• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anisler biz butun alis verislerimizi bitirdik Bizim gibi hizli olanlar varmi besiyi dolabi arabasi,ana kucagi ,03 06 09 elbiseleri uyku setleri havlulari kundaklari emzikler banyo mazemeleri alt acma bezleri ane cantasi benim giysiler ve olusun movlud takimibitdigibi gozukuyor bakalim bi sey bulmazsam Allah sabrla kucagimiza almayi nasib etsin hepimizin İnsallah
inşallah güzel günlerde kullanın en güzeli herşeyin hazır olması bende ütüledim yerleştirdim bir iki ufak eksik kaldı..şimdi sabırsızlıkla bebekimizi bekliyoruz.Hoppa

kızlar birden halsizlik oluyor bende bayılacakmışım gibi. sıcak basıyor patlıycam sanki. lavaboya kadar zor gidiyorum.elimi yüzümü kollarımı yıkayıp balkona zor atıyorum kendimi
benzer durum yaşayan var mı acaba? tansiyondan mı başka bişey mi acaba?
evet cnm bnde de oluyo elim ayağım tutmuyo tansiyon ölçtüm öyle olunca 4-8 5-7 filan çıktı dr a sordum olur arada artık dedi biksç dk snr geçiyo

Herkes alabiliyor mu ne zaman başvurmak gerek kızlar

Evet herkez alabiliyor. Doğumdan sonra bebeğin nüfus cüzdanıyla beraber gidip (dilekçeyi doldurmuş olman gerekiyor). Bulunduğun ildeki Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne başvuru yapıyormuşsun. Sanırım bu şekilde olacak. Haberlerde böyle söylenmişti. Ekstra bir şey istiyorlar mı bilmiyorum maaleseff :/

bakalım takvim 31. haftaya geçmiş mi:KK76:.Her hafta şafak sayar gibi bekliyoruz artık.kızlar size bir sorum olacak karnım çok aşırı gergin.sanki patlayacak gibiyim. o kadar gergin ki karnımın özellikle üst tarafları.sanki ilk çocuğum da böyle değildi.yada ben unuttum o günleri.sizde de aynı durum var mı.

bakalım takvim 31. haftaya geçmiş mi:KK76:.Her hafta şafak sayar gibi bekliyoruz artık.kızlar size bir sorum olacak karnım çok aşırı gergin.sanki patlayacak gibiyim. o kadar gergin ki karnımın özellikle üst tarafları.sanki ilk çocuğum da böyle değildi.yada ben unuttum o günleri.sizde de aynı durum var mı.
Benimde öyle çok gergin bazen yumuşuyo ama genelde gergin bugün hele çok fenaydı catlıcaktı sanki karnım

Benimde öyle çok gergin bazen yumuşuyo ama genelde gergin bugün hele çok fenaydı catlıcaktı sanki karnım
Bugün gerçekten çok rahatsız oldum ve daha 2 ay olduğunu düşündükçe bu karın daha ne kadar esneyebilir diye düşünmeye başladım.sanki çocukta içeride sıkışıyor gibi geliyor.inşallah bir sıkıntı olmaz

Günaydınn ...Ben de daha iki ay olduğunu düşündükçe fena oluyorum cunki artık geceleri uyuyamiyorum karnım bir türlü rahat etmiyor gerilime oluyor sanki ve bebek de hareket edince hiç kış pozisyon sevmiyor diye düşünüyorum Allahm kolaylık versin inşallah geçer bu günler de....

Back