2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oglan pesimi biraksa sinemadan cikmam :) henuz cocuk yokken hayatini yaşa derim.
Yok ben bekarken de hamile kalmadan oncede kadar gezdim ki, sinema normal her hafta bir kac saatini ayirman gerekn bir yer gibiydi benim icin.su an dinleniyorum.benim esimde gezenti,yetti artik bebisimiz olsun yoksa yapamicaz dedik Allahta bize hediye verdi artik zamanimizi ona ayiricaz insallah:)

canim benim sende mi erken dogum yaptin eyluldeniz gibi.
allah yardimcin olsun insallah toparlar alirsin kucagina

Valla bayaa gözun kara ben sinemaya gitmedim bebise ya kan gitmezse o kdr oturmaym dedim:))delilik bnmkide iste
Ben hamileyken bi kez gittik sinemaya.. Geçen de gidelim diyorum eşim sen sinemada ay şöyle oturmam lazım, yok böyle olmadı, şuram ağrıyor falan dersin hiiiç gerek yok dedi... Haklı galiba

sen doğurdun mu pardon anlamadım

hahahha vişneli turta ne iyi kalplisin o bize haber vermek amaşlı faceden eylüldenizi kopyalayıp atmış yapmadı daha allah korusun vaktinde gelir inş onunki.

ben yanlis anladim ozaman sorry :)
aynen allah korursun bende sasirdim baya sanki kendi agziyla yazmis gibiydi de :)

ayy çkk duygulandım yaa sanki kendim yaşamış gibi oldum biraz.inşş biran önce toparlanır minikimiz,bol bolda sütü gelir inşşşşşşşşş.Allah yardımcıları olsunnnn

BİDE BEN hareket etmelerini çok seviyorum doyamıyorum tam günün bekleyim iyice yaşıyım hamileliği istiyorum inş nasip olur sağlıkla.
canım sana bişey danışıcam ben.yanlış hatırlamıyosam görümcen e-bebekte müdürdü.bn internet sitesinde bişeyler aldım ebebekin.dün elime ulaştı koli,bebek şampuanı almış elle basmalı.onu hiç sarmadan güvenlik bandı falan takmadan kolinin içine atmışlar oda basıla basıla baya bi akmış yarısından çoğu kolinin içine akmış basma yeri bozulmuş,kolinin içindeki diğer şeylere fln bulaşmış rezaletti.bende fotolarını çekip e-bebeke mail attım döncez hemen size dediler dönmediler.bnde bugün aradım para iadesi falan dediler ama ben para iadesi istemiyorum yeni ürün istiyorum çünkü yüzde elli indirimden 23 tl ye almıştım şimdi 46 tl olmuş,niye zarar edeyim? belirttim bunu çalışana tamam değerlendirip dönicez dediler ama sanki sallıyorlar gibi.nasıl bir yaptırım uygulamalıyım ne yapayım bu aşamadan sonra

Valla bayaa gözun kara ben sinemaya gitmedim bebise ya kan gitmezse o kdr oturmaym dedim:))delilik bnmkide iste
kız oturmakla kan gitmezmi bebeğe ben 8-5 sürekli oturarak çalışıyorum öyle bişey yok yani rahatça git sinemaya

İnşallah sonuna kadar güzelce gider. Tabi ben 42+ larda doğmuşum o kadar da beklemeyelim bence :)
Canim dun esim bir doktoru izlemis anne ne zaman dogduysa dogumu da muhtemelen o haftalarda olur diyormus esim bana sen ne zaman dogmussun dedi ben tam 9. Ay bittiginde olmusum senin bebis benzemez insallah sana 40. Haftadan sonrasi beni de korkutuyor çünkü

merhaba ağustos anneleri ben de 2014 mart annesiyim forumlarda çokça dolaşmıştım sizin dönemleriniz de :) izmir de yasıyorum elimde cokk temiz nuna pepp travel sistem bebek arabası kraft dondy beşik var ilgilenen olursa özelden görüşebilirz ayrıca izmir de yaşayan anneler gelip görebilirler ürünleri hepinize iyi doğumlar3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…