- 16 Kasım 2008
- 798
- 1.053
- 208
- Konu Sahibi ayse1234512
- #35.781
Mutlu, saglikli,huzurlu,hayirli pazarlar herkeseeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah güzel günlerde kullanın en güzeli herşeyin hazır olması bende ütüledim yerleştirdim bir iki ufak eksik kaldı..şimdi sabırsızlıkla bebekimizi bekliyoruz.Anisler biz butun alis verislerimizi bitirdik Bizim gibi hizli olanlar varmi besiyi dolabi arabasi,ana kucagi ,03 06 09 elbiseleri uyku setleri havlulari kundaklari emzikler banyo mazemeleri alt acma bezleri ane cantasi benim giysiler ve olusun movlud takimibitdigibi gozukuyor bakalim bi sey bulmazsam Allah sabrla kucagimiza almayi nasib etsin hepimizin İnsallah
Gunaydin kizlar,ben kahvaltimi yapip esimle ev temizlemeye kaciyorum opuldunuz
Kolay gelsin canım dikkat et kendineGunaydin kizlar,ben kahvaltimi yapip esimle ev temizlemeye kaciyorum opuldunuz
Gunaydin kizlar,ben kahvaltimi yapip esimle ev temizlemeye kaciyorum opuldunuz
evet cnm bnde de oluyo elim ayağım tutmuyo tansiyon ölçtüm öyle olunca 4-8 5-7 filan çıktı dr a sordum olur arada artık dedi biksç dk snr geçiyokızlar birden halsizlik oluyor bende bayılacakmışım gibi. sıcak basıyor patlıycam sanki. lavaboya kadar zor gidiyorum.elimi yüzümü kollarımı yıkayıp balkona zor atıyorum kendimi
benzer durum yaşayan var mı acaba? tansiyondan mı başka bişey mi acaba?
Herkes alabiliyor mu ne zaman başvurmak gerek kızlar
34 istanbul :) yakın zamanda neresi olur kim bilirplaka kodlarina düşmusüz bile an itibarı ile 80 OSMANİYE selamlar sevgiler hayırlı geceler ...
Benimde öyle çok gergin bazen yumuşuyo ama genelde gergin bugün hele çok fenaydı catlıcaktı sanki karnımbakalım takvim 31. haftaya geçmiş mi.Her hafta şafak sayar gibi bekliyoruz artık.kızlar size bir sorum olacak karnım çok aşırı gergin.sanki patlayacak gibiyim. o kadar gergin ki karnımın özellikle üst tarafları.sanki ilk çocuğum da böyle değildi.yada ben unuttum o günleri.sizde de aynı durum var mı.
Bugün gerçekten çok rahatsız oldum ve daha 2 ay olduğunu düşündükçe bu karın daha ne kadar esneyebilir diye düşünmeye başladım.sanki çocukta içeride sıkışıyor gibi geliyor.inşallah bir sıkıntı olmazBenimde öyle çok gergin bazen yumuşuyo ama genelde gergin bugün hele çok fenaydı catlıcaktı sanki karnım