- 30 Ocak 2010
- 271
- 87
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.901
Evet sanırım bu şekilde çözmem gerekiyor çok teşekkür ederim desteğin için :)haklısın canım korkmakta
benim kızım 9 yaşında ben bile endişeliyim bide seninki daha küçükmüş
bu yeni doğana da bence beşik al sizin odada yatsın
abisine de gece süt için çok uyanıyor anneciğim seni rahatsız etmesi bu çete v.s. :) gibi laflar söylersin
bence anlatılınca anlar.. kreş için de istersen 1 dönem bekle canım
Allah hepimizin yardımcısı olsun
ya hayır canım bende dün gece sAnki o en kötü zamanlarımlarım gbi istifra ettim bütün gece ve hala ne yesem bulanıyor , doktor safra kesesi oldugundan süphelendi ama bir türlü baktıramadım zaten öyle birşey varsa bile dogumdan önce ameliyat olamicagım için katlanmak zorundayımKIYAMAM kuzum naptın da yoruldun.
benimde aşırı bulantım var
hiç iyi değilim hamileliğimin başı sanki. bu hafta bana bitmez dün ölü gibiydim halim yok az yürüyim ağrılar oluyor halsizlik tavan yapıyor yatıyorum.
bi benmi bukadar ağır oldum ya.
Yaa haklısın en korktuğum şey kendisini terkedilmiş gibi hissetmesi
O kadar çok sordum ki ne yapmalıyım diye sosyallik açısından gönder dediler yoksa içime sinmiyor aslında.
İlk oğlumu doğduğundan beri hep yatağına yatırmıştım öyle başladı öyle gitti bunu da öyle yaparım diyorum yatağını bilir diye.
Ya o kadar karışık duygular içerisindeyim ki inan kaç gündür bu konu yüzünden uyuyamıyorum bile.Acaba oğlum üzülülür mü aynı odada olsalar sonuçta bebek gece kaç kere uyanacak abi etkilenir mi yanıma alsam bebeği bu sefer fark ederse annem onu alıyor beni burada bırakıyor diye düşünür mü? Yaaaa offff ama offf
yok canım uzatma konusunda eşim gerek yok diyor. benim evime çok uzak birde sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 7 de giriyorum 4 yokuş tırmanıyorum :) kararsızım bilemedim genede30+2 olunca 31. haftada olmuş oluyorsun. istersen almak zorunda degılsın 37. haftaya kadar calısabılırsın konuş doktorunla
hmm benim arkadaşım var doktoru 32. haftanın içine girdiği an izni ayırdı da ondan merak ettimcanm 31+6 dan bir gün sonra yani 32+0 da izne cıkılıyor
sen bılırsın tabı bu durumda dogumdan sonra 2 ay durcan bebegınle ucretsız ızın falan alıcaksın heralde yada işi mi bırakacaksınyok canım uzatma konusunda eşim gerek yok diyor. benim evime çok uzak birde sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 7 de giriyorum 4 yokuş tırmanıyorum :) kararsızım bilemedim genede
muhtemelen işi bırakacam canım alabilirsem heyet raporu da alacam 1 ay sonrasında ya ücretsiz izne ayrılırım yada dediğin gibi istifamı edeceğim kadro gelme durumumuzda varsen bılırsın tabı bu durumda dogumdan sonra 2 ay durcan bebegınle ucretsız ızın falan alıcaksın heralde yada işi mi bırakacaksın
canım avent çokda ıyı değilmiş sitesine girip ordaki yorumlara bakmanı tavsiye ederim yada gogglede bir arat kullanıcı yorumlarınıSelam tatlı anne adayları :)
Kandiliniz mübarek olsuuun..
Göğüs pompası alacak olanlar hangi marka tercih ediyor acaba? Çalışacağım için daha iyi olur diye elektrikli düşünüyorum ben.Avent en iyisiymiş sanıırm ama biraz pahalı sanki.Alternatif marka bileniniz var mı?
Yaaa.. Evet daha uygun olarak lansinoh ve kraft a denk geldim. Ama tabi kullanış açısından hangisi dah aiyi bilemedim. Tamam canım tesekkür ederim.canım avent çokda ıyı değilmiş sitesine girip ordaki yorumlara bakmanı tavsiye ederim yada gogglede bir arat kullanıcı yorumlarını
.Lansinohun pompasını baya tavsıye eden var bırde ona bak derım ben
HAYIRLI KANDİLLERSelam tatlı anne adayları :)
Göğüs pompası alacak olanlar hangi marka tercih ediyor acaba? Çalışacağım için daha iyi olur diye elektrikli düşünüyorum ben.Avent en iyisiymiş sanıırm ama biraz pahalı sanki.Alternatif marka bileniniz var mı?
Medela veya ameda canim..amedayi kendim kullandim cok cok memnun kaldim her sabah sut sıkısmasiyla uyanan biri olarak..oncesinde 3 cesit sut pompasi aldim hicbirinden memnun kalmadim, en iyisi ameda..Selam tatlı anne adayları :)
bende lansinoh manuel pompa var.elektrikliler pahalı baya manuelle yapıcam bakalım becerebilcekmiyim.bn zaten doğum yıllık izin ve rapor hakkım bitince psikiyatrdan lohusa depresyonu diye 45+45 gün rapor alıcam yaklaşı 7 aylık fln oluyo.snrada müdürle konuşup yarım gün süt izni kullanmayı planlıyorum o yüzden pompaya çk ihyitacım olmıcak diye düşünüyorumYaaa.. Evet daha uygun olarak lansinoh ve kraft a denk geldim. Ama tabi kullanış açısından hangisi dah aiyi bilemedim. Tamam canım tesekkür ederim.
Benim kizim 4 bucuk yasinda simdiden benim odamda uyusun diyor bebek doğduğunda. Aa olur mu ben kuzuma kiyamam kucuk bebekler cok agliyor gece sut istiyor alti pisleniyor seni rahatsiz eder diyorum benim odamda uyusun buyuyunce senin odanda kalir diyorum sesini cikarmiyor kucuk bebegin ayri odada olmasi cok mantikli degil bi de ablasının odasinda hic degil duymasak aglasa abla susturmak icin kucagina almaya calissa Allah korusunOğlum 5 den gün alacak bebek doğduğunda ben büyük oğlumun uyku düzeni bozulur diye korkuyorum.Kreş konusu da devlet okulu 48 aylık olunca anaokuluna alıyormus oğlum kendisi yemek yemiyor bir çocuk gördümü ortamı terk ediyor çok akıllı çok zeki ama sosyal değil maalesef bu yüzden çevremde herkes gitmesi gerektiğini söylüyor.tabiki yarım gün..
Elektrikli mi peki?Medela veya ameda canim..amedayi kendim kullandim cok cok memnun kaldim her sabah sut sıkısmasiyla uyanan biri olarak..oncesinde 3 cesit sut pompasi aldim hicbirinden memnun kalmadim, en iyisi ameda..
Evet elektrikli manuele bosa para vermeyin derim maalesef olmuyo ben de chicconun manueli de var ama hic kullanisli degil sut sıkıştığında solugu hastanede aliyordum acmak icin ordaki sanayi tipi pompayi kullaniyordum baktim olmuyor elwktrikli aldim o da gogus uclarimi yara etti en son bi de kraft aldim sutu sagamiyo esim ameda siparis etmis bi aksam ondan sonra aglamalarim kesildiElektrikli mi peki?
Hadi yaa şimdi netten bakınıyordum da kullanıcı yorumları diye. Lansinoh, karfat a ikisnie de iyi de diyen var kötü de :) Sana da o yaradı demek.Evet elektrikli manuele bosa para vermeyin derim maalesef olmuyo ben de chicconun manueli de var ama hic kullanisli degil sut sıkıştığında solugu hastanede aliyordum acmak icin ordaki sanayi tipi pompayi kullaniyordum baktim olmuyor elwktrikli aldim o da gogus uclarimi yara etti en son bi de kraft aldim sutu sagamiyo esim ameda siparis etmis bi aksam ondan sonra aglamalarim kesildi
canm maşallah nası oluyor o ya ilk kez duydum.bende lansinoh manuel pompa var.elektrikliler pahalı baya manuelle yapıcam bakalım becerebilcekmiyim.bn zaten doğum yıllık izin ve rapor hakkım bitince psikiyatrdan lohusa depresyonu diye 45+45 gün rapor alıcam yaklaşı 7 aylık fln oluyo.snrada müdürle konuşup yarım gün süt izni kullanmayı planlıyorum o yüzden pompaya çk ihyitacım olmıcak diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?