- 15 Aralık 2014
- 485
- 193
- 83
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
- #37.161
geçmişinden baktım :)bebişin hayırlı olsun canım inş kısa sürede kendini toplar ..süpriz gibi birdenmi girdin doğuma normal doğummuGeçmiş olsun canım inşallah ilerlemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmişinden baktım :)bebişin hayırlı olsun canım inş kısa sürede kendini toplar ..süpriz gibi birdenmi girdin doğuma normal doğummuGeçmiş olsun canım inşallah ilerlemez
İnş canım ilerlemez sürekli kontrol altında olacakmışGeçmiş olsun canım inşallah ilerlemez
Öyle canım ama stent falan çok gerdi beni inş ilerlemez de gerek kalmazGeçmiş olsun cnm üzülme sezeryan olsa bile zorunluluktan olacak sonuçta
Yok canım şişme ile alakalı değilmiş o hamilelikte vajinal akıntı artması normal dedi fitil verdi o şişlik tamamen farklı bende ağrı yoktu fakat çok şişiyordumpeki şişmeden dolayı mı sarı suluymuş?
benim de öyle sarısulu. ilk aylarda dr sağ böbreğe baskı yapıyor bebek sol tarafına yat demişti.
Cnm ben 5. Ayda olmuştum lölosit idrar tahlilinde +2 çıkmıştı ordan anladı.bir ilaç verdi doktor akşamdan bir bardak suda eritip içtim sabahta idrara çıktım bol bol su iç dedi 2-3 gün sonra geçtiidrar yolu enfeksiyonu olan varmı doktoru nasıl bir tedavi uyguladı.
Evt_eyluldeniz_ doğummu yaptı??
evet canım sanırım 10 gün falan oldu.biraz bizi korkuttu ama ikiside gayet iyiler_eyluldeniz_ doğummu yaptı??
Dokuzuncu ayında sürmeye başla dediler bana ama bilmyrmben de duymuştum ama ilk günü sürülecekmiş sanırım
Bir çok ilde var ben konyadayımnerede bu kurs?
Kizlar yaaa ben 1 tane hastane pijamasi aldim.yeter mi acaba?
Cinarliya gitseydin cnm sgk ile anlasmasi var oranin 1 senedir.Allah nasip ederse bende orada dogurucamKizlar,
Biz 29. haftayi da bitirmek uzereyiz Allah'in izniyle ama ben hala hastane konusunda kararsizim..napicam? Yasim 42, baslarda sorunluydu gebeligim ikili test sonucu yas nedeniyle riskli cikti bulundugum ilcedeki . devlet hast. gidiyorum kontrollere. Dr'um tam tesekkullu bir hastanede dogum yapmami istiyor. Ben de Buca Kadin Doguma gidip kaydimi yaptirdim ama oradaki dr da normal dogum deneriz once diyor. Ben sezeryan istiyorum bu kadar riskle..napayim ben? Ozeller de 28. _haftadan sonra hasta kabul etmiyor devlet hast. gb. Nolcak simdi? Cok kaygiliyim!
Ben şimdiye kadar 3. Aydan başladım 200 ml 8 tane bitirdim mesela. İnşallah işe yarar. Ama 1-2 tane hamilelik boyunca kullanılıp işe yarayacağını düşünmüyorum.kişiden kişiye değişiyor.ben hep yorumlarda tüm hamileliğim boyunca 1-2 tane kullandm diyenleri okudum.
ben göğüslerden dizlerime kadar sürüyorum.arkada da dizimden belime kadar.sabah akşam sürüyrm her gün.ayda iki tane 200ml kullanıyorum.bu ara göbeğim birden ve çok büyüdü acıyor bazen ekstradan sürüyorum.
Benimde ilk cocugum canim bazen de öyle dayiyor ki kendini kaburgama acidan uyuyamiyorum esim de hele bi ciksin görecek o diyorValla cnm acikcasi bu benim ilk cocugum ama ben bu korkular yuzunden yok dedim esime 2.yapamam,deliricem yoksa ben:))ki normalde inanilmaz rahat bir insanim
Kullanmana sevindim, tereddüt ediyordun çünkü, diyetine aynen devam et, bende 5. ayımdan beri kilo almıyorum çok şükür bebişim alıyor, kilo da çok büyük bir sağlıksızlık...
Aynen sorma:)Benimde ilk cocugum canim bazen de öyle dayiyor ki kendini kaburgama acidan uyuyamiyorum esim de hele bi ciksin görecek o diyor
Bende bugün tahlil oldum lokosit 5.1 doktora ne zamn sonuç için gidecem bilmyrm ama belirtilere BaktmCnm ben 5. Ayda olmuştum lölosit idrar tahlilinde +2 çıkmıştı ordan anladı.bir ilaç verdi doktor akşamdan bir bardak suda eritip içtim sabahta idrara çıktım bol bol su iç dedi 2-3 gün sonra geçti