- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
- #36.941
maşallah cnm fıstık gibisin valla boy pos karnında hiç büyümemiş ne güzelmerhaba teyzeler bu da kızımla biz:)Eki Görüntüle 1545943
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah cnm fıstık gibisin valla boy pos karnında hiç büyümemiş ne güzelmerhaba teyzeler bu da kızımla biz:)Eki Görüntüle 1545943
Gule gule kullanin markasi nekızlarrr internetten hediyeli testten kazandığım hediye geldi bugn pişik losyonu yollamışlar 350 ml çok güzel kokuyo bayıldımm normalde fiyatıda 25 tl çokk sevindirik oldum
Hoş canım ikeada takipteyim bende. Bunun şifonyeride güzel. Beyaz daha uzun Ömürlü kullanışlı sankiBencede beyaz daha iyi sanki
dun ikea da gördum cok begendim inshaAllah almayi dusunuyorum
tamamdır sırları öğrenmiş oldukkk :)))Isin sirri bu
KUZUM ben şifonyerini aldım bembeyaz aynı dolabın küçüğünü alıcam bembeyaz oda.Kizlar bu nasil sizce
Almak istiyorum ama hangi rengi karar veremedim
ohh RUBİĞİM GENE karnn yok kız nası hamişsin sen ya çıtır.merhaba teyzeler bu da kızımla biz:)Eki Görüntüle 1545943
ÇITIRA GELLLLLohh RUBİĞİM GENE karnn yok kız nası hamişsin sen ya çıtır.
benim karnıma 3 tane çıkar diyolar hahahah
Ne zormuş yaw :)Benim kizim 4 bucuk yasinda simdiden benim odamda uyusun diyor bebek doğduğunda. Aa olur mu ben kuzuma kiyamam kucuk bebekler cok agliyor gece sut istiyor alti pisleniyor seni rahatsiz eder diyorum benim odamda uyusun buyuyunce senin odanda kalir diyorum sesini cikarmiyor kucuk bebegin ayri odada olmasi cok mantikli degil bi de ablasının odasinda hic degil duymasak aglasa abla susturmak icin kucagina almaya calissa Allah korusun
110 mu Kesinlikle göstermiyorsun ki maşallah gayet oranlı duruyor :)ÇITIRA GELLLLL
KIZ 110 KG OLDUM
elbıseden dolayı oyle duruyordur yoksa kalçamın ve bacaklarımın maşallahı var yani :)110 mu Kesinlikle göstermiyorsun ki maşallah gayet oranlı duruyor :)
benim gögüslerimde cok kucuk buyumede olmadı en kucuk beden emzirme sütyeni alıyım diyodum ama nasıl olur ki buyurmu cokIlk hamileligimde doguma kadar hicbir degisiklik olmamisti bebek dogduktan sonraki 1 hafta icinde buyumustu bunda hamileligin basindan beri buyume var..merak etmeyin bebek olunca duruma siz bile sasiriracaksinizhatta hep buyuse diye beklerken bunlar kuculur mu acaba demeye baslarsiniz
Zorluklar dogduktan sonrakendimi hazirliyorum butun herseye benim kiz babasina sarilsam surat asiyo beni sevmiyorsun diyo biz konusurken hep babamla konusma benle de konus diyo hic firsat vermiyo kardesi kiskanmasi kacinilmazNe zormuş yaw :)
Peki sonra abisiyle aynı oda mı yoksa ayrımı olsun? Çok teşekkür ederim gerçekten yorumlar iyi geldi bana..MRB CNM BEnce bebeğin o ağlamaklı sürecinde senin yanında ayrı yatakta olsun.
zor günler geçince odasına alırsın okadar zor değil hemen alışmıyrlar bence
Aynen oğlumda bize aynısını yapıyor valla eşimle iki yabancı gibiyiz evde :) Yani her türlü aynı oda diyorsun sende??Zorluklar dogduktan sonrakendimi hazirliyorum butun herseye benim kiz babasina sarilsam surat asiyo beni sevmiyorsun diyo biz konusurken hep babamla konusma benle de konus diyo hic firsat vermiyo kardesi kiskanmasi kacinilmaz
Bir veya iki beden buyuk al canim dogumdan sonra elinde kalir kullanamazsinbenim gögüslerimde cok kucuk buyumede olmadı en kucuk beden emzirme sütyeni alıyım diyodum ama nasıl olur ki buyurmu cok
Anneyle ayni odada olmali bebek bence artik ablalari abileri idare edicez bi sekilde..benimki gece uyanirsa onu sallayip uyuturmus oyle diyo bir de nasil birakayim onlari yalniz:)Aynen oğlumda bize aynısını yapıyor valla eşimle iki yabancı gibiyiz evde :) Yani her türlü aynı oda diyorsun sende??
Tesekkurler canim bence de beyaz karar verdim
Ikeada cok guzel seyler var bide o sifonyerin kucugu de vardiHoş canım ikeada takipteyim bende. Bunun şifonyeride güzel. Beyaz daha uzun Ömürlü kullanışlı sanki
Bende beyaza karar verdim canim o daha iyi cok hos duruyorKUZUM ben şifonyerini aldım bembeyaz aynı dolabın küçüğünü alıcam bembeyaz oda.
bnce beyaz tabiki.
benimde patladı patlıcak ((kızlar göğüslerinde büyüme olan var mı benimkinde hiç bi değişiklik yokkk