• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar .Haziran ayında grip olmayı başarıp yatağa düştüm sonunda.nasıl başardım anlayamadım:KK70:
Geçmiş olsun canım.. İyileşmek için dinlenmek lazım tabi :) Buradaki arkadaşlar limonlu suyun iyi geldiğini söylemişti.
Eki Görüntüle 1545383
canım bunları aldım.
madem uykusuzluktan o zaman erken uyu ki uykunu al bebeğim dikkat et canım.
olmadı bır doktorunu ara sor belkı onerısı olur
Bol kahkahalı güzel günlerde kullan canım.. Benim hala beşik konusundaki kararsızlığım sürdüğü için alamadım.. dün baya bakındım ama nihai kararı veremedik bir türlü :KK43:
günaydın kızlar, ilk izin günüm oğluşla evde kahvaltı yapıyoruz. darısı başınıza :) ayaklarım ve ellerim şişmiş biraz sersem gibiyim bugün
Ne güzel keyifli günler size.. Şu dönemde evde olmak gibisi yok.. Darısı başımıza artık :KK45:

günaydın kızlar herkese hayırlı kandiller.. hastane çantasına neler koyacaksınız pijamayı nasıl alıyorsunuz elbise mi normal alt üst mü? düğmeli mi rahat olur? herkes farklı bir şey söylüyor kafam allak bullak oldu:KK43:

Kızlar günlerdir araştırıyorum ama bir sonuca varamıyorum.Bir oğlum var 2.oğlum yolda...Aralarında tam 4 yaş olacak..Aynı oda da mı kalmalılar yoksa odalarını ayırmalımıyım?Oğlum çok düzenli uyku saati şaşmaz doğduğundan beri uykuya düşkün...Çok düzenli bir çocuk,acaba kardeşi ile aynı odada kalması düzenini bozar mı?Eylülde kreşe vermeyi düşünüyorum.Kafam bir milyon olmuş durumda gerçekten düşüncelerinizi merak ediyorum.Ben kardeşlerimle aynı odayı paylaştım öyle ayrı oda yapma lüksü yoktu ailemin.Şimdi zaman değişti imkanlar elverdikçe yapmak istiyorum birşeyler.Ne önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.Allah tüm bebeklerini bekleyen anneleri bir avazda kurtarsın inşallah..Sağlıkla kalın...

günaydın kızlar herkese hayırlı kandiller.. hastane çantasına neler koyacaksınız pijamayı nasıl alıyorsunuz elbise mi normal alt üst mü? düğmeli mi rahat olur? herkes farklı bir şey söylüyor kafam allak bullak oldu:KK43:
Ben bu farklı söylemlerden dolayı bi gecelik aldım bir tane de pijama takımı.. normalde pijama daha rahat tabi ama sezeryan olursa gecelik daha uygun olur diye onu da koydum..

Kızlar günlerdir araştırıyorum ama bir sonuca varamıyorum.Bir oğlum var 2.oğlum yolda...Aralarında tam 4 yaş olacak..Aynı oda da mı kalmalılar yoksa odalarını ayırmalımıyım?Oğlum çok düzenli uyku saati şaşmaz doğduğundan beri uykuya düşkün...Çok düzenli bir çocuk,acaba kardeşi ile aynı odada kalması düzenini bozar mı?Eylülde kreşe vermeyi düşünüyorum.Kafam bir milyon olmuş durumda gerçekten düşüncelerinizi merak ediyorum.Ben kardeşlerimle aynı odayı paylaştım öyle ayrı oda yapma lüksü yoktu ailemin.Şimdi zaman değişti imkanlar elverdikçe yapmak istiyorum birşeyler.Ne önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.Allah tüm bebeklerini bekleyen anneleri bir avazda kurtarsın inşallah..Sağlıkla kalın...
merhaba.. ufaklığın odasını ayırmaya daha çok var canım
doğar doğmaz ayırlamyı düşünmüyorsun dimi? hayal olur o çünkü :)
bence 3 yaşlarında anca olur oda deliksiz uykuya geçmiş olur büyük ihtimal
onları da nasip olursa o zaman düşünürsünüz
bu arada abisini kreşe neden veriyorsunuz kardeşi doğar doğmaz?

hastane çantamla alakalı bile hiçbir alışverişim yok benim
ama önceki gebeliğimde altı üstlü takımla rahat ettim bende sezeryanlıydım
gecelik kullanışlı mı bilemem ben üstten düğme de açamadım
bilmem ben pijama takımı ile rahat ettim

hastane çantamla alakalı bile hiçbir alışverişim yok benim
ama önceki gebeliğimde altı üstlü takımla rahat ettim bende sezeryanlıydım
gecelik kullanışlı mı bilemem ben üstten düğme de açamadım
bilmem ben pijama takımı ile rahat ettim
herkesin rahat ettiği pijama farklı oluyor demekki cnm o yüzden bende her ikisinden de alıp koyacağım artık hangisinde rahat edersem onu giyerim :)

bende öyle yapayım bari cnm başka neler koyacaksın peki?
Lohusa külodu, pedi hastane veriyormuş onu da koymak lazımmış normalde, emzirme sütyeni (??), terlik, göğüs kremi ve göğüs pedi başka bilmiyorum :)
bebek için hastane çıkışı, battaniye, bebek bezi, ağız mendili, yenidoğan ıslak havlu ya da temizleme pamuğu (sadece pamuk varmış o daha mantıklı geliyor şu anda ıslatıp kullanmak).. Takım dışında çıtçıtlı badi ve alt pijamalardan koyarım sanırım yedek..

Geçmiş olsun canım.. İyileşmek için dinlenmek lazım tabi :) Buradaki arkadaşlar limonlu suyun iyi geldiğini söylemişti.

Bol kahkahalı güzel günlerde kullan canım.. Benim hala beşik konusundaki kararsızlığım sürdüğü için alamadım.. dün baya bakındım ama nihai kararı veremedik bir türlü :KK43:

Ne güzel keyifli günler size.. Şu dönemde evde olmak gibisi yok.. Darısı başımıza artık :KK45:
bende dolaba karar vermiştim beşiği son anda gördüm hem boyutu ıstedıgım gıbıydı hemde gorunusu guzeldı dolasmakta ıstemedım daha fazla aldım . iyide oldu cıktı aradan.
inşallah sende en kısa zamanda kararını verirsin

merhaba.. ufaklığın odasını ayırmaya daha çok var canım
doğar doğmaz ayırlamyı düşünmüyorsun dimi? hayal olur o çünkü :)
bence 3 yaşlarında anca olur oda deliksiz uykuya geçmiş olur büyük ihtimal
onları da nasip olursa o zaman düşünürsünüz
bu arada abisini kreşe neden veriyorsunuz kardeşi doğar doğmaz?
Oğlum 5 den gün alacak bebek doğduğunda ben büyük oğlumun uyku düzeni bozulur diye korkuyorum.Kreş konusu da devlet okulu 48 aylık olunca anaokuluna alıyormus oğlum kendisi yemek yemiyor bir çocuk gördümü ortamı terk ediyor çok akıllı çok zeki ama sosyal değil maalesef bu yüzden çevremde herkes gitmesi gerektiğini söylüyor.tabiki yarım gün..

Oğlum 5 den gün alacak bebek doğduğunda ben büyük oğlumun uyku düzeni bozulur diye korkuyorum.Kreş konusu da devlet okulu 48 aylık olunca anaokuluna alıyormus oğlum kendisi yemek yemiyor bir çocuk gördümü ortamı terk ediyor çok akıllı çok zeki ama sosyal değil maalesef bu yüzden çevremde herkes gitmesi gerektiğini söylüyor.tabiki yarım gün..
tamam ama talihsiz bir zamana denk gelmiş yaa
burda fikirlerine çok güvendiğim bir abla hep söyler
kardeşi gelince çocuğu kreşe göndermek ona terkedilmişlik duygusu verir asla yapmayın diye
onun psikolojisi için iyice araştırıp aman öyle ver..

oğlunun uyku dğzeni minicik bebeği odasına yatırmazsan bozulmaz bence

tamam ama talihsiz bir zamana denk gelmiş yaa
burda fikirlerine çok güvendiğim bir abla hep söyler
kardeşi gelince çocuğu kreşe göndermek ona terkedilmişlik duygusu verir asla yapmayın diye
onun psikolojisi için iyice araştırıp aman öyle ver..

oğlunun uyku dğzeni minicik bebeği odasına yatırmazsan bozulmaz bence
Yaa haklısın en korktuğum şey kendisini terkedilmiş gibi hissetmesi :(
O kadar çok sordum ki ne yapmalıyım diye sosyallik açısından gönder dediler yoksa içime sinmiyor aslında.
İlk oğlumu doğduğundan beri hep yatağına yatırmıştım öyle başladı öyle gitti bunu da öyle yaparım diyorum yatağını bilir diye.
Ya o kadar karışık duygular içerisindeyim ki inan kaç gündür bu konu yüzünden uyuyamıyorum bile.Acaba oğlum üzülülür mü aynı odada olsalar sonuçta bebek gece kaç kere uyanacak abi etkilenir mi yanıma alsam bebeği bu sefer fark ederse annem onu alıyor beni burada bırakıyor diye düşünür mü? Yaaaa offff ama offf :(

Yaa haklısın en korktuğum şey kendisini terkedilmiş gibi hissetmesi :KK43:
O kadar çok sordum ki ne yapmalıyım diye sosyallik açısından gönder dediler yoksa içime sinmiyor aslında.
İlk oğlumu doğduğundan beri hep yatağına yatırmıştım öyle başladı öyle gitti bunu da öyle yaparım diyorum yatağını bilir diye.
Ya o kadar karışık duygular içerisindeyim ki inan kaç gündür bu konu yüzünden uyuyamıyorum bile.Acaba oğlum üzülülür mü aynı odada olsalar sonuçta bebek gece kaç kere uyanacak abi etkilenir mi yanıma alsam bebeği bu sefer fark ederse annem onu alıyor beni burada bırakıyor diye düşünür mü? Yaaaa offff ama offf :KK43:
haklısın canım korkmakta
benim kızım 9 yaşında ben bile endişeliyim bide seninki daha küçükmüş
bu yeni doğana da bence beşik al sizin odada yatsın
abisine de gece süt için çok uyanıyor anneciğim seni rahatsız etmesi bu çete v.s. :) gibi laflar söylersin
bence anlatılınca anlar.. kreş için de istersen 1 dönem bekle canım
Allah hepimizin yardımcısı olsun :(

Back