• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün bizim kurumun hemşiresi sen kaçıncı haftandasın karnın aşağı inmiş dikkat et bu haftalar bi doktoruna görün bence dedi o_O tabi ben hemen panikledim sanki gerçekten biraz aşağı inmiş gibi göbeğim.sizde de oldumu bu? bugn hastaneye gidicem acile sorayım bakayım onuda
Yok cnm oyle bise
herkes zaten her konuda bilir kişi olmuş hamileliğin başından beri her kafadan bi ses çıkıyo elimden geldiğinde kulak tıkıyorumda bazende insan ister istemez olumsuz etkileniyo hamileliğin verdiği hassasiyette var sanırım
Evet cnm korkma ama benimde karnim asagida hc bir problemde yok sukur

KızlaR selamlar herkese bende Nisan anneleri grubundanım hayırlısıyla Oğlumu kucağıma aldım çok çok güzel bir duygu sağsalim kucağınıza almanız nasip olsun inş.oğlumun hastane için tüm süslerini kendim hazırladım ilgilenirseniz sizler için hazırlayabilirim Çok uygun fiyatlara tekrardan hayırlı Doğumlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    189,3 KB · Görüntüleme: 103
  • image.jpg
    image.jpg
    169,6 KB · Görüntüleme: 101
  • image.jpg
    image.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 102
  • image.jpg
    image.jpg
    148,7 KB · Görüntüleme: 91
  • image.jpg
    image.jpg
    162 KB · Görüntüleme: 100
  • image.jpg
    image.jpg
    146,8 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar ödem durumumuz ne alemde benim ayaklarım felaket hele ayak bileklerim :( tansiyonum normal ama çok endişeliyim :( bgn dr kontrolümüz vardı dr normal dedi ama içim içimi yiyorr bu arada 1.525 gr 41 cm kuzucum :)

Kızlar ödem durumumuz ne alemde benim ayaklarım felaket hele ayak bileklerim :KK43: tansiyonum normal ama çok endişeliyim :KK43: bgn dr kontrolümüz vardı dr normal dedi ama içim içimi yiyorr bu arada 1.525 gr 41 cm kuzucum :)
Masallah canim kuzuna. Odem olmasi normal benimde ayaklar buyudu. Duzenli yuruyus yapiyorum ve 4.5 kilo almama ragmen ayaklar 1 numara buyudu. Doguma yaklastikca daha da şiser :)

ayy cnm çok iyi olur sorman bakalım doktor ne dicek merak ettim,burayada yazarmısın
ayy cnm çok iyi olur sorman bakalım doktor ne dicek merak ettim,burayada yazarmısın
idrar tahlili istedi canım birde benim çocuk daha tersmiş ve çok baskı yapıyordu erken doğumu tetikleyebilir dedi ve fitil verdi.hayırlısı artık.

Aksam gelicezmi dediler,hamileyken sana gelmeleri degil seni cagirmalari lazimdi zatrn yuzsuzlugu buradan belli.insanlar cok ggarip.bende bu hafta sonu yazliktaydim esimin kardesi sevgilisi bi de kv dem geldi.kvdemle kahvaltiyi hazirladk bulasiklari ben yikadim kiz masayi bile silmedi.kvdem yazik birak bn yikicam dio umuru degil kizin.aksam yemeginde de uyudu okuz gibi hazirladk uyandirdik yedi yemegini toplanacak baktim umuru degil,uzandim salincaga canim sirtim agrio bnm hallediver buralari kv demede birak sen tugba halletckmis dedm kizin yaninda uzandm keyfime baktm.utanmasa agzina koydurtcak yemegini,cok degisik insanlar.ben hamile birinin evine asla gidemem gideceksmde samimiyimdr herseyi alip gderm amacm onu gormek olur
aynen öyle ya insanlar ne düşüncesiz bende geçen gün kayınvadidemin gün arkadaşlarını ağırladım.ordu gibilerdi.artık biz ağırlanacak durumdayız ama anlayana:KK12:

ben bildiğin yağlı krem kullanıyorum
Nasil birşey. Lierac cok pahali hemde kesin ise yarrmi o yüzden ona o kdr para dökmek istrmiyrm ..alternatif varsa denemek istyrm

Kakao badem portakal vs birkaç yağ hazır karistitilmiş aldm duruyrm ama yinede küçük catlaklarm var ve az az artyr ise yaramadı yağ :-(

evet cnm sarı bi jel biraz kötü kokuyo ilk etapta ama kalmıyo kokusu yapış yapışta olmuyo gece yatmadan sürüyorum sabah yumuşacık oluyo sürdüğüm yerler bundna sonrası daha fazla artmaması için işe yarayabilir
Cok pahaliymis ama 200ml 135 tl hemde bir şişe ne kadr yetiyr kesin ise yararmi

aynen öyle ya insanlar ne düşüncesiz bende geçen gün kayınvadidemin gün arkadaşlarını ağırladım.ordu gibilerdi.artık biz ağırlanacak durumdayız ama anlayana:KK12:
Yok yaaa anlamiyor insanlar yuz versen cikmazlar evinden getir gotur yaptirirlar.markete gidiyorum hamile oldugumu goruyorlar siraya dogru yuruyorum.onume gecio kosturarak bakio bi de goruo yuzsuzler.metroda da oyle aman yanlislikla otururum da insan disi yaratiklar ayakta kalir,tam oturucam artik elim koltugun tepesinde hooooppp atio kendini,agzim ciktigi kadar bagiricam bi gun metroda o olucak,belimin agrisindan oluyorum

Cok pahaliymis ama 200ml 135 tl hemde bir şişe ne kadr yetiyr kesin ise yararmi
Canım dermoeczanem diye bi site var oraya bi bak fiyatlar daha uygun ben ordan alıyorum ama hamilelik çatlağı için kesin çözüm diye bişey yok annen çatladıysa sende çatlıyacaksın demektir maksat enaza indirebilmek

Nasil birşey. Lierac cok pahali hemde kesin ise yarrmi o yüzden ona o kdr para dökmek istrmiyrm ..alternatif varsa denemek istyrm

Kakao badem portakal vs birkaç yağ hazır karistitilmiş aldm duruyrm ama yinede küçük catlaklarm var ve az az artyr ise yaramadı yağ :-(
Recete.com dan aliyrm ben lierac i.ilk aldgmda kapida odeme ile aldm.sorun olmaynca siteden direk aldm.sbh aksam kullaniyrm.suan asayiş berkemal :KK48: annem cok catlams.ben catlamam insllh ama garantisi yok tabi

:))Ben gecen ay dr a gittim erken dogum riskin yok hersey cok iyi dedi Allahtan demis,o hafta herkes hemen hemen kim gorduyse butun felaket tellalcilar senin kesin erken dogum dr 2 gun once gayet ii her sy dedi diorm yoooookkkkk asagi inmis erken gelick, ya durusu oyle yok oyle birsey desemde kimseyi erken olmadigina ikna edemedm vucut yapimzla alakali herhlde.asagiya vuruyo olmasida ayaklari orada oldumu oluormus,ben cok hissediyordum orda bi problem olmuor yani.hii bi de bebek ters donmus artik dedim demez olaydim :)dr.dan daha iyi biliorlar 10 sene onlar üni. Okudu bu konuda cunku
bende aynı seyi yasıyorum cnm.arkadaslarım bugün göbeginin üstü bos asagıda bebek diyolar dünden beride nasıl asagı asagı vuruyor cıkısa 2-3 parmak falan var yani hem cok korkutuyor hem acııyor kontrlm haftasonu bende sorucam doktora

bende aynı seyi yasıyorum cnm.arkadaslarım bugün göbeginin üstü bos asagıda bebek diyolar dünden beride nasıl asagı asagı vuruyor cıkısa 2-3 parmak falan var yani hem cok korkutuyor hem acııyor kontrlm haftasonu bende sorucam doktora
Icin rahat olsun cnm ben bayaa arastrdm o konuyu bnmki zip zip zipliodu valla:)

Canım ben lierac kullanıyorum çokta memnunum verdiğine değiyor gittigidiyordan 200 ml sini 80 tl ye almıştım geçen ay bir bak istersen onun yanı sıra badem yağı kullanıyorum bir gün ondan bir gün ondan sürüyorum Allaha şükür çatlak olmadı şimdiye kadar

Back