bitane mavi pijama begendim abes olur mu lütfen acill cevap verin tükenmedenn
canım utanmana gerek yokutanırımm galibaa doğumdan bile utanıyotum acısı umrumda değil pek utanma olayı olmasaaa.. bi anda çıktı bebek kilo mu aldı noldu anlamadım :)
cnm banada oluyor aynısı bugün mesela taş gibi hep ne yemek yiyebildim doğru düzgün nede yürüyüş yapabildim.çatı ağrım henüz yok ama kasılmayla beraber bazen ağrı oluyo.sor bakalım doktora ne dicek..benm cumartesi randevu
benimde rahmime giren belimle karışık sancılar başladı dinllenince geçiyor ama güündür sürekli olmaya başladı benimde haftaya pazartesi kontrol erkenmi gitsem diyorumMerhaba kizlar nasilsiniz ?
bu ara karnim surekli sertlesiyor ve yalanci sanci dedikleri olayi yasiyorum 34e giricem yarin korkuyorum erken mi acaba?
bu arada cati agrim artti yuruyuslerimi yapamiyorum artik :/
vee bazen makata baski hissediyorum bisi batiyor gibi..
persembe randevum var umari. bisi cikmaz :/
benimde rahmime giren belimle karışık sancılar başladı dinllenince geçiyor ama güündür sürekli olmaya başladı benimde haftaya pazartesi kontrol erkenmi gitsem diyorum
Perşembeden itibaren de İzmir 33 dereceselam kızlar, bugunden itibaren istanbul da sıcaklar artıyomuş yandıkkkkkkk