- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.521
hahahahahahaO ne kız rahat rahat doğurma terapisi? Ben de istiyorum o dediğindenBir de nefes eğitimi lazım ya. Arkadaşım geçenlerde doğum yaptı, iyiki de almışım nefes eğitimini bu sayede rahat geçti dedi...
evet benim ablamın kızı ipeğimiz var
o yüzden vermem artık onu başka isimlere yönleniyorum
İkra yı beğenmiştim ama şimdi soğudum nedense
ilk kız olduğunu öğrendiğimde aklıma elifnur gelmişti oğlumun adı da onur olunca uyumlu olur demiştim
Bende hala kızıma isim bulamadim babamiz begenmiyor benim begendiklerimi ahsen serra beren belinay idil belemir
hahahahahaha
canımcım.
gülesim geldi .
şu an oturduğum yerde gülüyo rum. deli diycekler bana
ben de o nefes şeysini çok çalıştım 2 doğumda da
ama o sancı geldiği zaman varya.
ne nefes aklına geliyor ne bişe
o sancı vurduğunda adama ... ben nefesimi tutuyordum inanır mısın. sancı geçtikten sonra nefes alabiliyordum
ama bak çok kolay doğuran arkadaşlar var.
herkes bir değil.
benim beceriksizliğimden kaynaklanıyor tamamen
canım geçmişler olsun. erkenden gelmeye kalktı demek kızçen. bak sen sıpayaNasılsınız kızlar? Biz küçük bir sıkıntı atlattık, geçen gece sancıyla uyandım sabaha kadar da geçmeyince dr.a gittik. nst'de sancım olması gerekenden yüksek çıkınca erken doğumu engellemek için iğne yaptılar, ağrılarımı kesmek için de serum taktılar. şimdi iyiyiz çok şükür ama doktor tedbir amaçlı 1 hafta rapor verdi mümkün olduğuna kalkmamaya çalış dedi. inşallah bir daha olmaz, daha doğum için çok erken, kızım çok minik henüz
Bu arada 27+6'da 1190 gr ve 38 cm olmuşuz haftasıyla uyumluymuş kızım
Nasılsınız kızlar? Biz küçük bir sıkıntı atlattık, geçen gece sancıyla uyandım sabaha kadar da geçmeyince dr.a gittik. nst'de sancım olması gerekenden yüksek çıkınca erken doğumu engellemek için iğne yaptılar, ağrılarımı kesmek için de serum taktılar. şimdi iyiyiz çok şükür ama doktor tedbir amaçlı 1 hafta rapor verdi mümkün olduğuna kalkmamaya çalış dedi. inşallah bir daha olmaz, daha doğum için çok erken, kızım çok minik henüz
evet benim de o kadar sürdü.Arkadaşımın eşi de girmiş yanına, baya yardımcı oldu bana dedi. Belki de o sayede kendini tutabildi. Yoksa sancısı 14 saat sürmüş... Hastanede o kadar beklemiş inanabiliyor musun :S
canım çok geçmiş olsun bol bol yat ben 10 gün yattım çok iyi geldi şimdilik uslu gibi inşallah bir daha korkutmazlar bizi senin her hangi bir sıkıntın var mıydı erken doğuma sebep olabilecek mesela bende kum şeker böbrek genişlemesi ne ararsan var :)Nasılsınız kızlar? Biz küçük bir sıkıntı atlattık, geçen gece sancıyla uyandım sabaha kadar da geçmeyince dr.a gittik. nst'de sancım olması gerekenden yüksek çıkınca erken doğumu engellemek için iğne yaptılar, ağrılarımı kesmek için de serum taktılar. şimdi iyiyiz çok şükür ama doktor tedbir amaçlı 1 hafta rapor verdi mümkün olduğuna kalkmamaya çalış dedi. inşallah bir daha olmaz, daha doğum için çok erken, kızım çok minik henüz
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versincanım çok geçmiş olsun bol bol yat ben 10 gün yattım çok iyi geldi şimdilik uslu gibi inşallah bir daha korkutmazlar bizi senin her hangi bir sıkıntın var mıydı erken doğuma sebep olabilecek mesela bende kum şeker böbrek genişlemesi ne ararsan var :)
Nasılsınız kızlar? Biz küçük bir sıkıntı atlattık, geçen gece sancıyla uyandım sabaha kadar da geçmeyince dr.a gittik. nst'de sancım olması gerekenden yüksek çıkınca erken doğumu engellemek için iğne yaptılar, ağrılarımı kesmek için de serum taktılar. şimdi iyiyiz çok şükür ama doktor tedbir amaçlı 1 hafta rapor verdi mümkün olduğuna kalkmamaya çalış dedi. inşallah bir daha olmaz, daha doğum için çok erken, kızım çok minik henüz
Canım arkadaşıma sordum uyku setiymis kenarlardaki.Tesekkurler kizlar.hayirlisiyla vakti gelseydi de bi dogursaydik
M mg-istanbul paylastigin resimde park yatagin icinde o yanlardaki ne acaba?kumas gibi gorunuyor.uyku seti gibi bisey mi?
@_eyluldeniz_ simdi nasilsin canim?
Geçmiş olsun canim bebisler bizleri korkutmayi seviyor. Dinlen sen de güzelce..Nasılsınız kızlar? Biz küçük bir sıkıntı atlattık, geçen gece sancıyla uyandım sabaha kadar da geçmeyince dr.a gittik. nst'de sancım olması gerekenden yüksek çıkınca erken doğumu engellemek için iğne yaptılar, ağrılarımı kesmek için de serum taktılar. şimdi iyiyiz çok şükür ama doktor tedbir amaçlı 1 hafta rapor verdi mümkün olduğuna kalkmamaya çalış dedi. inşallah bir daha olmaz, daha doğum için çok erken, kızım çok minik henüz
bende de var yaa ,hep bu internette okuduğumuz seyler yüzünden oluyor sanki ...Kızlar sizide erken doğum korkusu sardımı? niye bilmiyorum sürekli öyle bir endişe var.kasılma olunca panik oluyorum hemen
Risk olunca korku hat safhada bendeKızlar sizide erken doğum korkusu sardımı? niye bilmiyorum sürekli öyle bir endişe var.kasılma olunca panik oluyorum hemen
bende sanki hiç doğurmıcakmısım gıbı gelıyobende de var yaa ,hep bu internette okuduğumuz seyler yüzünden oluyor sanki ...
Bendede var ya kasıldım mı kasılıyo muyum ya anlamazsam başladı mı yoksa çocuğa bişey mi oldu uzun mu sürdü kafamda deli sorular kasılma nasıl bişey onuda bilmiyorum ki sanki hep kasılmışım gibi şiştikçe nasıl ayırtedicemKızlar sizide erken doğum korkusu sardımı? niye bilmiyorum sürekli öyle bir endişe var.kasılma olunca panik oluyorum hemen
Beni hem erken doğum hem de doğum korkusu sardıKızlar sizide erken doğum korkusu sardımı? niye bilmiyorum sürekli öyle bir endişe var.kasılma olunca panik oluyorum hemen
hiç sorma özellikle gebelik şekerini kontrol altına alamadım daha o beni cok korkutuyor erken doğum acısından bebek de iri dedi doktor ama dua ediyorum işte Allah'tan doğru zamanda sağlıkla gelmesini diliyorum napayımRisk olunca korku hat safhada bende
ne güzel ya doğacak bir sekılde ama korkusuz gecırmek mükemmel ,ben de tiroid ve gebelik şekeri olunca ister istemez herseyı erken doğuma yoruyorumbende sanki hiç doğurmıcakmısım gıbı gelıyo
al benden de o kadar canımKızlar sizide erken doğum korkusu sardımı? niye bilmiyorum sürekli öyle bir endişe var.kasılma olunca panik oluyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?