- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
- #36.361
yok kız tansiyon 9,5 sürekli ayakta duramıyorum işe zor geliyorumaaaa dikkat te.
suyu arttır.
şişlik tansiyondan mı. yüksek mi ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız tansiyon 9,5 sürekli ayakta duramıyorum işe zor geliyorumaaaa dikkat te.
suyu arttır.
şişlik tansiyondan mı. yüksek mi ki.
Nasil aciliyormuski?
:) cnm felaket tellalı gibi oldum ama maden suyunu çok tüketmek de iyi değilmiş böbrekleri zorluyormuş muz ve maden suyu şu hamileliği hayırlısıyla bi atlatsak da kurtulsak valla ..ehuehue 7 aydır hergün en fazla 2 tane 1 tane kesin maden suyu içyorum o olmasa bu bebek zor büyürdü çok yanmalarım oldu çünki tansiyonumu düzenlemiyor ama kesin içiyorum midem için.
ismindendir kuzum o musleraya benzetiyorsundur ondandırya mustela bitek eczanedemi satılıyor peki nedense bana iyi değilmiş hissi veriyor bu mustela bi soğuk geliyor neden anlamadım ilk kez hamileliğimde duydum ama böyle inanasım gelmiyor ürüne. :s
anladım canım inşallah düzene girer ama girmezsede sıkma canını bebişin doğsun hayırlısıyla gider onlar zamanla1500u buluyr bazen ınş olmaz canm sürekli kilo almaktan moralim iiice bozuldu
normalde ben diyetsiz 1800 yiyrmdur o yüzden kilo aliyrm ne yazıkki bunyem müsait hamilelik öncesi 900-1000calori aliyrdm normal bir insan olamadım ne yazıkki. Yıllardır belki bir umut hamilelikte vücudum çalışır dedm ama 20 kilo aldığıma göre calusmiyr
cok zor dayaniyrm ama yarin bir hafta olacak tartilacm bakalm yine kilo alırsam baska yapacak birsrym kalmiyr
canım ben Mustela aldım hepsiniKIZLAR HALA kimse bebek banyo ürünleriyle ilgili yorum yapmıyor ya.
bugün herkez fikrini ve araştırmaya göre alacağı markayı yazsa güzel olur.
aramızda deneyimlilerde var fikir bekliyom arkadaşlar .
ben araştırıyorum hepsine iyi diyorlar çözemedim gitti bu işi ya.
sebamed e ph ı yüksek dedi bi arkadaş 99 diye bir ürün tavsiye etti hiç duymadım ömrümde.
bübchen iyi duydum gerçi dediğim gibi hepsine iyi diyeni görüyorum.
ilk aylar bende normal niveanın badem li ballı nemlendiricisi vardı evde ondan kullandım sonra lierac başladım şuan için çok memnunum henüz çatlak yok ki benim karnım ayına göre baya büyüdü ona rağmen şuan sorun yok hatta kalça ve üst bacaklarda eskiden kalan çatlaklar vardı onlarında görünümünü azalttıbnde elime ne geçerse sürüyorum lierac ta aldım hastanedeki dr.um önermişti. sağlık ocağındaki doktorda bol bol vazelin sür dedi vaseline marka vazelin ve kakao yağlı krem aldım. birde aktardan susam yağı sıvı kako yağı aldım bebe yağına karıştırdım banyoda sürüp öyle çıkıyorum çıkıncada vazelin kako yağlı krem sürüyorum günde 1 defada lierac sürüyorum. inşallah çatlamam
Ay inanmiyorum cnm.nasil yaptin ben olsam hayatta yapmazdm,kabulde etmezdm,etseydim de getirdikleriyle yetinirlerdi Ki yatak odama falan imkani yok giremezdi. Biraz kendini dusun insalar ne dusunur diye dusunmeahh kuzum ya sorma bi de ilk defa geliyorlar evime ne yapacağımı şaşırdım tek başımayım bi de..arkadaş da diyo ki hnm poğaça yaptı sen bişey yapma..olldu bi poğaça yetecek çünkü...küçük çocuğuda var şimdi yatak odaına girer dedim çarşaf ütüledim değiştirdim falan bi yandan ev günlük kullandıklarımla misafirlik olanları falan çıkardım bir saat içinde bi yandan bebişe bişey olmasın diye dua ediyordum valla..
Ohooo ben 5 ay boyunca her gun sabahlari ac karnina 1 tane muz yedim:):) cnm felaket tellalı gibi oldum ama maden suyunu çok tüketmek de iyi değilmiş böbrekleri zorluyormuş muz ve maden suyu şu hamileliği hayırlısıyla bi atlatsak da kurtulsak valla ..
sabret canımcımm şurda iki ayımız kaldı birazcık daha sık sonra yeriz içeriz ohhhhsalmışım d,imi kuzum bu gece haplara başlıyorum
kahveyi bitiriyorum tamamen
farklı canım ikisi.bn enfeksiyon oldum mantar olmamıştım ama şimdiki neden kaynaklanıyo bilmiyorumEnfeksiyon ile mantar farkli seyler mi acaba? Ben ayni diye biliyorum
bende decavit,magnorm ve gynoferon kullanıyorumkızlar şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunuz? bana doktor hamileliğin başında gyno ferro sanol ve osteocare vermişti. bittikçe yenisini alıyorum, aralıksız hep içtim. sizde de böylemi farklı bişey kullanan yada hiçbişey kullanmayan var mı?
canim bebege gore degisiyor bu tur seyler..kizim cok alerjik bir bebekti bebek egzemasi vardi mesela vucut sampuani ve pisik kremi olarak bubchen kullandim. sampuan ve bebe yagi olarak sebamed kullandim. buyudukce alerjileri azaldi ama sac derisinde egzema devam etti cocuk kasindikca kasiniyordu gecen yaz 3 ay kanadaya gitmistim orda bir sampuan buldum dondukten sonra da turkiyede arastirdim aveeno ismi bebek bakim urunleri de var, simdi sac derisinde kasintidan eser kalmadi bittikce internetten sparis veriyorum..kızlar bakım ürünleri için anket gibimi yapsak :)
mustela diyenler?
bübchen diyenler?
sebamed diyenler?
vb diyenler?
en fazla hangi ürün beğeniliyorsa ben onu seçicem. denicem sonra bebeğe görede değişebilir tabi.
kızlar şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunuz? bana doktor hamileliğin başında gyno ferro sanol ve osteocare vermişti. bittikçe yenisini alıyorum, aralıksız hep içtim. sizde de böylemi farklı bişey kullanan yada hiçbişey kullanmayan var mı?
benim de düşüktür.Benim de tansiyonum hep cok dusuk. 9/6 cikiyor.gecenlerde bir kac kez ani den bayilcak gibi oldum.elimi yuzumu yikayip balkona Zor attm kendimi.elim ayagm nasil titriyordu.cok korktum.tansiyonm mu dustu ne anlamadm.
Bugun de ara ara, birden, fıldır fıldır dönüyor başım.gun bitse eve gidip yatsam.........
Maden suyu iyi geliyorsa iceym bari
kuzum söylediğin iyi oldu bi bu marka yoktu kafamda tam olducanim bebege gore degisiyor bu tur seyler..kizim cok alerjik bir bebekti bebek egzemasi vardi mesela vucut sampuani ve pisik kremi olarak bubchen kullandim. sampuan ve bebe yagi olarak sebamed kullandim. buyudukce alerjileri azaldi ama sac derisinde egzema devam etti cocuk kasindikca kasiniyordu gecen yaz 3 ay kanadaya gitmistim orda bir sampuan buldum dondukten sonra da turkiyede arastirdim aveeno ismi bebek bakim urunleri de var, simdi sac derisinde kasintidan eser kalmadi bittikce internetten sparis veriyorum..
ismindendir kuzum o musleraya benzetiyorsundur ondandır