• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hızlandım kilo konusunda ay tartılmaya korkuyorum..bugün 65çıktım ayyyy :KK57:ama 61le başlayip 57düşüp tekrar aldıgm için çok sonumuz hayır olsun hiç bir kıyafete sığmaz oldum :cry:

Ben diyetle 1 kilo verdim 6 kilo almış durumdayım
ya ben diyete uyamıyorum ki eşim yüzünden :mad: ha bire bişeyler alıp ye nolcak bundan bişey olmaz diye diye kilo aldırdı yine bir haftada 2 kilo almayı başardım sayesinde..yani çok da yemiyorum ama tatlı bişeyler yemeden duramıyorum çok zor geliyor direnmek:KK42:

ben en son bi kaç gün önce 60 ı gördüm
53 ile hamile kalmıştım.

bugün başım çok dönüyor kızlar
yemeğimi iyi yedim. ama bi kaç saattir var. daha bi arttı.
birazdan ediz i almaya gitmem gerekiyor.
10 dk yürüycem ona gitmek için. dönüşte belki vasıta ile geliriz.
o_O

Görünüş olarak gayet iyi canım.. Çift gözlü sanırım kullanışlı da.. Ben de bu tarz normal bir sırt çantası alacağım..

Nivea'nın atta çantası var sırt çantası e-bebekten aldık indirime girmiş 40 tl içinde şampuan,bebe yağı,pişik kremi, ıslak pamuk mendil ve sabun ile birlikte alt açma örtüsüde hediye güzel valla ben beğendim

ya ben diyete uyamıyorum ki eşim yüzünden :mad: ha bire bişeyler alıp ye nolcak bundan bişey olmaz diye diye kilo aldırdı yine bir haftada 2 kilo almayı başardım sayesinde..yani çok da yemiyorum ama tatlı bişeyler yemeden duramıyorum çok zor geliyor direnmek:KK42:
ben doktor kontrolünde yapıyorum diyeti eşimde sağolsun dikkat ediyor uymazsam sonuçları kötü olacağını bildiğimiz için çok rahat yapıyorum

ben en son bi kaç gün önce 60 ı gördüm
53 ile hamile kalmıştım.

bugün başım çok dönüyor kızlar
yemeğimi iyi yedim. ama bi kaç saattir var. daha bi arttı.
birazdan ediz i almaya gitmem gerekiyor.
10 dk yürüycem ona gitmek için. dönüşte belki vasıta ile geliriz.
o_O
dikkat et canım tansiyonunu ölç

Bende hızlandım kilo konusunda ay tartılmaya korkuyorum..bugün 65çıktım ayyyy :KK57:ama 61le başlayip 57düşüp tekrar aldıgm için çok sonumuz hayır olsun hiç bir kıyafete sığmaz oldum :cry:
cnm maşallah iyiymiş senin kilon kan ilacı kullanıyor musun vit. falan? özellikle bnm kullandığım ilaç (günde 2 kere )iştahımı çok açıyor sinir oluyorum :KK42:

ben doktor kontrolünde yapıyorum diyeti eşimde sağolsun dikkat ediyor uymazsam sonuçları kötü olacağını bildiğimiz için çok rahat yapıyorum

dikkat et canım tansiyonunu ölç
yrn bnm de kontrolüm var diyetisyene ne diycem hiç bilmiyorum tatlım ya..sinir oldğm şey ilk 10 gün gayet iyiydi kilomu muhafaza ettim biraz verdim de son 5 gündür falan coştu kilolar yine :(

yrn bnm de kontrolüm var diyetisyene ne diycem hiç bilmiyorum tatlım ya..sinir oldğm şey ilk 10 gün gayet iyiydi kilomu muhafaza ettim biraz verdim de son 5 gündür falan coştu kilolar yine :KK43:
canım dikkat et önemli sonuçta her şey bebekler için doğduktan sonra ne istersek yeriz ben inan meyve yerken bile korkuyorum çünkü biraz fazla yesem hemen yüksek çıkıyor şekerim bir kaç kez gördüm vicdanım el vermiyor artık bide benim iradem kuvvetlidir bir şey hayır dersem biter o kadar :)

canım dikkat et önemli sonuçta her şey bebekler için doğduktan sonra ne istersek yeriz ben inan meyve yerken bile korkuyorum çünkü biraz fazla yesem hemen yüksek çıkıyor şekerim bir kaç kez gördüm vicdanım el vermiyor artık bide benim iradem kuvvetlidir bir şey hayır dersem biter o kadar :)
kuzum bnm şeker sıkıntım yok ya o rahatlık mahvediyor beni benim de iradem kuvvetlidir normalde ama bu hamilelik beni başka bi hale soktu :(
maşallah sana da buarada ;)

kuzum bnm şeker sıkıntım yok ya o rahatlık mahvediyor beni benim de iradem kuvvetlidir normalde ama bu hamilelik beni başka bi hale soktu :KK43:
maşallah sana da buarada :KK66:
ay canım o zaman sıkma kendini diyetisyen deyince sende şekerle uğraşıyon sandım ye gitsin ya kilo verilir benim sıkıntım olmasa ooo neler yerdim neler ahh ahhh oğluşum doğsun onu yiyeceğim artık :rolleyes::rolleyes:

Nivea'nın atta çantası var sırt çantası e-bebekten aldık indirime girmiş 40 tl içinde şampuan,bebe yağı,pişik kremi, ıslak pamuk mendil ve sabun ile birlikte alt açma örtüsüde hediye güzel valla ben beğendim
Güle güle kullan canım.. Ben de baktım şimdi e-bebekteki çantaya alsam mı dedim de.. İçindeki ürünlerde nivea değil sebamed ve mustela alacağım sanırım.. O yüzden emin olamadım.. kozmodi diye bi site var oradan da bakıyorum şimdi ürünlere..

ay canım o zaman sıkma kendini diyetisyen deyince sende şekerle uğraşıyon sandım ye gitsin ya kilo verilir benim sıkıntım olmasa ooo neler yerdim neler ahh ahhh oğluşum doğsun onu yiyeceğim artık :rolleyes::rolleyes:
:KK70:eşim de böyle diyor işte ama ben 10 kilo aldım kuzum yaaa..neyse kızım sağlıklı olsun da vericez bi şekilde napalım..doğumda 10 kilosu gidenleri duyuyorum çok seviniyorum inşallah bnm de bi 8 10 kilo gider :KK8:

Back