- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.401
Canim suyun sizmaz zaten suyun gelse oyle gelmez anlarsinaynen cnm çok az ama sarı renkte bide sulu ıslak yani.endişeleniyorum suyum mu sızıyo diye
1 saat önce belim ve kasıklarım çok ağrıdı. sanıyorum yalancı doğum ağrısıydı.Rahim kasılmalarını,yalancı doğum ağrılarını hafifletmek için magnorm canım evet magnezyum zaten :)
canim doktora git. Bu haftalarda kanama erken dogum belirtisi olabilir.Merhaba kizlar dun aksam kanamam oldu ama hafifti disari cikmistim biraz yoruldum kayinannemi aradim o da devam ederse hastaneye git dedi devam etmedi bende aksam erkenden uyudum suan birseyim yok acaba boyle hafif kanamalar oluyor mu
canim 9-5 hamilelik icin ideal. Benimde 8-5, 9-6 arasinda gidip geliyo. Doktorda normal diyor.kuzum neccafe hiç sevmem zaten 1 tane sakızlı türk kahvesi içiyorum düzenliyor bu ara tansiyon sorunum var.
ölürsem şaşırmayın anacım 1 ay önce 8 aylık kadın tansiyon düştü öldü haberi okumuştum
çünki otururken dahi düşmeye başladı gene hamileliğin başındaki gibiyim yani 9-5 sürekli halsizim bu ara bulantılarda var.
korkuyorum bazen ayaklarımda aşırı derecede şiş tanınmıcak haldeler bu 1 haftadır bi değişik oldu herşeyim.
AMA BENİ BİTİRİYOR CANIM bende anlamadımcanim 9-5 hamilelik icin ideal. Benimde 8-5, 9-6 arasinda gidip geliyo. Doktorda normal diyor.
evet duyuyorum öyle doktorlarCanim arkadasim bir doktor buldu sezeryan sonrasi normal yapti cokta rahat olmus.
sagol canim cevabin icin tmm ins en yakin zamanda gideyimcanim doktora git. Bu haftalarda kanama erken dogum belirtisi olabilir.
Aman canım dikkat et geçen hafta bende de vardı adet oluyormuş gibi ani kadılmalar uykudayken de oluyordu otururkende sonra doktora söyledim bunu verdi bayağı rahatladım bu haftada bebeğin hareketlerinden sonra değişik akıntı geliyor ama ağrı yok en azından1 saat önce belim ve kasıklarım çok ağrıdı. sanıyorum yalancı doğum ağrısıydı.
benziyordu çünkü doğum ağrısına
:))Ben gecen ay dr a gittim erken dogum riskin yok hersey cok iyi dedi Allahtan demis,o hafta herkes hemen hemen kim gorduyse butun felaket tellalcilar senin kesin erken dogum dr 2 gun once gayet ii her sy dedi diorm yoooookkkkk asagi inmis erken gelick, ya durusu oyle yok oyle birsey desemde kimseyi erken olmadigina ikna edemedm vucut yapimzla alakali herhlde.asagiya vuruyo olmasida ayaklari orada oldumu oluormus,ben cok hissediyordum orda bi problem olmuor yani.hii bi de bebek ters donmus artik dedim demez olaydim :)dr.dan daha iyi biliorlar 10 sene onlar üni. Okudu bu konuda cunkuya banada iş yerinde arkadaşım aynı şeyi söyledi karnın aşağı inmiş gibi üst taraf boş boş gibi dedi ,bide bugün bebişte içerden alt tarafıma doğru vurup duruyo sanki çıkıvericek gibi korkutuyo beni akşama devam ederse bende arıcam bi doktorumu
Aaaa bana dr mantar mi dedi enf. Mi hatrlamiyrm.ikisiayni die dikkat etmedm. Ikisi de idrar tahlilinden anlasiliyor mu ki?farklı canım ikisi.bn enfeksiyon oldum mantar olmamıştım ama şimdiki neden kaynaklanıyo bilmiyorum
herkes zaten her konuda bilir kişi olmuş hamileliğin başından beri her kafadan bi ses çıkıyo elimden geldiğinde kulak tıkıyorumda bazende insan ister istemez olumsuz etkileniyo hamileliğin verdiği hassasiyette var sanırım:))Ben gecen ay dr a gittim erken dogum riskin yok hersey cok iyi dedi Allahtan demis,o hafta herkes hemen hemen kim gorduyse butun felaket tellalcilar senin kesin erken dogum dr 2 gun once gayet ii her sy dedi diorm yoooookkkkk asagi inmis erken gelick, ya durusu oyle yok oyle birsey desemde kimseyi erken olmadigina ikna edemedm vucut yapimzla alakali herhlde.asagiya vuruyo olmasida ayaklari orada oldumu oluormus,ben cok hissediyordum orda bi problem olmuor yani.hii bi de bebek ters donmus artik dedim demez olaydim :)dr.dan daha iyi biliorlar 10 sene onlar üni. Okudu bu konuda cunku
aaa öyle mi oluyomus doğum yaklasınca bnmkiler göğsümü sıkıştırıyo bn hergün 1 saatlik yol gidip geliyorm bgn minibüste ikisi birden dayandı göğsümün altına zaten arabada otururkn belim ağrımaya basladı bide nefes almk da zorlandm zor geldim eve kendimi zor attmya banada iş yerinde arkadaşım aynı şeyi söyledi karnın aşağı inmiş gibi üst taraf boş boş gibi dedi ,bide bugün bebişte içerden alt tarafıma doğru vurup duruyo sanki çıkıvericek gibi korkutuyo beni akşama devam ederse bende arıcam bi doktorumu
1 saat önce belim ve kasıklarım çok ağrıdı. sanıyorum yalancı doğum ağrısıydı.
benziyordu çünkü doğum ağrısına
benide korkuttular da canım alakası yokmuş onunla,benimde bazen sağ kaburgama içerden baskı gibi bi his oluyo başını falan mı ittiriyo anlamadım.senin bide iki tane Allahım hepimize kolaylık sağlık sıhhat versin inşallahaaa öyle mi oluyomus doğum yaklasınca bnmkiler göğsümü sıkıştırıyo bn hergün 1 saatlik yol gidip geliyorm bgn minibüste ikisi birden dayandı göğsümün altına zaten arabada otururkn belim ağrımaya basladı bide nefes almk da zorlandm zor geldim eve kendimi zor attm
Evet tatlım. Yani ben öyle biliyorum en azından :SAaaa bana dr mantar mi dedi enf. Mi hatrlamiyrm.ikisiayni die dikkat etmedm. Ikisi de idrar tahlilinden anlasiliyor mu ki?
inş cnm bişey yoktur.acile gidicem şmd zaten baksınlar ne var ne yokCanim suyun sizmaz zaten suyun gelse oyle gelmez anlarsin
belki enfeksiyonun olabilir onun haricinde birseyin yoktur. Bazi bayanlarin akintisi fazlalasir benimde akintim artti .
kızlar şimdi bebeğimebakım.com diye bi sitede hediye teste katıldım ve bütün soruları doğru bildim,ön elemeden geçicekmişim eğer onaylanırsa organik bebek bakım seti hediye yollıcaklar..sizede katılın derim
Bi de cevapları vereydin iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?