• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KK 2015 Ağustos Anneleri
yaz canım
image.jpg Bu mu canım

:KK70:eşim de böyle diyor işte ama ben 10 kilo aldım kuzum yaaa..neyse kızım sağlıklı olsun da vericez bi şekilde napalım..doğumda 10 kilosu gidenleri duyuyorum çok seviniyorum inşallah bnm de bi 8 10 kilo gider :KK8:
ben ilkinde 8 alıp 7 sini doğumda vermiştim 1 i de bir kaç günde gitti

kızlar karnım aşırı derecede sert doktora gittim bebekte sorun yok dedi ama çok kötü ya sag böbrekte şişme var dedi o mu etkiler yada böyle sertleşme normal mi

kızlar karnım aşırı derecede sert doktora gittim bebekte sorun yok dedi ama çok kötü ya sag böbrekte şişme var dedi o mu etkiler yada böyle sertleşme normal mi
Canım benim de karnım acayip sert dün sağlık ocağında kalp atışlarını dinlerken ebe de dedi karnın niye bu kadar sert diye kafama takıldı benim de:KK43:Çarşamba randevum bi sorunumuz yoktur inşallah..

Kizlar seker yuklemesi yapdirip yapdirmamakda cok kararsizim Yapdirmayanlar varmi aranizda?
Ben yaptirmadim,sanki seker cikmis gibi sekerli ve hamurlu seyleri kestim.zaten yaptirsam ve sonuc yuksek ciksaydida dr ayni seyleri soylicekti,bi yol tutturdum bakalim Allah pismanlik vermesin:KK12::KK19:icin nasil rahat edecekse o yolu tercih et kimseye bakma:KK49:

Kizlar seker yuklemesi yapdirip yapdirmamakda cok kararsizim Yapdirmayanlar varmi aranizda?
Yaptırmadım ben de.. Parmaktan ölçtüm ve ona göre bir diyet uyguladım.. Beyaz ekmeği, hamur işini kestim. Bi ay hızlı bir kilo artışı olmuştu yediklerime dikkat edince kilo alımı da yavaşladı.. Sen de doktoruna bir danış istersen..

Canım benim de karnım acayip sert dün sağlık ocağında kalp atışlarını dinlerken ebe de dedi karnın niye bu kadar sert diye kafama takıldı benim de:KK43:Çarşamba randevum bi sorunumuz yoktur inşallah..
Canım kendi doktoruma gidemedim başka doktora gittim muayenede bi sorun yok dedi ama tedirginim magnezyum içmiyorum muhtemelen ondan eğer senin varsa hemen başla canım şifa olur inş

Kizlar dunku buldugumuz ev elimizde patladi ankarada kiralik nezih cok pahali olmayan semt ve ev tavsiyelerinize acigim:KK50:

Canım kendi doktoruma gidemedim başka doktora gittim muayenede bi sorun yok dedi ama tedirginim magnezyum içmiyorum muhtemelen ondan eğer senin varsa hemen başla canım şifa olur inş
Canım var da ben de 4-5 gündür içmiyorum. Bu aralar ilaçlar konusunda çok ihmalkarim :KK43: ben de tedirgin oldum şimdi içeyim eve gidince sağolasın

Merhaba
Yaptıtmayacak iseniz şöyle yapabilirsiniz. Açlık şkerinize baktırıp, sonra güzel bir kahvaltı ettikten tam 2 saat sonra da tokluk şekerinize baktırabilirsiniz. Açlık ve tokluk şeker değerlerinizden de şeker durumunuza bakabilirsiniz.

Iyi geceler kizlar

Sag kaburgamin alti öyle kötü agriyor ki uyuyamadim dayanamiyorum :KK61:
Elimle basiyorum biraz bakiyorum sertlik var bebek oraya yaslanmis ya ne yapacagimi bilemiyorum herkes uyuyor ne yapsam gecer lutfen yardim edin:mad:

Back