• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

morxx anlar diye eylül deniz olduğunu yazmamıştım yanlış anlaşılmaya sebep olmuşum çok pardon
önemli değil arkadaşım sende öyle yazınca iyice panik oldum erkenden geliyor bebişler diye Allah zamanında doğurmayı nasip etsin hepimize

Isim olayini da halletmek lazm artik
Ismiyle Sesleneyim tontisime:KK46:
Kizlar sizce ipek mi? selin mi? inci mi? melek mi? :KK76:

Eylüldenizden haber var kızlar
"selam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce"
Allah yar ve yardımcısı olsun Ayaz bebeği anne babasına bagıslasın.
cok duygulandım ya. Allah güç kuvvet versin hepsinee.

canım sana bişey danışıcam ben.yanlış hatırlamıyosam görümcen e-bebekte müdürdü.bn internet sitesinde bişeyler aldım ebebekin.dün elime ulaştı koli,bebek şampuanı almış elle basmalı.onu hiç sarmadan güvenlik bandı falan takmadan kolinin içine atmışlar oda basıla basıla baya bi akmış yarısından çoğu kolinin içine akmış basma yeri bozulmuş,kolinin içindeki diğer şeylere fln bulaşmış rezaletti.bende fotolarını çekip e-bebeke mail attım döncez hemen size dediler dönmediler.bnde bugün aradım para iadesi falan dediler ama ben para iadesi istemiyorum yeni ürün istiyorum çünkü yüzde elli indirimden 23 tl ye almıştım şimdi 46 tl olmuş,niye zarar edeyim? belirttim bunu çalışana tamam değerlendirip dönicez dediler ama sanki sallıyorlar gibi.nasıl bir yaptırım uygulamalıyım ne yapayım bu aşamadan sonra

canım o morxx değil MiaChivas MiaChivas dı o

Canim dun esim bir doktoru izlemis anne ne zaman dogduysa dogumu da muhtemelen o haftalarda olur diyormus esim bana sen ne zaman dogmussun dedi ben tam 9. Ay bittiginde olmusum senin bebis benzemez insallah sana:KK54: 40. Haftadan sonrasi beni de korkutuyor çünkü

Yok cnm ben erken dogumum gerçekten var midir bi ilgisi bende 30 lu haftalarda dogmusum :KK57: oglum sen zamaninda gel olur mu bebegim :KK17:

kendimi kasmıyorumda sadece kasıgımı karnımı tutuyorumm. hapşırıgı tutmuyorum. kocaaaa kış bişey olmadı gecen sene de mayıs ayında bu sene de mayıs ayında yakalandımmm görüyon muu sen işi...
geçmiş olsun canım hava geçiş dönemi olur ama hemen atlatırsın inşallah bol su iç

canım . hepsi güzel.
biz eşimle en son ipek diye düşündük
ismim Dilek . kızım da İpek olsun istiyoruz. bakalım nasip kısmet.

Ipek benim de hosuma gidiyor esim,selin yada irem olsun demistik,irem anlami cok hos dglmis selin olsun diyor.kati degil tabi son karar benim ama bilemedim yaaa :(
Melegim diye sevmek de hos olur melek de olablr.
Baska fikri olan var mi kizlar?
ipek mi? inci mi? selin mi? melek mi?

Back