- 5 Mart 2014
- 959
- 475
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.121
Korkulcak birsey yok canim. Bence abartmislar. Benim oglan koca kafamiydi baya yirtilma oldu 10 cm acilunca bile cikmadi mecbur kesti doktorum. Dikis oyle acimiyo. 20 lik disini cektiren varsa bilir oraya igne yaparlae ve kanama dursun diye dikis atarlar sen disine birsey yapildini bilirsin ama disin acimz. Orasida oyle.
Valla bayaa gözun kara ben sinemaya gitmedim bebise ya kan gitmezse o kdr oturmaym dedim:))delilik bnmkide isteCanim bu geliste 27. Haftadaydim sorsalarda birsey olmaz ama bir dahakine doktora gidip rapor alicam her ihtimale karsiama genelde sormuyorlar. Birde benim karnim kucuk goren yeni mi cinsiyeti belli mi diye soruyor :) el aramasi icin rapora gerek yok hamile kaldigim gunden beri xraydan gecmiyorum. son 7 ayda 15 den fazla ucmusumsur :)
Benim oglan pesimi biraksa sinemadan cikmam :) henuz cocuk yokken hayatini yaşa derim.Valla bayaa gözun kara ben sinemaya gitmedim bebise ya kan gitmezse o kdr oturmaym dedim:))delilik bnmkide iste
evet ya yok bayadır bişey olmamıştır Allah'ın izni ileKızlar @maviden sonra pembe arkadaşımız vardı bir de.. O da yok sanki bir süredir.. Bir sorun yoktur umarım.. Merak ettim onu da..
saymaya fırsat bırakmıyor şükür.kızlar bebek hareketlerini saymaya basladınız mı?
saol dilekcim ne güzel anlatmışsın inş hayırlı sağlıklı olanı neyse onu yaşayalım yavrumla.şekerim bilmiyorum ki
yani iğneyi yapıyor ya . onu hissediyorsun.
amannn olsun diyorsun. bitti artık nede olsa . son rotüş bunlar diyorsun
sonra iğneyi hissediyorsun ama acı değil de yani dikildiğini anlıyorsun duygu cum.
inan ki korkulacak bi acı ya da ne bileyim bi şey değil.
çünkü artık doğumun son aşamasındasın da . o da bitince oh diyeceksin ya. ona da dayanıyorsun. acı yok canım
zaten 40 dk sonra ara var ya . o arada yüürsünüz kızlar. ben gitmiştim hamileyken. bu bebekte de gittimBenim oglan pesimi biraksa sinemadan cikmam :) henuz cocuk yokken hayatini yaşa derim.
AYNEN :)sen neymişsin bemorxxx4 cim bencede boşver sen burda takıl yeter :)
Allah yardımcı olsun hem bebeğine hem kendine.Eylüldenizden haber var kızlar
"selam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce"
AY AĞLADIM KIZ okurkenEylüldenizden haber var kızlar
"selam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce"
saol dilekcim ne güzel anlatmışsın inş hayırlı sağlıklı olanı neyse onu yaşayalım yavrumla.
okudum kuxum ağladım içim gitti ahh bian empati yaptımselam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce
benimde gözlerim doldu kuzum okurken zor tuttum kendimiAY AĞLADIM KIZ okurkencnm ya allah yardımcısı olsun.
okudum kuxum ağladım içim gitti ahh bian empati yaptımallah sağlıkla hayırla zamanında nasip etsin hepimize
Ben de ağladım hem içim gitti hem sevindim iyi olduklarına. Amin canım inşallah
ayyy çok duygulandım yaaEylüldenizden haber var kızlar
çok duyguladım ne kadar güzel anlatmış :'(Eylüldenizden haber var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?