2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canm maşallah nası oluyor o ya ilk kez duydum.
önce yasal iznin bitiyor
sonra normal rapor hakkını alıcan,
hepsi bitince birde psikiyatriden mi alıcan
anam nası detay versene bende yapayım :)
Canım şöyle yapıcam; önce doğum iznimi kullanıcam 3 ay,biter bitmez 20 gün yıllık iznimi kullanıcam onun bitimine 1 gün kala kendi kadın doğum doktoruma gidip 10 gün rapor alıp kontrol yazdırıcam bitince bi 10 dün daha alıcam.sonrada psikiyatr ayarlayıp lohusa depresyonu diye 3 ay rapor alıcam.benm insan kaynaklarında yakın arkadaşım var o yönlendirdi bu şekilde.kendi doktorumda dedi git psiky al rapor kimse bişey diyemez dedi

canm maşallah nası oluyor o ya ilk kez duydum.
önce yasal iznin bitiyor
sonra normal rapor hakkını alıcan,
hepsi bitince birde psikiyatriden mi alıcan
anam nası detay versene bende yapayım :)
ilk 6 ay 3,5 saat sonrasında 1,5 saat süt izni varya.ikinci 6 aydaki süt izni için müdürle konuşup öğleden sonra gidicem.bn havaalnında çalışıyorum benm eve gitmem zatn 1,5 saati buluyo o yüzden yarım gün kullanıcam inş

ilk 6 ay devlet memurlarına dimi bu dediğin.
3,5 saat bize sadece 1,5 saat biliyorum özel sektöre.

tüm bu söylediklerini özel sektörde yapabilirmiki?

ilk 6 ay devlet memurlarına dimi bu dediğin.
3,5 saat bize sadece 1,5 saat biliyorum özel sektöre.

tüm bu söylediklerini özel sektörde yapabilirmiki?
evet devlet memurları. Cnm idarecine bağlı aslında yapılabilir.hepsi yasal haklar çerçevesinde çünkü analık izni yıllık izin rapor hepsi özlük hakkımız.psikiyatıra gelince bunalıma girdim çıkamadım kim ne diyebilir bu yüzden işten kovcak halleri yok ya

ay hadi inşallah sanki hic süt gelmicekmiş gibi göğüs kremi ,pedi,süt sağıcı falan almadım sona bırakayım dedim büyümedikleri için

sevindim yaa inşallahh benimde gelir sıkıntı olmadan :)
Gelir gelir merak etme..saglikli sut salgilamanin yolu kulaklarini bu cocuk ac mi acaba acliktan mi agliyo diyenlere karsi kulaklarini tikayip bol bol emzirmek 6 ay sadece anne sutuyle besledim sonra 2 yasina kadar emzirdim bol su bulgur pilavi veya kisir bol emzirme

kızlarrr internetten hediyeli testten kazandığım hediye geldi bugn pişik losyonu yollamışlar 350 ml çok güzel kokuyo bayıldımm normalde fiyatıda 25 tl çokk sevindirik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…