2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu topikteki bebekler annelerini korkutmayı seviyor umarım zamanında ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

teşekkür ederim :) evet gerçekten bir güzel korkuttu yüreğimi ağzıma getirdi, inşallah canım bizleri üzmeden gelirler dünyaya

bende de var yaa ,hep bu internette okuduğumuz seyler yüzünden oluyor sanki ...

Risk olunca korku hat safhada bende

Hepimiz aynı endişeleri yaşıyoruz demekki.bide etrafımdaki herkes artık dikkat et riskli haftalara girdin,çantanı hazırla fln diyolar iyice panik oluyorum..geçen gün bi tanıdığın kızı erken doğum yapmış,bebek çok hareketliymiş ayaklarıyla keseyi delmiş fln duyunca iyice panik oldum çünkü beni bebişte çok hareketli eli ayağı ayrı oynuyo

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmaz işallah . Konuş annesi az rahat dursun kızın daha var zamanı kaşınmasın

Amin canım, kimseye yaşatmasın inşallah. Hep diyorum bak illa erken geleceksen 37. haftan dolsun öyle gel diye ama işte benim eşek sıpası yine de bi şansını denedi sanırım

bu tip bir doğum benim cok yakın bir arkadaşımda oldu ...28 ci haftada dogdu ,fazla hareketten keseyi yırtmış ama cocugu maşallah suanda kucağında ve cok da sağlıklı ..Allah işte ,güçlü bir bebekmiş 1-2 ay kuvözde kalıp annesine kavuştu

Kuzum erken ya da geç doğuma birşey diyemem ama Allahımdan dileğim dış dünyaya hazır bir şekilde doğması bebeğinin. İnşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına tatlım..

En uygun zamanı rabbim bilecek tabi ki ama böyle çok erken gelip de korkutup üzmezler bizi inşallah canım

Çok sağ ol canım. Dün doktordan geldiğimden beri korkumdan hiç kalkmadım desem yeridir. İnşallah senin oğlun da benim kızım da zamanlarını beklerler. Sadece 11. haftamda bir iki günlük bir lekelenmem olmuştu 1 hafta progestan kullanmıştım geçmişti başka hiçbir sıkıntı yoktu. Ben o yüzden sıkıntım yok diye zaman zaman fazla yordum sanırım kendimi. Hep dikkatli olmak gerekiyor galiba. Sen zaten şekere dikkat ediyorsun, bebişin böbrekler de ben inanıyorum doğuma kadar düzelecek. Şu kum dökmeyi de atlattın mı tamamdır inşallah :)

Canım arkadaşıma sordum uyku setiymis kenarlardaki.

Geçmiş olsun canim bebisler bizleri korkutmayi seviyor. Dinlen sen de güzelce..

Sağ ol canım, evet seviyorlar arada bir anneleri ne kadar güçlü onu bir test ediyorlar galiba. yatıyorum bol bol, tekrarlamaz inşallah

çok şükür bi sıkıntı olmamış tanıdığım bebiştede 8 aylık doğmuş oda toparlamış hemen.ama yinede tedirgin oluyo insan benmki bide çok sert vuruyo sürekli dönüyo aşağıya kayıcak diye ödüm kopuyo

Benımkı de oyle ..olabiliyor arada işte ama geneli haftasını tamamlamaya yakın geliyorlar diyip ,dualarımızı edecez cnm :)

Ay benimki nasıl olacak acaba :/

Acil cevap lütfen!!!

Az önce küflü ekmek yediğimi fark ettim. Dün aldığımız ekmek küflenmiş üstünde dikkatli bakınca görülen minicik küfler vardı ben farketmedim ve birazını yedim. Çok kötü bişey mi bu?? Korkuyorum. Ne yapmalıyım?? Kiminle konuşmalıyım?? Dr'uma ulaşamam şu an :-(

Ev yapimi yogurt ye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…