• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Facebooktan neden cikariliyor ben burdan cok giremiyorum diye esimin adresiyle giriyordum turkiyede kimsem yok sizleri takip ediyordum sorularim vardi acaba kim ilgileniyor

girilmeli ben sıyırma aşamasındayım 510 haziran arası izmirin havası yağarsa giremicem :KK43: allah yardım etsin okadar yolu gitcem arabayla giremeden gelcem inş nasip olur olmazsada hava alırız napalım

Yagmaz canim ya yagsada yaz yagmuru bisey olmaz o tarihte ;)
Ben de cok istiyorum denize girmeyiiiiii

Yagmaz canim ya yagsada yaz yagmuru bisey olmaz o tarihte :KK66:
Ben de cok istiyorum denize girmeyiiiiii
aynen 2 haftadır giriyorum diyenler var ya resmen kıskandım ahhh ahh iiçim eridi bitti.
bana yol bile iyi geliyor uzun uzun gezmek yemek içmek o bile yeter.
son kez yavrusuz tatil inş bakalım

kızlar mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum.
ula normal doğum yapanlar altdan dikiş atılırken hissettm acıdı demişler valla en tırsdığım şey
korkum arttı ya ben acımıyo sanıyordum uyuşturcklar sanıyordum :KK43:

Ne diyosuuuuuuuuuuuuuun:110:
Uyusturmuyorlarmiymiiiiis?
tecrubelilerden biri yazabilir mi lutfeeen?

aynen 2 haftadır giriyorum diyenler var ya resmen kıskandım ahhh ahh iiçim eridi bitti.
bana yol bile iyi geliyor uzun uzun gezmek yemek içmek o bile yeter.
son kez yavrusuz tatil inş bakalım

Hava cok sicak burda canim yagmur yagsa bile en fazla bir gun az serinliyor o kadar ;)
Ay bikinim olur mu ki bak simdi aklima düştü :KK48:

sende bi okadar kazuletsin anam ya kızda gr korku yok. sakin:KK51: yavaş:KK51: salla:KK53: hep bu modda
napim kızım acı çekeceksek çekeceğiz şimdiden neden gereyimki kendimi en azından bu günlerimin tdını çıkartıyorum:KK70::KK70:
zaten hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor bana sanki hep içimde tutucam kızımı:KK70:

kivi de yedim canım kocamda almış bişeyler. düne göre daha iyi gibiyim. insallah gecer biran önce..
sende alerjik gibi bişey mi var canım sürekli hapşırmak da zor.. ben de hemen ayaktaysam hemen oturuyorum vucudumu esnetmeden hapşırıyorum karnımı kasıgımı tutarak :)
Hamilelikte alerji oldum normalde yoktu cnm

günaydın kızlar bugün doğum iznimin ilk günü :KK54:
evde yatak keyfi yapıyorum
sanki biraz canım sıkıldı gibi zor alışacağım herhalde evde durmaya
Erkencisin canım ama iyi olmuş yat dinlen keyfini çıkar ben daha hemen hemen 6 hafta çalışıcam pof sürünerek gelirim sanırım

kızlar ya 28 haftadan sonra bebegın hareketlerı duzenli oluyor mu ?Ben 27 deyim ama azaldı gibi offfffffffffffffff sıkıntı yapıyorum kendime yaaa 3 kere vuruyor duruyor sankı sonra 1-2 saat sonra tekrar 3-4 kere vuruyor falan

Back