2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen cnm çok az ama sarı renkte bide sulu ıslak yani.endişeleniyorum suyum mu sızıyo diye
Canim suyun sizmaz zaten suyun gelse oyle gelmez anlarsin
belki enfeksiyonun olabilir onun haricinde birseyin yoktur. Bazi bayanlarin akintisi fazlalasir benimde akintim artti .

Merhaba kizlar dun aksam kanamam oldu ama hafifti disari cikmistim biraz yoruldum kayinannemi aradim o da devam ederse hastaneye git dedi devam etmedi bende aksam erkenden uyudum suan birseyim yok acaba boyle hafif kanamalar oluyor mu
canim doktora git. Bu haftalarda kanama erken dogum belirtisi olabilir.

canim 9-5 hamilelik icin ideal. Benimde 8-5, 9-6 arasinda gidip geliyo. Doktorda normal diyor.

Selam kizlar
ben bugun dogum yapacagim hastaneye gittim hastane hakkinda bilgi aldim dogumdan 2 gun sonra eve yolluyorlarmis
ben de dogum cantasi icin cok sey almayi dusunmustum ama 2 gun icin ne kadar sey gerekir bilmiyorum

1 saat önce belim ve kasıklarım çok ağrıdı. sanıyorum yalancı doğum ağrısıydı.
benziyordu çünkü doğum ağrısına
Aman canım dikkat et geçen hafta bende de vardı adet oluyormuş gibi ani kadılmalar uykudayken de oluyordu otururkende sonra doktora söyledim bunu verdi bayağı rahatladım bu haftada bebeğin hareketlerinden sonra değişik akıntı geliyor ama ağrı yok en azından

:))Ben gecen ay dr a gittim erken dogum riskin yok hersey cok iyi dedi Allahtan demis,o hafta herkes hemen hemen kim gorduyse butun felaket tellalcilar senin kesin erken dogum dr 2 gun once gayet ii her sy dedi diorm yoooookkkkk asagi inmis erken gelick, ya durusu oyle yok oyle birsey desemde kimseyi erken olmadigina ikna edemedm vucut yapimzla alakali herhlde.asagiya vuruyo olmasida ayaklari orada oldumu oluormus,ben cok hissediyordum orda bi problem olmuor yani.hii bi de bebek ters donmus artik dedim demez olaydim :)dr.dan daha iyi biliorlar 10 sene onlar üni. Okudu bu konuda cunku

kızlar şimdi bebeğimebakım.com diye bi sitede hediye teste katıldım ve bütün soruları doğru bildim,ön elemeden geçicekmişim eğer onaylanırsa organik bebek bakım seti hediye yollıcaklar..sizede katılın derim

herkes zaten her konuda bilir kişi olmuş hamileliğin başından beri her kafadan bi ses çıkıyo elimden geldiğinde kulak tıkıyorumda bazende insan ister istemez olumsuz etkileniyo hamileliğin verdiği hassasiyette var sanırım

aaa öyle mi oluyomus doğum yaklasınca bnmkiler göğsümü sıkıştırıyo bn hergün 1 saatlik yol gidip geliyorm bgn minibüste ikisi birden dayandı göğsümün altına zaten arabada otururkn belim ağrımaya basladı bide nefes almk da zorlandm zor geldim eve kendimi zor attm

benide korkuttular da canım alakası yokmuş onunla,benimde bazen sağ kaburgama içerden baskı gibi bi his oluyo başını falan mı ittiriyo anlamadım.senin bide iki tane Allahım hepimize kolaylık sağlık sıhhat versin inşallah

Canim suyun sizmaz zaten suyun gelse oyle gelmez anlarsin
belki enfeksiyonun olabilir onun haricinde birseyin yoktur. Bazi bayanlarin akintisi fazlalasir benimde akintim artti .
inş cnm bişey yoktur.acile gidicem şmd zaten baksınlar ne var ne yok

Bi de cevapları vereydin iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…