- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.541
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu topikteki bebekler annelerini korkutmayı seviyor umarım zamanında ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
çok geçmiş olsun canım inşallah zamaında gelir bebeğin
Gecmis olsum canim atlatmissiniz tekrarlamaz insallah Dinlenmeye dikkat et bebise de maşallah
canım geçmişler olsun. erkenden gelmeye kalktı demek kızçen. bak sen sıpaya
Aynen cnm ondan oluyor.hele ilk baslarda aglayasim geliodu ama delilik bende okuodum yinedebende de var yaa ,hep bu internette okuduğumuz seyler yüzünden oluyor sanki ...
bende de var yaa ,hep bu internette okuduğumuz seyler yüzünden oluyor sanki ...
Risk olunca korku hat safhada bende
Bendede var ya kasıldım mı kasılıyo muyum ya anlamazsam başladı mı yoksa çocuğa bişey mi oldu uzun mu sürdü kafamda deli sorular kasılma nasıl bişey onuda bilmiyorum ki sanki hep kasılmışım gibi şiştikçe nasıl ayırtedicem
Beni hem erken doğum hem de doğum korkusu sardıNormal mi olacak sezeryan mi ne zaman olacak, nasıl olacak diye sorular sorular.. Çok düşünmemek lazım aslında işte ama elde değil ki.. 13-14 saat sancı falan
Benim yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşım var.. 36. haftada erken oldu plesantada yaşlanma olduğu için çok şükür kızı küvözde kalmadı.. Arkadaşım suni sancıyla 5 saat kadar sancı çekti ve normal doğurdu ama normal doğum sırasında ıkınmaktan hemoroidi körüklenmiş ve doğum sonrası hemoroidden ameliyat oldu.. İşte böyle şeyler duydukça korkuyorumAllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
al benden de o kadar canım
benim ilk kızımda 32. haftada sancılarım çıkmıştı ondan endişeleniyorum kafama takıyorum herhalde
Allah korusun zamanında sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar hepsi de inşallah ..
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmaz işallah . Konuş annesi az rahat dursun kızındaha var zamanı kaşınmasın
bu tip bir doğum benim cok yakın bir arkadaşımda oldu ...28 ci haftada dogdu ,fazla hareketten keseyi yırtmış ama cocugu maşallah suanda kucağında ve cok da sağlıklı ..Allah işte ,güçlü bir bebekmiş 1-2 ay kuvözde kalıp annesine kavuştuHepimiz aynı endişeleri yaşıyoruz demekki.bide etrafımdaki herkes artık dikkat et riskli haftalara girdin,çantanı hazırla fln diyolar iyice panik oluyorum..geçen gün bi tanıdığın kızı erken doğum yapmış,bebek çok hareketliymiş ayaklarıyla keseyi delmiş fln duyunca iyice panik oldum çünkü beni bebişte çok hareketli eli ayağı ayrı oynuyo
Kuzum erken ya da geç doğuma birşey diyemem ama Allahımdan dileğim dış dünyaya hazır bir şekilde doğması bebeğinin. İnşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına tatlım..
canım çok geçmiş olsun bol bol yat ben 10 gün yattım çok iyi geldi şimdilik uslu gibi inşallah bir daha korkutmazlar bizi senin her hangi bir sıkıntın var mıydı erken doğuma sebep olabilecek mesela bende kum şeker böbrek genişlemesi ne ararsan var :)
Canım arkadaşıma sordum uyku setiymis kenarlardaki.
Geçmiş olsun canim bebisler bizleri korkutmayi seviyor. Dinlen sen de güzelce..
çok şükür bi sıkıntı olmamış tanıdığım bebiştede 8 aylık doğmuş oda toparlamış hemen.ama yinede tedirgin oluyo insan benmki bide çok sert vuruyo sürekli dönüyo aşağıya kayıcak diye ödüm kopuyobu tip bir doğum benim cok yakın bir arkadaşımda oldu ...28 ci haftada dogdu ,fazla hareketten keseyi yırtmış ama cocugu maşallah suanda kucağında ve cok da sağlıklı ..Allah işte ,güçlü bir bebekmiş 1-2 ay kuvözde kalıp annesine kavuştu
Benımkı de oyle ..olabiliyor arada işte ama geneli haftasını tamamlamaya yakın geliyorlar diyip ,dualarımızı edecez cnm :)çok şükür bi sıkıntı olmamış tanıdığım bebiştede 8 aylık doğmuş oda toparlamış hemen.ama yinede tedirgin oluyo insan benmki bide çok sert vuruyo sürekli dönüyo aşağıya kayıcak diye ödüm kopuyo
evet benim de o kadar sürdü.
ben hep 12- 14 saatten önce doğum yapmadım.
eşim yanıma geldi evet .
ama son 2-3 saatte ne eşimi gördü gözüm ne kaynanoşu.
annem kardeşime gitti. o doğum yapmıştı yeni.
eşim bana ne yardım yapabilirdi bilmiyorum ama kimseyi gözüm görmüyor desem yeridir
ebelerim çok iyiydi. kakari kikiri yaptılar.
beni anladılar. ne desem de güldüler sanki çok komikmişim gibi
Kızlar sizide erken doğum korkusu sardımı? niye bilmiyorum sürekli öyle bir endişe var.kasılma olunca panik oluyorum hemen
Teşekkür ederim canım, hem de ne sıpa yüreğimi ağzıma getirdi valla
inşallah kolay olur ve umduğun gibi olur şekercimAy benimki nasıl olacak acaba :/
benim de oluyor bazen.Oyyy hem de ne biçim
Acil cevap lütfen!!!
Az önce küflü ekmek yediğimi fark ettim. Dün aldığımız ekmek küflenmiş üstünde dikkatli bakınca görülen minicik küfler vardı ben farketmedim ve birazını yedim. Çok kötü bişey mi bu?? Korkuyorum. Ne yapmalıyım?? Kiminle konuşmalıyım?? Dr'uma ulaşamam şu an :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?