- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
- #35.721
Oğlum ve benden herkese günaydın biz bugün sınavda görevliyiz çok çalışmamız lazım eksiklerimiz daha bitmedi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic bisey gecirmiyo onu ordan ciksin diye dua et ben 3 4 gun egilemedim bile anam agladi,Allah kolaylik versinIyi geceler kizlar
Sag kaburgamin alti öyle kötü agriyor ki uyuyamadim dayanamiyorum
Elimle basiyorum biraz bakiyorum sertlik var bebek oraya yaslanmis ya ne yapacagimi bilemiyorum herkes uyuyor ne yapsam gecer lutfen yardim edin
Artik sayfa gizli,rubik ,adilemir yada eyluldeniz falan gorurlerse onlarla iletisime gec canimFace linkini yaziyorum aramada cikmiyor neden acaba
Bende esimi bugun ise gonderdim oglusumla esyalarimizi koliliyoruz,iki kisi insanin cani sıkılmıyo al kizini biraz gezin annesi ikinizde hava almis olursunuz mis gibiGünaydınn ...benim kocam sınava gitti öğleden sonra da var aynı zamanda ıngilizce kursu başladı hafta sonları gidiyor ah yalnızlığın tek çaresi kızıma kavuşacağım günlere gelmek ...herkese mutlu haftasonları diliyorumm ...
kişisel var ama agustos anneleri olarak bızım yok ortak açılan facebook var
Kuzum şöyle düşün.. 61 ile başlayıp 57ye düştüğün zamanki korkularını hatırla telaşlarını şimdi için rahat olsun :)Bende hızlandım kilo konusunda ay tartılmaya korkuyorum..bugün 65çıktım ayyyy ama 61le başlayip 57düşüp tekrar aldıgm için çok sonumuz hayır olsun hiç bir kıyafete sığmaz oldum
ben ilkinde 8 alıp 7 sini doğumda vermiştim 1 i de bir kaç günde gitti
ben çıkıyorum kızlar . neti kapatacağım.
baş dönmem geçer o zaman. az dinlensiz gözlerim.
hafta sonu güzel olsun inşallah
güzel güzel zamanlar geçirelim demi.
öpüyorum herkesi.
pazartesi görüşmek üzere
Iyi geceler kizlar
Sag kaburgamin alti öyle kötü agriyor ki uyuyamadim dayanamiyorum
Elimle basiyorum biraz bakiyorum sertlik var bebek oraya yaslanmis ya ne yapacagimi bilemiyorum herkes uyuyor ne yapsam gecer lutfen yardim edin
6 kilo aldım canımVallaha mı ay harikaaaa... Şimdi kaç kilo aldın tatlım bugüne kadar?
6 kilo aldım canım
http://www.aile.gov.tr/data/5555a62d369dc510e0d5466c/Doğum Yardımı Başvuru Dilekçe Örneği.pdf
Kızlar doğum yardımı dilekçe örneği benim bulduğum da bu..