• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yapılışı: Büyükçe bir tencereye suyu, şekeri ve bütün malzemeleri koyun 30-35 dk. kaynatın Bütün malzemelerin ayrılması için bir tülbentten süzün, sıcak veya soğuk olarak ikram edin.Üzerine isterseniz ceviz ve tarçın koyarak servis yapın. Malzemeler toz olmayacak tane olacak. Sadece üzerine tarçın serpecekseniz o toz olacak arkadaşlar. Tabi olmazsa olmaz bardağa koyduktan sonra dövülmüş ceviz ve tarçın üstüne.
Tşkler cnm tarif ettiyin için sendemi adanalı sın

canim bular nekadar sure kaynatiliyor
Yapılışı: Büyükçe bir tencereye suyu, şekeri ve bütün malzemeleri koyun 30-35 dk. kaynatın Bütün malzemelerin ayrılması için bir tülbentten süzün, sıcak veya soğuk olarak ikram edin.Üzerine isterseniz ceviz ve tarçın koyarak servis yapın. Tarif bu cnm

Kızlar surt üstü yatarken eşim yastık attı karnıma geldi o an pek birşey yoktu ama on dk dir bebek bir kaç kez hareket ettisimdi rahim kısmın kasiklarm ağrıyor ..birşey olurmuki .

Yapılışı: Büyükçe bir tencereye suyu, şekeri ve bütün malzemeleri koyun 30-35 dk. kaynatın Bütün malzemelerin ayrılması için bir tülbentten süzün, sıcak veya soğuk olarak ikram edin.Üzerine isterseniz ceviz ve tarçın koyarak servis yapın. Tarif bu cnm
tsk ederim canim insallah yapariz benim cok hosima gitmisti hemde sut yapar

A
Kızlar surt üstü yatarken eşim yastık attı karnıma geldi o an pek birşey yoktu ama on dk dir bebek bir kaç kez hareket ettisimdi rahim kısmın kasiklarm ağrıyor ..birşey olurmuki .
Ayeter kursu oku cnm allahın izniyle hiç bir şey olmaz bi arkadaşım üç kere düştü çok şükür birşey olmadı rabbim korusun bebeyini korurda allahın izniyle

Günaydın teyzecikler doktorum ilacımı değiştirmiş gyno ferro sanol vermiş bu ilacı kullanan var mı aç karnına yazıyor ama siz ne zaman kullanıyorsunuz

günaydın kızlar
dün benim dr da bebeğini ölü doğurmuş biriyle konuştum dr a sayıyor ağzına geleni :(
gebelik zehirlenmesi olmuş doğurcağı gün kaybetmiş çok etiklendim
dr umdan zaten soğumuştum iyice buz kestim.
artık az kaldı çok korkuyorum hepde böyle haberler beni buluyor :(
BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE HEPİNİZ DUALARINIZDA BENİDE EKSİK ETMEYİN.
DİLERİM HEPİMİZ EVLADIMIZA SAĞLIKLA KAVUŞURUZ.
DİLERİM ACISI OLANLARA ALLAH KUVVET VERİR.:110::KK200:

günaydın kızlar
dün benim dr da bebeğini ölü doğurmuş biriyle konuştum dr a sayıyor ağzına geleni :KK43:
gebelik zehirlenmesi olmuş doğurcağı gün kaybetmiş çok etiklendim
dr umdan zaten soğumuştum iyice buz kestim.
artık az kaldı çok korkuyorum hepde böyle haberler beni buluyor :KK43:
BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE HEPİNİZ DUALARINIZDA BENİDE EKSİK ETMEYİN.
DİLERİM HEPİMİZ EVLADIMIZA SAĞLIKLA KAVUŞURUZ.
DİLERİM ACISI OLANLARA ALLAH KUVVET VERİR.:110::KK200:
günaydın cnmm aminnn inşş cümlemiz sağ sağlim kavuşuruz bebişlerimize. çok üzüldümm başı saolsun bayanın çok zor bi durum.gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor bilmiyorum hiç.doktoru anlamamışmı.belirtileri ne ki tırstım şimdi :KK17:

günaydın cnmm aminnn inşş cümlemiz sağ sağlim kavuşuruz bebişlerimize. çok üzüldümm başı saolsun bayanın çok zor bi durum.gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor bilmiyorum hiç.doktoru anlamamışmı.belirtileri ne ki tırstım şimdi :KK17:
Kuzum kimseyi germek istemem ama dikkatli olalım diye yazdım
dr u benim dr düşün nası tırsıyorum şimdi.
bir kere test yapmış onda az oranda idrarda protein çıkmış önemli değil demiş
göndermiş dili bile şişmiş ödemden tansiyonu çıkmış ve sancısı olmuş.
trafikten hastaneyde 1.5 saatde gitmiş benim evin orda oturuyo.
kadınla birçok ortak noktamız olunca sinir oldum iyice.
gerçi ömrü veren allah dua edin banada diye yazdım. rabbim ne derse o tevekkül ediyorum.
benimde ayaklarım çok şişiyor ama tansiyonum dşüyor.
kadın dinlen kendini yorma ayaklarını havaya dik arada tansiyon kontrol et dedi mümkün olduğunca sola yat dedi.
bende uygulayacağım. ama dr umu bu saatden sonra nası değişcem bilmem güvenim kalmadı.

Back