• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

peki şişmeden dolayı mı sarı suluymuş?
benim de öyle sarısulu. ilk aylarda dr sağ böbreğe baskı yapıyor bebek sol tarafına yat demişti.
Yok canım şişme ile alakalı değilmiş o hamilelikte vajinal akıntı artması normal dedi fitil verdi o şişlik tamamen farklı bende ağrı yoktu fakat çok şişiyordum

Kizlar,
Biz 29. haftayi da bitirmek uzereyiz Allah'in izniyle ama ben hala hastane konusunda kararsizim..napicam? Yasim 42, baslarda sorunluydu gebeligim ikili test sonucu yas nedeniyle riskli cikti bulundugum ilcedeki . devlet hast. gidiyorum kontrollere. Dr'um tam tesekkullu bir hastanede dogum yapmami istiyor. Ben de Buca Kadin Doguma gidip kaydimi yaptirdim ama oradaki dr da normal dogum deneriz once diyor. Ben sezeryan istiyorum bu kadar riskle..napayim ben? Ozeller de 28. _haftadan sonra hasta kabul etmiyor devlet hast. gb. Nolcak simdi? Cok kaygiliyim!
Cinarliya gitseydin cnm sgk ile anlasmasi var oranin 1 senedir.Allah nasip ederse bende orada dogurucam

kişiden kişiye değişiyor.ben hep yorumlarda tüm hamileliğim boyunca 1-2 tane kullandm diyenleri okudum.
ben göğüslerden dizlerime kadar sürüyorum.arkada da dizimden belime kadar.sabah akşam sürüyrm her gün.ayda iki tane 200ml kullanıyorum.bu ara göbeğim birden ve çok büyüdü acıyor bazen ekstradan sürüyorum.
Ben şimdiye kadar 3. Aydan başladım 200 ml 8 tane bitirdim mesela. İnşallah işe yarar. Ama 1-2 tane hamilelik boyunca kullanılıp işe yarayacağını düşünmüyorum.

Buarada bugün kontrolümüz vardı.. 28+2 deyiz kızım iyi.. İdrarımda eser miktarda protein çıktı dr monural şase verdi belki enfeksiyon yüzündendir dedi.. İnş öyledir.. Öpüyorum sizi.. İigclr

Cnm ben 5. Ayda olmuştum lölosit idrar tahlilinde +2 çıkmıştı ordan anladı.bir ilaç verdi doktor akşamdan bir bardak suda eritip içtim sabahta idrara çıktım bol bol su iç dedi 2-3 gün sonra geçti
Bende bugün tahlil oldum lokosit 5.1 doktora ne zamn sonuç için gidecem bilmyrm ama belirtilere Baktm
idrrda yanma bazen oluyr
sık Wc çıkma
sürekli tuvalet var hissi
ve akıntı oluyr sanrm enfeksiyon..
bu belirtiler varmiydi sende

Back