2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım günaydın
sıkma canını herkes bu durumu yaşayacak diye birşey yok. bunları kafana takma lütfen ve mümkünse dogumla ılgıl kımse ıle konuşma zaten kafana cok takıyorsun.

olacak olduktan sonra kıme gidersen git olur kuzum.

Ayy kıyamam ya Allah sabır versin kadına çok üzüldüm Allahım bizim gibi nerede bebeğine kavuşmayı bekleyen varsa sağ salim kucağına almayı nasip etsin, kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah.

evet kuzum haklısın
ben çok duygusal bakıyorum hemen empati yaptım yıkıldım sanki.
ama dediğin gibi allh ne derse o ondan düşünmicem diyorum.
kötü rüyalarda görüyordum ondanda büyüttüm.
inş ben atlatırım herkes gibi alırım evladımı
hepimiz alırız inş.
doğsun kanama bitsin şükür namazımıda kılıcam başlıcam inş allahıma borcumu ödemeye.

Anneye, aileye çok üzüldüm. Allah sabır versin.. Çok düşünmek de insanı yoruyor ve yıpratıyor işte.. Bizler üzerimize düşenleri yapalım, duamızı edelim.. Gerisi Allah'ın takdiri.. Rabbim korktuklarımızla sınamasın inşallah..

Çok üzüldüm rabbim sabrını versin inşallah arkadaşlar bende cnm çikolata istemişti evde yaptım yumurta var içinde çiğ yağı sıcak katinca yumurtanın ciligi gidiyormuş ama bilgisi olan söylesin lütfen bi zararı olurmu bebeyime zeyirlenme felan allah etmeye

günaydınnnn kızlarrr ankarada hava çok basık gözlermi açamıyorum öğle tatiline girsekde 1 saat uyumak için sabırsızlanıyorumm..

Kızlar ,bebişi idrar torbasına baskı yapan var mı benim gibi ,sabahtan beri sanki oraya vuruyormuş gibi oluyor ,wc ye gittim çıkınca anında gene baskı var,bu durumda bebek hangi pozisyonda bunu da bır anlasam??Kafası mı aşağıya gıttı bılemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…