• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En Büyük TÜRKİYE
Günaydın kızlar bugün topiğimizin ilk bebiş erken davranarak dünyaya geldi @_eyluldeniz_ deniz arkadaşımız oğlu Ayaz'ı aldı kucağına :)

Rabbim sağlık sıhhat versin ikisinede

Aaaa inanmıyorum çok erken değil mi:KK17: Rabbim sağlık sıhhat versin ikisine de :nazar: Korusun ufaklığımızı:KK46:

Topicimizin ilk bebegi Ayaz Deniz'e :KK46: hos geldin ve annesi @_eyluldeniz_ e gecmis olsun.
Allah saglikli, mutlu bir omur versin pasamiza, anne ve babasina bagislasin.:nazar::nazar::nazar:
Topicte konuşulmuştu acaba ilk bebiş kim olacak diye.. Ayaz bebek vermiş oldu cevabını :KK46:Zaten bu zamana kadar da epey aceleci davranışları olmuştu :) Rabbim sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah.. İçim bir garip oldu ama merak, endişe karışık bir duygu :KK22:

sen nerden öğrendin? daha cumartesi normal yazmıştı burdabişey yokmuş gibiydi.umarım ikiside iyidir. şoklardayım. topiğimizde erken doğum olmazmış gibi geliyordu :)

iyiler heralde canım tam bilmiyoruz sadece doğum yaptıgını söyledi dualarınızı bekliyor

evet kuzum dogurdu face deki grupta yazmış

ayyy allahım yardımcısı olsun minnacık yavru bakımıda zor allahım ikisinede uzun ömür sağlıklı kolay bir süreç nasip etsin.

Günaydın kızlar bugün topiğimizin ilk bebiş erken davranarak dünyaya geldi @_eyluldeniz_ deniz arkadaşımız oğlu Ayaz'ı aldı kucağına :)

Rabbim sağlık sıhhat versin ikisinede
yaaaa cok erken değil mi daha nasıl olmuş bi problem mi vardı ?? Allah saglık sıhhat versin ikisinideeeee.

Topicte konuşulmuştu acaba ilk bebiş kim olacak diye.. Ayaz bebek vermiş oldu cevabını :KK46:Zaten bu zamana kadar da epey aceleci davranışları olmuştu :) Rabbim sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah.. İçim bir garip oldu ama merak, endişe karışık bir duygu :KK22:
neleri olmuştu canım yaaa beni de bir korku aldı. unuttum herşeyii.

Back