- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.341
salmışım d,imi kuzumcanım salmışsın bayailaçlarını ihmal etmeee heleki kan ve kalsiyum sakınnnnnnn.suyuda arttırrrrrr veeee kahveyi azalttt
Canım selam bende mustela almayı düşünüyordum ama içinde bir sürü katlı maddesi varmış telefonuna skindeep yada thinkdirty diye iki programdan birini indir ürünün adını yazınca içeriğini çıkarıyor daha ben kullanmadım instagramda ki bir arkadaştan gördüm bence faydalı programlar neyin ne olduğunu biliriz en azındanya mustela bitek eczanedemi satılıyor peki nedense bana iyi değilmiş hissi veriyor bu mustela bi soğuk geliyor neden anlamadım ilk kez hamileliğimde duydum ama böyle inanasım gelmiyor ürüne. :s
doğru cnm su az diyede olabilir çayda içiyorumDediğim gibi benimki çok şekerli olmasın dedi Türk kahvesine bir tane izin verdi ama ben çay falanda içmiyorum hiç. Suyu azalttığın içinde vücudun ödem tutuyor ve bu yüzden şişliğin artıyor olabilir canım
saol cnm içim çok rahatladı,benmde 2 hafta önce enfeksiyon çıkmıştı idrarda ilaçta kullandım ama geçmedi demekki ondan kaynaklıda olabilir
amann Allah korusun kuzucumm..deme öyle şeyler..düşük tansiyon normalmiş yüksek olmasın da bnm de hep 10/7 çıkıyor tansiyonum..evham yapma maden suyu iyi gelebilir yükseltir anında tansiyonu...kuzum neccafe hiç sevmem zaten 1 tane sakızlı türk kahvesi içiyorum düzenliyor bu ara tansiyon sorunum var.
ölürsem şaşırmayın anacım 1 ay önce 8 aylık kadın tansiyon düştü öldü haberi okumuştum
çünki otururken dahi düşmeye başladı gene hamileliğin başındaki gibiyim yani 9-5 sürekli halsizim bu ara bulantılarda var.
korkuyorum bazen ayaklarımda aşırı derecede şiş tanınmıcak haldeler bu 1 haftadır bi değişik oldu herşeyim.
inş.kuzum hayret sesi çıkmıyor diyordum iimden bende.merhaaba hanımlar sabah şeker yuklemesine gittim daha yeni geldim iş yerine 16:30 da da randevum var kızımı görcem. inşallah sonuclarım iyi cıkar
ehuehue 7 aydır hergün en fazla 2 tane 1 tane kesin maden suyu içyorum o olmasa bu bebek zor büyürdü çok yanmalarım oldu çünki tansiyonumu düzenlemiyor ama kesin içiyorum midem için.amann Allah korusun kuzucumm..deme öyle şeyler..düşük tansiyon normalmiş yüksek olmasın da bnm de hep 10/7 çıkıyor tansiyonum..evham yapma maden suyu iyi gelebilir yükseltir anında tansiyonu...
canım nasılsın.doğru cnm su az diyede olabilir çayda içiyorumay ben baya saldım hakket ya of hemen toplanayım kalan 10 hafta düzgün geçsin bari.
canım ben maden suyunu bıraktım iyice.ehuehue 7 aydır hergün en fazla 2 tane 1 tane kesin maden suyu içyorum o olmasa bu bebek zor büyürdü çok yanmalarım oldu çünki tansiyonumu düzenlemiyor ama kesin içiyorum midem için.
canımcım . yazdıklarının hepsi iyi bence.kızlar bakım ürünleri için anket gibimi yapsak :)
mustela diyenler?
bübchen diyenler?
sebamed diyenler?
vb diyenler?
en fazla hangi ürün beğeniliyorsa ben onu seçicem. denicem sonra bebeğe görede değişebilir tabi.
VALLA kuzum ayaklarımı görsen korkarsın içe göçüyor küçük topuk yeri kalmadı aşırı şişler uyusamda geçmiyor.canım nasılsın.
hayırdır ne oldu ki . ödem mi oldun
kalsiyum hapı ne kızlar. ben sadece kan hapı kullanıyorum . yeni başladım.salmışım d,imi kuzumbu gece haplara başlıyorum
kahveyi bitiriyorum tamamen
aaaa dikkat te.VALLA kuzum ayaklarımı görsen korkarsın içe göçüyor küçük topuk yeri kalmadı aşırı şişler uyusamda geçmiyor.
bulantım var diye suyuda kestim
ondan oldu heralde
tansiyon düşüyor geçen haftaki gripden sonra hala düzelemedim.
kuzum bende herghün muhakkak yumurtamı yiyorum yoğurt ayran hep fazla içiyorum yiyorum bilirsin yazıyordumcanım ben maden suyunu bıraktım iyice.
haftada 1 kere içiyorum. unutuyorum.
çayı şu son günlerde koca kupanın dibine az koyuyorum. üstüne sadece su.
çaylı su oluyor yani.
bu aralar içiyorum böyle 2 kupa falan.
türk kahvesi içiyordum ama bu ara bitti evde . içemez olduk.
alsam iyi oluyor. kocamla akşam yemeğinden sona karşılıklı içiyorduk. güzel oluyordu
her gün 1 kase yoğurt 2 yumurtayı garanti yiyorum.
bazen 2 kase yoğurt.
çok zaman sebze yemeği yiyorum.
şimdi yemekhaneye incem.
orda çorba çeşitleri var. canım bugün baklagil ile yapılan çorba çekti.
magnezyum calsiyum d vitamini 3 ü karışık hap var benim 2. kez verdi dr. bir kutuyu düzenli bitrdim yenisin içmedim daha.içtim bırktım yanikalsiyum hapı ne kızlar. ben sadece kan hapı kullanıyorum . yeni başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?