2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok saol canim ay hayirlisyla vaktiyle bi doguraydik.yoksa bitmez bu korkulaaaar

Valla bayaa gözun kara ben sinemaya gitmedim bebise ya kan gitmezse o kdr oturmaym dedim:))delilik bnmkide iste

saol dilekcim ne güzel anlatmışsın inş hayırlı sağlıklı olanı neyse onu yaşayalım yavrumla.

Eylüldenizden haber var kızlar
"selam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce"

Allah yardımcı olsun hem bebeğine hem kendine.

AY AĞLADIM KIZ okurken cnm ya allah yardımcısı olsun.

saol dilekcim ne güzel anlatmışsın inş hayırlı sağlıklı olanı neyse onu yaşayalım yavrumla.

selam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce

okudum kuxum ağladım içim gitti ahh bian empati yaptım allah sağlıkla hayırla zamanında nasip etsin hepimize

ayyy çok duygulandım yaa

çok duyguladım ne kadar güzel anlatmış :'(

kızlar bu arada facebooktaki kk 2015 agustos anneleri grubuna giremiyorum yükleme hatası veriyor bu durumu yaşayan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…