- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.101
sağlık ocağı hemşire 2. gün hiç hareket etmezse hiç ama ozaman dr a git dedi.kızlar ya 28 haftadan sonra bebegın hareketlerı duzenli oluyor mu ?Ben 27 deyim ama azaldı gibi offfffffffffffffff sıkıntı yapıyorum kendime yaaa 3 kere vuruyor duruyor sankı sonra 1-2 saat sonra tekrar 3-4 kere vuruyor falan
ay hadi inşallah bekliyorum valla :)işyerinde ellerim karnımda oynasın diye millet kafayı yedi diyecek yakındasağlık ocağı hemşire 2. gün hiç hareket etmezse hiç ama ozaman dr a git dedi.
gün içinde çok normal az oynar dedi.
o haftada benimde azalmıştı
merak etme benim şimdi fena :)
hemşocummmm bır face acsann gruba gelsen ne hoş olurdu heeeeeesağlık ocağı hemşire 2. gün hiç hareket etmezse hiç ama ozaman dr a git dedi.
gün içinde çok normal az oynar dedi.
o haftada benimde azalmıştı
merak etme benim şimdi fena :)
uyuşturucu iğne yapıyorlar canımcım kuşunaNe diyosuuuuuuuuuuuuuun
Uyusturmuyorlarmiymiiiiis?
tecrubelilerden biri yazabilir mi lutfeeen?
yok ya ben hiççççççç hissetmedim sohbet ede ede hallettiler o iş.kafaya bile takmaya değmez.biz bir doğuralım dikişi olur zatenNe diyosuuuuuuuuuuuuuun
Uyusturmuyorlarmiymiiiiis?
tecrubelilerden biri yazabilir mi lutfeeen?
valla rubik çok merak ediyorum sen normalde bukadar relaxmısın bayılıyorum ya tavrınanapim kızım acı çekeceksek çekeceğiz şimdiden neden gereyimki kendimi en azından bu günlerimin tdını çıkartıyorum
zaten hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor bana sanki hep içimde tutucam kızımı
sanırım öyleyim canım ama tabiki benimde kafama taktıgım seyler oluyor mesela dakiğimdir birşey yapılacaksa o an yapılmalıdır yapılmazsa sınırlenırım.valla rubik çok merak ediyorum sen normalde bukadar relaxmısın bayılıyorum ya tavrına
uyuşturucu iğne yapıyorlar canımcım kuşuna
ama yine de hissettim ben 2 bebeğimde de . çok bi acı değil ki.
kocccaaaman doğumdan çıkmışsın.
3.5kg bebek doğurmuşsun.
o dikiş sana vız geliyor şekerim.
bebeğin de sağlıkla doğmuş. gözün dikiş mikiş görmüyor.
anlatabiliyor muyum.
dikiş işin fasa fisosu.
korkulacak bi şey değil
kuzum ben normal biri değilim oraya girdimmi senin sülalenin sülalenin içindeki dünürlerin onların dünürlerinin sülalelerinin resmine bakıyorum iş yemek yaşamak nedir bilmiyorum.hemşocummmm bır face acsann gruba gelsen ne hoş olurdu heeeeee
sanırım öyleyim canım ama tabiki benimde kafama taktıgım seyler oluyor mesela dakiğimdir birşey yapılacaksa o an yapılmalıdır yapılmazsa sınırlenırım.
dilek ya madem iğne vurdu neden hissediliyor ozaman yauyuşturucu iğne yapıyorlar canımcım kuşuna
ama yine de hissettim ben 2 bebeğimde de . çok bi acı değil ki.
kocccaaaman doğumdan çıkmışsın.
3.5kg bebek doğurmuşsun.
o dikiş sana vız geliyor şekerim.
bebeğin de sağlıkla doğmuş. gözün dikiş mikiş görmüyor.
anlatabiliyor muyum.
dikiş işin fasa fisosu.
korkulacak bi şey değil
sen neymişsin beAHA bende böyle okudum aynen böyle diyorlardı hissetiim diye anammmm
kuzum ben normal biri değilim oraya girdimmi senin sülalenin sülalenin içindeki dünürlerin onların dünürlerinin sülalelerinin resmine bakıyorum iş yemek yaşamak nedir bilmiyorum.
merakımdan ondan ona bakmaktan dr luk oluyorum.
asla açmam bana bu kk yeter yavrumhahaha napcan benim gibi panik atağı orda hemşom ya.
benimde sinirlendiklerim var ama genelde korktuklarım var hahahaha
Xrayden gecmiyorum canim. Kapilarda el aramasi istiyorum diyorum o zaman el ile bayan memur gelip ariyor. Bir sorunda yasamazsin. Kabin konoruli vs yok. Zaten kim gelip kontrol edicek :) 2 kapidan geciste de aynisini yapiyorlar. Ikisinde de el aramasi de. oglumu bile xrayden gecirtmiyorum oda benim gibi el aramasi oluyor hep.Yaaaa benimde binmem gerekiyo iste sinavlarima gidip gelmeliyim mecburen gidicem baska bi sansim yok napiim,kabin kontrolumu yaptiriuosun yoksa x ray lardanmi geciosun aceba?
canim disciye gidince de doktor igne vuruyor biliyorsun disine birseyler yapiyor. Orasida oyle korkulcak birsey yok :) zaten cocuk cikinca kendini o kadat rahat hissediyorsun ki gerisi viz geliyor :)dilek ya madem iğne vurdu neden hissediliyor ozaman ya
Korkulcak birsey yok canim. Bence abartmislar. Benim oglan koca kafamiydi baya yirtilma oldu 10 cm acilunca bile cikmadi mecbur kesti doktorum. Dikis oyle acimiyo. 20 lik disini cektiren varsa bilir oraya igne yaparlae ve kanama dursun diye dikis atarlar sen disine birsey yapildini bilirsin ama disin acimz. Orasida oyle.Onu ben başka yerlerde de okudum ve sanırım normal doğumun en korktuğum yeri o dikiş olayı
Gogusler firliyo cnm bnm bikiniden.meger ne guzel bir fizigim varmis benim gecen seneye kadar:))onu farkettim bu pazar denize girerkenHava cok sicak burda canim yagmur yagsa bile en fazla bir gun az serinliyor o kadar
Ay bikinim olur mu ki bak simdi aklima düştü
Korkulcak birsey yok canim. Bence abartmislar. Benim oglan koca kafamiydi baya yirtilma oldu 10 cm acilunca bile cikmadi mecbur kesti doktorum. Dikis oyle acimiyo. 20 lik disini cektiren varsa bilir oraya igne yaparlae ve kanama dursun diye dikis atarlar sen disine birsey yapildini bilirsin ama disin acimz. Orasida oyle.
Canim bu geliste 27. Haftadaydim sorsalarda birsey olmaz ama bir dahakine doktora gidip rapor alicam her ihtimale karsigünaydın annecikler
canım bana istanbul dönüşü hem uçuş kartını alırken hem uçak içinde sordular bi tanıdığımız uyarmıştı beni yine istanbul dönüşü raporu yok diye almamışlar alel acele rapor alıp sonraki uçağa yetişmişler falan yani bakarsın hiç soran olmaz ama diğer türlü sıkıntı yaşamaktansa yanınızda bulundurun derim
Tatlım doktor hem kaç haftalık olduğunu ve uçmaya sakıncası yoktur diye yazıyo hem de x ray den geçmesi sakıncalıdır diye yazıyo da zaten ordaki bayan güvenlik personeli alışmış direk yandan geçtim ben elle arama yapıyolar.
aynı benhadi videoları izlemeyim diyorum ama doğum hikayelerini meraktan okuyorum bazıları öle duygulu yazmış bide ağlıyorum okurken nat geo people kanalındada bebek doğumlarıyla ilgili bi program var ben açıyorum eşim kapatıyo izleme etkilenme diye ama o dikiş olayı benide korkuttu zaten en kafama takılan oydu neyse allahın izniyle bebişi kucağıma alınca onun heycanıyla umursamam acıyı diye avutuyorum kendimi
şekerim bilmiyorum kidilek ya madem iğne vurdu neden hissediliyor ozaman ya
bende ki degildi canim. Sadeve o kisinda birseylerin yapildini hissettim hepsi bu. Cocuk cikinca ohh be dunya varmis diyosun gerisi kolayişte bana bunlarla gelsinlerbenim yeterince dikişim var kolumda, ayağımda, belimde falan hep hissettim atılırken ama acıma yoktu. millet çok acıdı doğumdan beterdi falan diyince tırsmadım dersem yalan olur. Dediğin gibiyse mesela değil :) çok sağ ol canım :))
Ayyy yok yaaa insanlar sadist,korkutsunlar bayiliolar.banada hamileleik sole beter bole beter diyorlardı bak sona yaklastik botiyor artik.siz yaptiysaniz bnde yaparim diceksin onlaraişte bana bunlarla gelsinlerbenim yeterince dikişim var kolumda, ayağımda, belimde falan hep hissettim atılırken ama acıma yoktu. millet çok acıdı doğumdan beterdi falan diyince tırsmadım dersem yalan olur. Dediğin gibiyse mesela değil :) çok sağ ol canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?