• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Korkulcak birsey yok canim. Bence abartmislar. Benim oglan koca kafamiydi baya yirtilma oldu 10 cm acilunca bile cikmadi mecbur kesti doktorum. Dikis oyle acimiyo. 20 lik disini cektiren varsa bilir oraya igne yaparlae ve kanama dursun diye dikis atarlar sen disine birsey yapildini bilirsin ama disin acimz. Orasida oyle.

Cok saol canim ay hayirlisyla vaktiyle bi doguraydik.yoksa bitmez bu korkulaaaar

Canim bu geliste 27. Haftadaydim sorsalarda birsey olmaz ama bir dahakine doktora gidip rapor alicam her ihtimale karsi :KK66: ama genelde sormuyorlar. Birde benim karnim kucuk goren yeni mi cinsiyeti belli mi diye soruyor :) el aramasi icin rapora gerek yok hamile kaldigim gunden beri xraydan gecmiyorum. son 7 ayda 15 den fazla ucmusumsur :)
Valla bayaa gözun kara ben sinemaya gitmedim bebise ya kan gitmezse o kdr oturmaym dedim:))delilik bnmkide iste

şekerim bilmiyorum ki
yani iğneyi yapıyor ya . onu hissediyorsun.
amannn olsun diyorsun. bitti artık nede olsa . son rotüş bunlar diyorsun

sonra iğneyi hissediyorsun ama acı değil de yani dikildiğini anlıyorsun duygu cum.
inan ki korkulacak bi acı ya da ne bileyim bi şey değil.
çünkü artık doğumun son aşamasındasın da . o da bitince oh diyeceksin ya. ona da dayanıyorsun. acı yok canım
saol dilekcim ne güzel anlatmışsın inş hayırlı sağlıklı olanı neyse onu yaşayalım yavrumla.

Eylüldenizden haber var kızlar
"selam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce"

"selam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce"
Allah yardımcı olsun hem bebeğine hem kendine.

AY AĞLADIM KIZ okurken :( cnm ya allah yardımcısı olsun.

saol dilekcim ne güzel anlatmışsın inş hayırlı sağlıklı olanı neyse onu yaşayalım yavrumla.

selam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce

selam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce
okudum kuxum ağladım içim gitti ahh bian empati yaptım :( allah sağlıkla hayırla zamanında nasip etsin hepimize

ayyy çok duygulandım yaa :(

çok duyguladım ne kadar güzel anlatmış :'(

kızlar bu arada facebooktaki kk 2015 agustos anneleri grubuna giremiyorum yükleme hatası veriyor bu durumu yaşayan var mı acaba?

Back