• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynı seyi yasıyorum cnm.arkadaslarım bugün göbeginin üstü bos asagıda bebek diyolar dünden beride nasıl asagı asagı vuruyor cıkısa 2-3 parmak falan var yani hem cok korkutuyor hem acııyor kontrlm haftasonu bende sorucam doktora
benimde senin gibiydi aşağıdan vuruyordu ve benim artı olarak çok baskı vardı.çocuk dönmemiş dedi bugün doktor.daha zamanı var dönebilir ama duruş şekli erken doğumuda tetikleyebilir dedi ve fitil verdi.açıkçası moralim çok bozuldu tamda eylül deniz arkadaşımızın doğumunun arkasından olunca çok tedirgin oldum

Nasil birşey. Lierac cok pahali hemde kesin ise yarrmi o yüzden ona o kdr para dökmek istrmiyrm ..alternatif varsa denemek istyrm

Kakao badem portakal vs birkaç yağ hazır karistitilmiş aldm duruyrm ama yinede küçük catlaklarm var ve az az artyr ise yaramadı yağ :-(
aaa . anladım . benim daha önce hiç çatlamadığı için ben çok üstünde durmuyorum. her zaman da sürmüyorum.
ama bildiğin bebe yağı olabilir . onu kullan. maksat karnı yumuşatmak ve kuruluktan dolayı çatlamayı önlemek. o zaman günde 2 kez yağlaman gerekebilir.
sabahları ve akşamları.
ben hobbyy losyon sürüyorum. kozmetik ürün yani.ama haftada 1 kez falan kullanıyorum. çatlak yok şükür

Zamanla alışırım herhalde canım ya kaç senedir bir tek pazar. Günleri evde oluyordum hiç bir işim bitmiyordu şimdi boş zaman çok olunca şaşırdım biraz ne yapacağımı herhalde :KK45:
Ah canım 12 ye kadar yatmayı çok severim ve isterim de oğlum var sabah onu okula göndermek için uyanıyorum mutlaka
ANLADIM CANIMM

günaydın kızlar.
gün geçtikçe uyanamıyorum.
kızda dünden beri çok yavaş
günaydın herkese :)

uyanamamak bende de hep var morxx ciğim
öğle molalarında yemeğimi çabuk yiyip de uyuduğum da oluyor mescidde falan
senin böyle bir imkanın var mı? çok iyi geliyor valla..

Günaydın kızlarr :KK200::anneadayı: Dün öğleden sonra kasıklarıma bir ağrı girdi nasıl korktum doktora gittim benim bıdık doğum pozisyonuna dönmüş meğersem ondan olmuş doktor yinede nst ye falan soktu tahliller aldı sorun yok şükür 1166 gr yaklaşık da 37 cm olmuşuz cadı kızım yine yüzünü göstermedi o eller hep yüzünde gelince poposunu ısırcam cadının :KK49::KK46:

Günaydınn Kızlar ...
Ah şu şoma ağzımmm :mad: daha dün hayret Mayıs geçiyor ve ben hala hasta olmadım dedim kii sabah çok kötü uyandım..başım belim boğazım ağrıyor ses gitti üşüyorum..dayak yemiş gibiyim resmen :KK61:
günaydın geçmiş olsun canım
hemen geçsin inşallah Allah acil şifalar versin..

kızlar 3 gün önce ayak parmağımda damar kasıldı. kramp gibi oldu. ertesi gün parmağımın o bölgesine kan oturdu ve morardı
7 ay önce de yine sol elimin işaret parmağı öyle olmuştu. damar şişmişti patlayacak gibi
3 dakika kadar aşırı bi ağrı oldu. sonra geçti.
ertesi gün o parmağım da morarmıştı.
bugün sağlık ocağına uğradım. kan pıhtılaşmasına bakıldı. normal değerler.
kalp damar cerrahisine gitmelisin denildi.
kadın doğumcuna söyle dedi doktor.

kızlar 3 gün önce ayak parmağımda damar kasıldı. kramp gibi oldu. ertesi gün parmağımın o bölgesine kan oturdu ve morardı
7 ay önce de yine sol elimin işaret parmağı öyle olmuştu. damar şişmişti patlayacak gibi
3 dakika kadar aşırı bi ağrı oldu. sonra geçti.
ertesi gün o parmağım da morarmıştı.
bugün sağlık ocağına uğradım. kan pıhtılaşmasına bakıldı. normal değerler.
kalp damar cerrahisine gitmelisin denildi.
kadın doğumcuna söyle dedi doktor.
bir baktır canım bakalım ne dicek doktorun ,damarlara baskı yapıyor olabılır herhangi birsey

bir baktır canım bakalım ne dicek doktorun ,damarlara baskı yapıyor olabılır herhangi birsey
bilemiyorum ki canım. çok aşırı bi ağrı oluyor kısa süre . inşallah önemli bi şey değildir. korkuyorum açıkcası.
sonra kan oturması damardan kan sızdığını gösteriyor. zaten damar aşırı şişiyor ağrı ile . o ara kan sızdırıyor tahminimce. tıkanıklık mı ne bilemedim ki. o_O

Back