• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kizim 4 bucuk yasinda simdiden benim odamda uyusun diyor bebek doğduğunda. Aa olur mu ben kuzuma kiyamam kucuk bebekler cok agliyor gece sut istiyor alti pisleniyor seni rahatsiz eder diyorum benim odamda uyusun buyuyunce senin odanda kalir diyorum sesini cikarmiyor kucuk bebegin ayri odada olmasi cok mantikli degil bi de ablasının odasinda hic degil duymasak aglasa abla susturmak icin kucagina almaya calissa Allah korusun
Ne zormuş yaw :)

Ilk hamileligimde doguma kadar hicbir degisiklik olmamisti bebek dogduktan sonraki 1 hafta icinde buyumustu bunda hamileligin basindan beri buyume var..merak etmeyin bebek olunca duruma siz bile sasiriracaksinizhatta hep buyuse diye beklerken bunlar kuculur mu acaba demeye baslarsiniz
benim gögüslerimde cok kucuk buyumede olmadı en kucuk beden emzirme sütyeni alıyım diyodum ama nasıl olur ki buyurmu cok

MRB CNM BEnce bebeğin o ağlamaklı sürecinde senin yanında ayrı yatakta olsun.
zor günler geçince odasına alırsın okadar zor değil hemen alışmıyrlar bence
Peki sonra abisiyle aynı oda mı yoksa ayrımı olsun? Çok teşekkür ederim gerçekten yorumlar iyi geldi bana..

Zorluklar dogduktan sonrakendimi hazirliyorum butun herseye benim kiz babasina sarilsam surat asiyo beni sevmiyorsun diyo biz konusurken hep babamla konusma benle de konus diyo hic firsat vermiyo kardesi kiskanmasi kacinilmaz
Aynen oğlumda bize aynısını yapıyor valla eşimle iki yabancı gibiyiz evde :) Yani her türlü aynı oda diyorsun sende??

Back