• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya mustela bitek eczanedemi satılıyor peki nedense bana iyi değilmiş hissi veriyor bu mustela bi soğuk geliyor neden anlamadım ilk kez hamileliğimde duydum ama böyle inanasım gelmiyor ürüne. :s
Canım selam bende mustela almayı düşünüyordum ama içinde bir sürü katlı maddesi varmış telefonuna skindeep yada thinkdirty diye iki programdan birini indir ürünün adını yazınca içeriğini çıkarıyor daha ben kullanmadım instagramda ki bir arkadaştan gördüm bence faydalı programlar neyin ne olduğunu biliriz en azından

Dediğim gibi benimki çok şekerli olmasın dedi Türk kahvesine bir tane izin verdi ama ben çay falanda içmiyorum hiç. Suyu azalttığın içinde vücudun ödem tutuyor ve bu yüzden şişliğin artıyor olabilir canım
doğru cnm su az diyede olabilir çayda içiyorum :( ay ben baya saldım hakket ya of hemen toplanayım kalan 10 hafta düzgün geçsin bari.

kuzum neccafe hiç sevmem zaten 1 tane sakızlı türk kahvesi içiyorum düzenliyor bu ara tansiyon sorunum var.
ölürsem şaşırmayın anacım 1 ay önce 8 aylık kadın tansiyon düştü öldü haberi okumuştum
çünki otururken dahi düşmeye başladı gene hamileliğin başındaki gibiyim yani 9-5 sürekli halsizim bu ara bulantılarda var.
korkuyorum bazen ayaklarımda aşırı derecede şiş tanınmıcak haldeler bu 1 haftadır bi değişik oldu herşeyim.
amann Allah korusun kuzucumm..deme öyle şeyler..düşük tansiyon normalmiş yüksek olmasın da bnm de hep 10/7 çıkıyor tansiyonum..evham yapma maden suyu iyi gelebilir yükseltir anında tansiyonu...

amann Allah korusun kuzucumm..deme öyle şeyler..düşük tansiyon normalmiş yüksek olmasın da bnm de hep 10/7 çıkıyor tansiyonum..evham yapma maden suyu iyi gelebilir yükseltir anında tansiyonu...
ehuehue 7 aydır hergün en fazla 2 tane 1 tane kesin maden suyu içyorum o olmasa bu bebek zor büyürdü çok yanmalarım oldu çünki tansiyonumu düzenlemiyor ama kesin içiyorum midem için.

kızlar bakım ürünleri için anket gibimi yapsak :)
mustela diyenler?
bübchen diyenler?
sebamed diyenler?
vb diyenler?
en fazla hangi ürün beğeniliyorsa ben onu seçicem. denicem sonra bebeğe görede değişebilir tabi.

ehuehue 7 aydır hergün en fazla 2 tane 1 tane kesin maden suyu içyorum o olmasa bu bebek zor büyürdü çok yanmalarım oldu çünki tansiyonumu düzenlemiyor ama kesin içiyorum midem için.
canım ben maden suyunu bıraktım iyice.
haftada 1 kere içiyorum. unutuyorum.
çayı şu son günlerde koca kupanın dibine az koyuyorum. üstüne sadece su.
çaylı su oluyor yani.
bu aralar içiyorum böyle 2 kupa falan.
türk kahvesi içiyordum ama bu ara bitti evde . içemez olduk.
alsam iyi oluyor. kocamla akşam yemeğinden sona karşılıklı içiyorduk. güzel oluyordu

her gün 1 kase yoğurt 2 yumurtayı garanti yiyorum.
bazen 2 kase yoğurt.
çok zaman sebze yemeği yiyorum.
şimdi yemekhaneye incem.
orda çorba çeşitleri var. canım bugün baklagil ile yapılan çorba çekti.

bnde elime ne geçerse sürüyorum lierac ta aldım hastanedeki dr.um önermişti. sağlık ocağındaki doktorda bol bol vazelin sür dedi vaseline marka vazelin ve kakao yağlı krem aldım. birde aktardan susam yağı sıvı kako yağı aldım bebe yağına karıştırdım banyoda sürüp öyle çıkıyorum çıkıncada vazelin kako yağlı krem sürüyorum günde 1 defada lierac sürüyorum. inşallah çatlamam :(

kızlar bakım ürünleri için anket gibimi yapsak :)
mustela diyenler?
bübchen diyenler?
sebamed diyenler?
vb diyenler?
en fazla hangi ürün beğeniliyorsa ben onu seçicem. denicem sonra bebeğe görede değişebilir tabi.
canımcım . yazdıklarının hepsi iyi bence.
yani sana kalmış bi şey artık. ben hepsini de beğenirim.
ama hiç birini kullanmadım.
evde şu an komili bebe şamp, ile yıkıyorum çocukları, sanki en iyisi o . onu da araştır.

canım nasılsın.
hayırdır ne oldu ki . ödem mi oldun
VALLA kuzum ayaklarımı görsen korkarsın içe göçüyor küçük topuk yeri kalmadı aşırı şişler uyusamda geçmiyor.
bulantım var diye suyuda kestim
ondan oldu heralde
tansiyon düşüyor geçen haftaki gripden sonra hala düzelemedim.

VALLA kuzum ayaklarımı görsen korkarsın içe göçüyor küçük topuk yeri kalmadı aşırı şişler uyusamda geçmiyor.
bulantım var diye suyuda kestim
ondan oldu heralde
tansiyon düşüyor geçen haftaki gripden sonra hala düzelemedim.
aaaa dikkat te.
suyu arttır.
şişlik tansiyondan mı. yüksek mi ki.

canım ben maden suyunu bıraktım iyice.
haftada 1 kere içiyorum. unutuyorum.
çayı şu son günlerde koca kupanın dibine az koyuyorum. üstüne sadece su.
çaylı su oluyor yani.
bu aralar içiyorum böyle 2 kupa falan.
türk kahvesi içiyordum ama bu ara bitti evde . içemez olduk.
alsam iyi oluyor. kocamla akşam yemeğinden sona karşılıklı içiyorduk. güzel oluyordu

her gün 1 kase yoğurt 2 yumurtayı garanti yiyorum.
bazen 2 kase yoğurt.
çok zaman sebze yemeği yiyorum.
şimdi yemekhaneye incem.
orda çorba çeşitleri var. canım bugün baklagil ile yapılan çorba çekti.
kuzum bende herghün muhakkak yumurtamı yiyorum yoğurt ayran hep fazla içiyorum yiyorum bilirsin yazıyordum
ama kahve çayıda kattım bu ara işin içine ikisde çok rahatlatıyor.

Benim de tansiyonum hep cok dusuk. 9/6 cikiyor.gecenlerde bir kac kez ani den bayilcak gibi oldum.elimi yuzumu yikayip balkona Zor attm kendimi.elim ayagm nasil titriyordu.cok korktum.tansiyonm mu dustu ne anlamadm.
Bugun de ara ara, birden, fıldır fıldır dönüyor başım.gun bitse eve gidip yatsam.........
Maden suyu iyi geliyorsa iceym bari

arkadaşlar merhaba
birkaç gündür gece ayaklarıma kramp girmesi ile uyanıyorum,bu sabah da kollarım dirseklere kadar uyuşmuştu bu durumda olan var mı?

Benim de tansiyonum hep cok dusuk. 9/6 cikiyor.gecenlerde bir kac kez ani den bayilcak gibi oldum.elimi yuzumu yikayip balkona Zor attm kendimi.elim ayagm nasil titriyordu.cok korktum.tansiyonm mu dustu ne anlamadm.
Bugun de ara ara, birden, fıldır fıldır dönüyor başım.gun bitse eve gidip yatsam.........
Maden suyu iyi geliyorsa iceym bari

Back