2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün bizim kurumun hemşiresi sen kaçıncı haftandasın karnın aşağı inmiş dikkat et bu haftalar bi doktoruna görün bence dedi tabi ben hemen panikledim sanki gerçekten biraz aşağı inmiş gibi göbeğim.sizde de oldumu bu? bugn hastaneye gidicem acile sorayım bakayım onuda

ya banada iş yerinde arkadaşım aynı şeyi söyledi karnın aşağı inmiş gibi üst taraf boş boş gibi dedi ,bide bugün bebişte içerden alt tarafıma doğru vurup duruyo sanki çıkıvericek gibi korkutuyo beni akşama devam ederse bende arıcam bi doktorumu

Ay inanmiyorum cnm.nasil yaptin ben olsam hayatta yapmazdm,kabulde etmezdm,etseydim de getirdikleriyle yetinirlerdi Ki yatak odama falan imkani yok giremezdi. Biraz kendini dusun insalar ne dusunur diye dusunme
haklısın tatlım annem de aynı şeyi söylüyor ama yapı meselesi işte değişemiyorum ki

aynen canım benmd dün hep alttan vurdu çıkcak gibi bugün düzeldi kaburgaya yakın yerden vuruyo tekmeyi hatta bacağını yakaladım dayamıştı karnıma bn acildeki doktora sorarım bugn duruşu normal mi diye

Arkadaslar hamileyken smear test yaptiran oldumu . Yani vajindan sivi alinan ? Benimhamileligim boyunca hic kanamam yada lekelenmem olmadi . Korkuyorum alttan muayenelerde

kızalar benim de bebişlerimin hepsi aşağıdaydı.
yine bu kızçem de aşağıda.
korkulacak bi şey değil.
bugün kasıklarım ve belim ağrıyor yalnız.

Arkadaslar hamileyken smear test yaptiran oldumu . Yani vajindan sivi alinan ? Benimhamileligim boyunca hic kanamam yada lekelenmem olmadi . Korkuyorum alttan muayenelerde
hayır . ben yaptırmadım.
doktorum doğumdan sonra ilk adetini ol adet geçince gel smear alalım demişti.

korkulacak bi şey değil.
Ama benm hep yukardaydı baya,hemşirenin dikkatini çekmiş aşağı inmiş bebek dikkat et deyince panik oldum

Bende demir ilacı olarak santafer kullanıyorum gelen hafta doktorum decaviti bırak artık boşuna kilo alma dedi gerçekten kilo alışım durdu birde kasılmalar için magnorm verdi
ben maltofeer içiyorum kan ilacı olarak. içinde folik asit de var bir miktar.
magnorm kramplar için mi. magnezyum içerikli sankı.

korkulacak bi şey değil.
içim rahatladı kaç gündür kafama takılıp duruyodu tecrübesizlik olunca insan biri kötü bişey dedimi etkileniyo ister istemez

Yoğurt süt yumurta peynir yiyorm meyvemide Yiy
ben karışık çatlak yağı kullaniyrdm catladm azıcık ama her geçen gün artyr lierac a donsem devm edermiki jel ini mi kullaniyrsn

Yoğurt süt yumurta peynir yiyorm meyvemide Yiy

ben karışık çatlak yağı kullaniyrdm catladm azıcık ama her geçen gün artyr lierac a donsem devm edermiki jel ini mi kullaniyrsn
evet cnm sarı bi jel biraz kötü kokuyo ilk etapta ama kalmıyo kokusu yapış yapışta olmuyo gece yatmadan sürüyorum sabah yumuşacık oluyo sürdüğüm yerler bundna sonrası daha fazla artmaması için işe yarayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…