- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
- #36.081
29+2 yazmış canım 30 oluyorEylül deniz kaç haftalık dogurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29+2 yazmış canım 30 oluyorEylül deniz kaç haftalık dogurdu
nin arkadaşın doktoruna eklemiştiYani dogum sonrasina hic izin atamiycm bu gidisle
sende bi okadar kazuletsin anam ya kızda gr korku yok. sakin yavaş salla hep bu moddayok anam bu kız iflah olmazzzz huyu bu
canım benim de erken doğum riskinden var da merak ettimm:-(29+2 yazmış canım 30 oluyor
:)))))))))))))))))))28 KUZUM :) hazırlancak gibi değilim ben hahahahha
öylemi kuzum senin neden peki dr ne diyor nası önlem aldınızTsk
canım benim de erken doğum riskinden var da merak ettimm:-(
oh ohhh ne güzel, hadi hayırlı olsun darısı başımıza inşgünaydın kızlar bugün doğum iznimin ilk günü
evde yatak keyfi yapıyorum
sanki biraz canım sıkıldı gibi zor alışacağım herhalde evde durmaya
girilmeli ben sıyırma aşamasındayım 510 haziran arası izmirin havası yağarsa giremicem allah yardım etsin okadar yolu gitcem arabayla giremeden gelcem inş nasip olur olmazsada hava alırız napalım
aynen 2 haftadır giriyorum diyenler var ya resmen kıskandım ahhh ahh iiçim eridi bitti.Yagmaz canim ya yagsada yaz yagmuru bisey olmaz o tarihte
Ben de cok istiyorum denize girmeyiiiiii
O zmn sadece semineri ekletebilirim.bir de tam 32ye girince mi 32 dolunca mi aliniyor cnm?Be
nin arkadaşın doktoruna eklemişti
kızlar mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum.
ula normal doğum yapanlar altdan dikiş atılırken hissettm acıdı demişler valla en tırsdığım şey
korkum arttı ya ben acımıyo sanıyordum uyuşturcklar sanıyordum
aynen 2 haftadır giriyorum diyenler var ya resmen kıskandım ahhh ahh iiçim eridi bitti.
bana yol bile iyi geliyor uzun uzun gezmek yemek içmek o bile yeter.
son kez yavrusuz tatil inş bakalım
napim kızım acı çekeceksek çekeceğiz şimdiden neden gereyimki kendimi en azından bu günlerimin tdını çıkartıyorumsende bi okadar kazuletsin anam ya kızda gr korku yok. sakin yavaş salla hep bu modda
Hamilelikte alerji oldum normalde yoktu cnmkivi de yedim canım kocamda almış bişeyler. düne göre daha iyi gibiyim. insallah gecer biran önce..
sende alerjik gibi bişey mi var canım sürekli hapşırmak da zor.. ben de hemen ayaktaysam hemen oturuyorum vucudumu esnetmeden hapşırıyorum karnımı kasıgımı tutarak :)
Ben de hic bisey almadim daha.Hafta sonu gecelik ve hastane cikisiyla baslicam.ilk bebeğimiz Ayaz oldu yaşasınn
bu arada zaman yaklaştı kızlar her an hazırlıklı olmak gerek ben daha çantayı bırakın pijama gecelik bile almadım
Erkencisin canım ama iyi olmuş yat dinlen keyfini çıkar ben daha hemen hemen 6 hafta çalışıcam pof sürünerek gelirim sanırımgünaydın kızlar bugün doğum iznimin ilk günü
evde yatak keyfi yapıyorum
sanki biraz canım sıkıldı gibi zor alışacağım herhalde evde durmaya