- Konu Sahibi ayse1234512
- #35.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilkinde 8 alıp 7 sini doğumda vermiştim 1 i de bir kaç günde gittieşim de böyle diyor işte ama ben 10 kilo aldım kuzum yaaa..neyse kızım sağlıklı olsun da vericez bi şekilde napalım..doğumda 10 kilosu gidenleri duyuyorum çok seviniyorum inşallah bnm de bi 8 10 kilo gider
Sagol kuzum en azindan cevap yazmissinevet açabilirsin.
sadece orda yazmak için.
hiç bir fikrim yok açıkcası. yardımcı olabilmeyi çok isterdim
evet canımcımEki Görüntüle 1536215 Bu mu canım
Canım benim de karnım acayip sert dün sağlık ocağında kalp atışlarını dinlerken ebe de dedi karnın niye bu kadar sert diye kafama takıldı benim deÇarşamba randevum bi sorunumuz yoktur inşallah..kızlar karnım aşırı derecede sert doktora gittim bebekte sorun yok dedi ama çok kötü ya sag böbrekte şişme var dedi o mu etkiler yada böyle sertleşme normal mi
Ben yaptirmadim,sanki seker cikmis gibi sekerli ve hamurlu seyleri kestim.zaten yaptirsam ve sonuc yuksek ciksaydida dr ayni seyleri soylicekti,bi yol tutturdum bakalim Allah pismanlik vermesinicin nasil rahat edecekse o yolu tercih et kimseye bakmaKizlar seker yuklemesi yapdirip yapdirmamakda cok kararsizim Yapdirmayanlar varmi aranizda?
Yaptırmadım ben de.. Parmaktan ölçtüm ve ona göre bir diyet uyguladım.. Beyaz ekmeği, hamur işini kestim. Bi ay hızlı bir kilo artışı olmuştu yediklerime dikkat edince kilo alımı da yavaşladı.. Sen de doktoruna bir danış istersen..Kizlar seker yuklemesi yapdirip yapdirmamakda cok kararsizim Yapdirmayanlar varmi aranizda?
aynı canım . ısrarla hamile olduğumu kabul etmiyor beynim . uyurken yani. illa rahat edecem diye uğraşıyorum , karnıma baskı yapıyorum galiba biraz. sonra rahatsız olup uyanıyorum
Sagol kuzum en azindan cevap yazmissin
Canım kendi doktoruma gidemedim başka doktora gittim muayenede bi sorun yok dedi ama tedirginim magnezyum içmiyorum muhtemelen ondan eğer senin varsa hemen başla canım şifa olur inşCanım benim de karnım acayip sert dün sağlık ocağında kalp atışlarını dinlerken ebe de dedi karnın niye bu kadar sert diye kafama takıldı benim deÇarşamba randevum bi sorunumuz yoktur inşallah..
annemler taşınmıştı ankarada onu arayıp sorayım[/QUOTyaaaa hay Allah razi olsun senden haberlerini bekliiciiim bide nereye tasindilar bizim dunku ev isi yatti da baska yerlere bakioruz fikir olur banada?
Hay Allah razi olsun senden kuzum bide nereye tasindilar memnunlarmi bizim dunku buldugumuz evin ev sahibi problem cikardi ordan vazgectik banada fikir olur hemm?annemler taşınmıştı ankarada onu arayıp sorayım
Ben içmiyorum uzun zamandir ilaç canım..ne yapalım vereceğiz sonra artık :)minik yavrular için yiyelim yarasin onlaraaacnm maşallah iyiymiş senin kilon kan ilacı kullanıyor musun vit. falan? özellikle bnm kullandığım ilaç (günde 2 kere )iştahımı çok açıyor sinir oluyorum
Kizlar dunku buldugumuz ev elimizde patladi ankarada kiralik nezih cok pahali olmayan semt ve ev tavsiyelerinize acigim
Canım var da ben de 4-5 gündür içmiyorum. Bu aralar ilaçlar konusunda çok ihmalkarim ben de tedirgin oldum şimdi içeyim eve gidince sağolasınCanım kendi doktoruma gidemedim başka doktora gittim muayenede bi sorun yok dedi ama tedirginim magnezyum içmiyorum muhtemelen ondan eğer senin varsa hemen başla canım şifa olur inş
Kizlar seker yuklemesi yapdirip yapdirmamakda cok kararsizim Yapdirmayanlar varmi aranizda?