- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
- #35.761
canımm ne olsun kv rahatsızlandı birkacgün koşturduk.. giremedim o yüzden :)menbeta kız sen nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm ne olsun kv rahatsızlandı birkacgün koşturduk.. giremedim o yüzden :)menbeta kız sen nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor
cok gecmiş olsun canımm. soyle kızına acele etmesin gelmek için. insallah olmaz bidaha.
nasıl bir sancıydı adet sancısı gibi miydi oturunca kalkınca yatınca da devam mı ediyordu ???
bende yaptırmadımya canım aklımda kaldı. şimdi bende parmaktan ölçtürsem anlayabilir miyim acaba bir sorun var mı yok mu diye ? 70-110 arası mı olması lazım normal olması için ??Yaptırmadım ben de.. Parmaktan ölçtüm ve ona göre bir diyet uyguladım.. Beyaz ekmeği, hamur işini kestim. Bi ay hızlı bir kilo artışı olmuştu yediklerime dikkat edince kilo alımı da yavaşladı.. Sen de doktoruna bir danış istersen..
anladımm tatlım aman dikkat et kendine yaaa gerci dikkat etsek de gene birşeyler oluyorr. en iyisi senin gibi bişey olunca hemen gitmek. iyi ki de gitmişsin. insallah olmaz bidaha canım.Çok sağ ol canım. Şimdilik iyiyiz bakalım, olmaz inşallah bir daha. Adet sancısına benziyordu canım ama zaman zaman hafifleyip bazen şiddetleniyordu. Yürüdüğümde falan iyice şiddetleniyordu.
Vala canım tansiyonum normal ama oturduğum yerde oturamıyorum ben de.. Sıcak ve karnım çok geriliyor o yüzden ben de yüzümü yıkayıp duruyorum..kızlar birden halsizlik oluyor bende bayılacakmışım gibi. sıcak basıyor patlıycam sanki. lavaboya kadar zor gidiyorum.elimi yüzümü kollarımı yıkayıp balkona zor atıyorum kendimi
benzer durum yaşayan var mı acaba? tansiyondan mı başka bişey mi acaba?
Canım parmaktan ölçümlerde açlık 90'ın altında, toklukta 140'ın altında olmalı.. Benim de aklımda açıkçası canım.. Ama doktorum ölçüm sonuçlarına bakarak gerek duymamıştı.. Bu çarşamba kontrolüm var istediği tahlilleri yaptırdım bakalım neler diyecek..bende yaptırmadımya canım aklımda kaldı. şimdi bende parmaktan ölçtürsem anlayabilir miyim acaba bir sorun var mı yok mu diye ? 70-110 arası mı olması lazım normal olması için ??
Sayfayi gorunur hale getirdiler sen istekte bulun bizimkiler kabul eder canimIstek mi yollayacaklar.
bugün ölçtü canım 4,4 çıktı dün kanlı akıntım olmuştu ondan baktı ama bebekle ilgili değilmişkızlar doktorunuz rahim uzunlugunu ölçtü mü ??? 2,5 altı erken dogumu belirtiyormuş. benim 2,7 cıktı. gitgide kısalıcakmış. doktor gayet normal dedi ama beni gene korku aldı
:) ortak dediği ağustos 2015 anneleri adı altında ,facebook gbiÖyle ortak instagram hesabı açabiliyor muyuz hepimizin kullanabileceği?
Tesekkur ederimSayfayi gorunur hale getirdiler sen istekte bulun bizimkiler kabul eder canim
Herkes alabiliyor mu ne zaman başvurmak gerek kızlarMerci cicim :) asıl dilekçe bu olacak evet
http://www.aile.gov.tr/data/5555a62d369dc510e0d5466c/Doğum Yardımı Başvuru Dilekçe Örneği.pdf
Kızlar doğum yardımı dilekçe örneği benim bulduğum da bu..
bugün ölçtü canım 4,4 çıktı dün kanlı akıntım olmuştu ondan baktı ama bebekle ilgili değilmiş
oh canım masallah kızınaa. saglıkla gelsin insallah.
bende coraspin ve oksapar kullanıyorum doktora sordum gecen gün kontrolde yapabilirsin hiçbir problem yok dedi..
her doktorun yorumu farklı demekki.. bende bu konuyu cok merak ediyordumm. bakalım gidişat neyi göstericek.
sağol canım doktorun normal diyorsa korkma canım önemli bir durum olsa daha erken gel derdi sanırımAnladim canim bebegin iyi olmasına sevindim. Dursun yerinde oğlusun.
Benim bayagi kisa sana gore. Sinirada yakin korkuyorum yaa. Hicte uyarmadi doktor. Normal dedi. İster istemez kafama takiliyor bidahaki kontrole 3.5 hafta var inşallah bir sikinti olmadan gidince sorarim..
Anisler biz butun alis verislerimizi bitirdik Bizim gibi hizli olanlar varmi besiyi dolabi arabasi,ana kucagi ,03 06 09 elbiseleri uyku setleri havlulari kundaklari emzikler banyo mazemeleri alt acma bezleri ane cantasi benim giysiler ve olusun movlud takimibitdigibi gozukuyor bakalim bi sey bulmazsam Allah sabrla kucagimiza almayi nasib etsin hepimizin İnsallah