2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunuz? bana doktor hamileliğin başında gyno ferro sanol ve osteocare vermişti. bittikçe yenisini alıyorum, aralıksız hep içtim. sizde de böylemi farklı bişey kullanan yada hiçbişey kullanmayan var mı?

ehuehue 7 aydır hergün en fazla 2 tane 1 tane kesin maden suyu içyorum o olmasa bu bebek zor büyürdü çok yanmalarım oldu çünki tansiyonumu düzenlemiyor ama kesin içiyorum midem için.
:) cnm felaket tellalı gibi oldum ama maden suyunu çok tüketmek de iyi değilmiş böbrekleri zorluyormuş muz ve maden suyu şu hamileliği hayırlısıyla bi atlatsak da kurtulsak valla ..

morxxx4
Odem icin yuruyus iyi gelebilir.hareketle dagilir bence odem modem kalmaz
Ben normalde cok su icerim.hamileligim boyunca icemedm zorunda hissediyrmya ters tepiyor.suan ennnn fazla 2litre su icebiliyrm.ama yagmur vs olmadikca 2,5-3km yuruyrm.odem yok cok sukur.hem dogum kaslarini da calistiriyormus yuruyus

Kızlar karnımın altından elimi koyduğum zamanki yer sancıyor. Normal mi? Yürümemi falan da etkiliyor. Zaten özellikle yürürken, ayaktayken sancıyor otururken bişey yok..

morxxx4
Odem icin yuruyus iyi gelebilir.hareketle dagilir bence odem modem kalmaz
Ben normalde cok su icerim.hamileligim boyunca icemedm zorunda hissediyrmya ters tepiyor.suan ennnn fazla 2litre su icebiliyrm.ama yagmur vs olmadikca 2,5-3km yuruyrm.odem yok cok sukur.hem dogum kaslarini da calistiriyormus yuruyus

anladım canım inşallah düzene girer ama girmezsede sıkma canını bebişin doğsun hayırlısıyla gider onlar zamanla

canım ben Mustela aldım hepsini

ilk aylar bende normal niveanın badem li ballı nemlendiricisi vardı evde ondan kullandım sonra lierac başladım şuan için çok memnunum henüz çatlak yok ki benim karnım ayına göre baya büyüdü ona rağmen şuan sorun yok hatta kalça ve üst bacaklarda eskiden kalan çatlaklar vardı onlarında görünümünü azalttı

Ay inanmiyorum cnm.nasil yaptin ben olsam hayatta yapmazdm,kabulde etmezdm,etseydim de getirdikleriyle yetinirlerdi Ki yatak odama falan imkani yok giremezdi. Biraz kendini dusun insalar ne dusunur diye dusunme

:) cnm felaket tellalı gibi oldum ama maden suyunu çok tüketmek de iyi değilmiş böbrekleri zorluyormuş muz ve maden suyu şu hamileliği hayırlısıyla bi atlatsak da kurtulsak valla ..
Ohooo ben 5 ay boyunca her gun sabahlari ac karnina 1 tane muz yedim:)

bende decavit,magnorm ve gynoferon kullanıyorum

canim bebege gore degisiyor bu tur seyler..kizim cok alerjik bir bebekti bebek egzemasi vardi mesela vucut sampuani ve pisik kremi olarak bubchen kullandim. sampuan ve bebe yagi olarak sebamed kullandim. buyudukce alerjileri azaldi ama sac derisinde egzema devam etti cocuk kasindikca kasiniyordu gecen yaz 3 ay kanadaya gitmistim orda bir sampuan buldum dondukten sonra da turkiyede arastirdim aveeno ismi bebek bakim urunleri de var, simdi sac derisinde kasintidan eser kalmadi bittikce internetten sparis veriyorum..

Bende ferro sanol duodenal , osteocare ve magvital kullanıyorum. Senin gyno ferro sanol demir ilacı mı?

benim de düşüktür.
ama genelde 9-6 ya da 8-5
zaten normal benim bu tansiyonum.
vucudum alışkın.
bazen 4-2 olduğu zaman sıkıntı oluyor. zaten fark ediyorum kendimde.
solunum sıkıntısı yaşıyorum. hemen tuz yalıyorum direk.

kuzum söylediğin iyi oldu bi bu marka yoktu kafamda tam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…