• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunuz? bana doktor hamileliğin başında gyno ferro sanol ve osteocare vermişti. bittikçe yenisini alıyorum, aralıksız hep içtim. sizde de böylemi farklı bişey kullanan yada hiçbişey kullanmayan var mı?

ehuehue 7 aydır hergün en fazla 2 tane 1 tane kesin maden suyu içyorum o olmasa bu bebek zor büyürdü çok yanmalarım oldu çünki tansiyonumu düzenlemiyor ama kesin içiyorum midem için.
:) cnm felaket tellalı gibi oldum ama maden suyunu çok tüketmek de iyi değilmiş böbrekleri zorluyormuş muz ve maden suyu :KK70:şu hamileliği hayırlısıyla bi atlatsak da kurtulsak valla ..

morxxx4 morxxx4
Odem icin yuruyus iyi gelebilir.hareketle dagilir bence odem modem kalmaz
Ben normalde cok su icerim.hamileligim boyunca icemedm zorunda hissediyrmya :KK56: ters tepiyor.suan ennnn fazla 2litre su icebiliyrm.ama yagmur vs olmadikca 2,5-3km yuruyrm.odem yok cok sukur.hem dogum kaslarini da calistiriyormus yuruyus

Kızlar karnımın altından elimi koyduğum zamanki yer sancıyor. Normal mi? Yürümemi falan da etkiliyor. Zaten özellikle yürürken, ayaktayken sancıyor otururken bişey yok..

morxxx4 morxxx4
Odem icin yuruyus iyi gelebilir.hareketle dagilir bence odem modem kalmaz
Ben normalde cok su icerim.hamileligim boyunca icemedm zorunda hissediyrmya :KK56: ters tepiyor.suan ennnn fazla 2litre su icebiliyrm.ama yagmur vs olmadikca 2,5-3km yuruyrm.odem yok cok sukur.hem dogum kaslarini da calistiriyormus yuruyus

1500u buluyr bazen ınş olmaz canm sürekli kilo almaktan moralim iiice bozuldu
normalde ben diyetsiz 1800 yiyrmdur o yüzden kilo aliyrm ne yazıkki bunyem müsait hamilelik öncesi 900-1000calori aliyrdm normal bir insan olamadım ne yazıkki. Yıllardır belki bir umut hamilelikte vücudum çalışır dedm ama 20 kilo aldığıma göre calusmiyr
cok zor dayaniyrm ama yarin bir hafta olacak tartilacm bakalm yine kilo alırsam baska yapacak birsrym kalmiyr
anladım canım inşallah düzene girer ama girmezsede sıkma canını bebişin doğsun hayırlısıyla gider onlar zamanla

KIZLAR HALA kimse bebek banyo ürünleriyle ilgili yorum yapmıyor ya.
bugün herkez fikrini ve araştırmaya göre alacağı markayı yazsa güzel olur.
aramızda deneyimlilerde var fikir bekliyom arkadaşlar .
ben araştırıyorum hepsine iyi diyorlar çözemedim gitti bu işi ya.
sebamed e ph ı yüksek dedi bi arkadaş 99 diye bir ürün tavsiye etti hiç duymadım ömrümde.
bübchen iyi duydum gerçi dediğim gibi hepsine iyi diyeni görüyorum.
canım ben Mustela aldım hepsini

bnde elime ne geçerse sürüyorum lierac ta aldım hastanedeki dr.um önermişti. sağlık ocağındaki doktorda bol bol vazelin sür dedi vaseline marka vazelin ve kakao yağlı krem aldım. birde aktardan susam yağı sıvı kako yağı aldım bebe yağına karıştırdım banyoda sürüp öyle çıkıyorum çıkıncada vazelin kako yağlı krem sürüyorum günde 1 defada lierac sürüyorum. inşallah çatlamam :KK43:
ilk aylar bende normal niveanın badem li ballı nemlendiricisi vardı evde ondan kullandım sonra lierac başladım şuan için çok memnunum henüz çatlak yok ki benim karnım ayına göre baya büyüdü ona rağmen şuan sorun yok hatta kalça ve üst bacaklarda eskiden kalan çatlaklar vardı onlarında görünümünü azalttı

ahh kuzum ya sorma bi de ilk defa geliyorlar evime ne yapacağımı şaşırdım tek başımayım bi de..arkadaş da diyo ki hnm poğaça yaptı sen bişey yapma..olldu bi poğaça yetecek çünkü...küçük çocuğuda var şimdi yatak odaına girer dedim çarşaf ütüledim değiştirdim falan bi yandan ev günlük kullandıklarımla misafirlik olanları falan çıkardım bir saat içinde bi yandan bebişe bişey olmasın diye dua ediyordum valla..
Ay inanmiyorum cnm.nasil yaptin ben olsam hayatta yapmazdm,kabulde etmezdm,etseydim de getirdikleriyle yetinirlerdi Ki yatak odama falan imkani yok giremezdi. Biraz kendini dusun insalar ne dusunur diye dusunme

:) cnm felaket tellalı gibi oldum ama maden suyunu çok tüketmek de iyi değilmiş böbrekleri zorluyormuş muz ve maden suyu :KK70:şu hamileliği hayırlısıyla bi atlatsak da kurtulsak valla ..
Ohooo ben 5 ay boyunca her gun sabahlari ac karnina 1 tane muz yedim:)

kızlar şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunuz? bana doktor hamileliğin başında gyno ferro sanol ve osteocare vermişti. bittikçe yenisini alıyorum, aralıksız hep içtim. sizde de böylemi farklı bişey kullanan yada hiçbişey kullanmayan var mı?
bende decavit,magnorm ve gynoferon kullanıyorum

kızlar bakım ürünleri için anket gibimi yapsak :)
mustela diyenler?
bübchen diyenler?
sebamed diyenler?
vb diyenler?
en fazla hangi ürün beğeniliyorsa ben onu seçicem. denicem sonra bebeğe görede değişebilir tabi.
canim bebege gore degisiyor bu tur seyler..kizim cok alerjik bir bebekti bebek egzemasi vardi mesela vucut sampuani ve pisik kremi olarak bubchen kullandim. sampuan ve bebe yagi olarak sebamed kullandim. buyudukce alerjileri azaldi ama sac derisinde egzema devam etti cocuk kasindikca kasiniyordu gecen yaz 3 ay kanadaya gitmistim orda bir sampuan buldum dondukten sonra da turkiyede arastirdim aveeno ismi bebek bakim urunleri de var, simdi sac derisinde kasintidan eser kalmadi bittikce internetten sparis veriyorum..

Bende ferro sanol duodenal , osteocare ve magvital kullanıyorum. Senin gyno ferro sanol demir ilacı mı?

Benim de tansiyonum hep cok dusuk. 9/6 cikiyor.gecenlerde bir kac kez ani den bayilcak gibi oldum.elimi yuzumu yikayip balkona Zor attm kendimi.elim ayagm nasil titriyordu.cok korktum.tansiyonm mu dustu ne anlamadm.
Bugun de ara ara, birden, fıldır fıldır dönüyor başım.gun bitse eve gidip yatsam.........
Maden suyu iyi geliyorsa iceym bari
benim de düşüktür.
ama genelde 9-6 ya da 8-5
zaten normal benim bu tansiyonum.
vucudum alışkın.
bazen 4-2 olduğu zaman sıkıntı oluyor. zaten fark ediyorum kendimde.
solunum sıkıntısı yaşıyorum. hemen tuz yalıyorum direk.

canim bebege gore degisiyor bu tur seyler..kizim cok alerjik bir bebekti bebek egzemasi vardi mesela vucut sampuani ve pisik kremi olarak bubchen kullandim. sampuan ve bebe yagi olarak sebamed kullandim. buyudukce alerjileri azaldi ama sac derisinde egzema devam etti cocuk kasindikca kasiniyordu gecen yaz 3 ay kanadaya gitmistim orda bir sampuan buldum dondukten sonra da turkiyede arastirdim aveeno ismi bebek bakim urunleri de var, simdi sac derisinde kasintidan eser kalmadi bittikce internetten sparis veriyorum..
kuzum söylediğin iyi oldu bi bu marka yoktu kafamda tam oldu :KK70::KK70:

Back