2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O ne kız rahat rahat doğurma terapisi? Ben de istiyorum o dediğinden Bir de nefes eğitimi lazım ya. Arkadaşım geçenlerde doğum yaptı, iyiki de almışım nefes eğitimini bu sayede rahat geçti dedi...
hahahahahaha
canımcım.
gülesim geldi .
şu an oturduğum yerde gülüyo rum. deli diycekler bana

ben de o nefes şeysini çok çalıştım 2 doğumda da
ama o sancı geldiği zaman varya.
ne nefes aklına geliyor ne bişe
o sancı vurduğunda adama ... ben nefesimi tutuyordum inanır mısın. sancı geçtikten sonra nefes alabiliyordum

ama bak çok kolay doğuran arkadaşlar var.
herkes bir değil.
benim beceriksizliğimden kaynaklanıyor tamamen

İkra diye tutturdum hamileliğimi öğrendiğimden beri ama eşim istemiyordu Sırf ben istiyorum diye kabullenmişti. Şimdi 2.isim olarak koymayı düşünüyorum :) Niye soğudun kız kızımın isminden

Arkadaşımın eşi de girmiş yanına, baya yardımcı oldu bana dedi. Belki de o sayede kendini tutabildi. Yoksa sancısı 14 saat sürmüş... Hastanede o kadar beklemiş inanabiliyor musun :S

canım geçmişler olsun. erkenden gelmeye kalktı demek kızçen. bak sen sıpaya

Kuzum erken ya da geç doğuma birşey diyemem ama Allahımdan dileğim dış dünyaya hazır bir şekilde doğması bebeğinin. İnşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına tatlım..

Arkadaşımın eşi de girmiş yanına, baya yardımcı oldu bana dedi. Belki de o sayede kendini tutabildi. Yoksa sancısı 14 saat sürmüş... Hastanede o kadar beklemiş inanabiliyor musun :S
evet benim de o kadar sürdü.
ben hep 12- 14 saatten önce doğum yapmadım.
eşim yanıma geldi evet .
ama son 2-3 saatte ne eşimi gördü gözüm ne kaynanoşu.
annem kardeşime gitti. o doğum yapmıştı yeni.
eşim bana ne yardım yapabilirdi bilmiyorum ama kimseyi gözüm görmüyor desem yeridir
ebelerim çok iyiydi. kakari kikiri yaptılar.
beni anladılar. ne desem de güldüler sanki çok komikmişim gibi

canım çok geçmiş olsun bol bol yat ben 10 gün yattım çok iyi geldi şimdilik uslu gibi inşallah bir daha korkutmazlar bizi senin her hangi bir sıkıntın var mıydı erken doğuma sebep olabilecek mesela bende kum şeker böbrek genişlemesi ne ararsan var :)

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
daha beterinden korusun inşallah..

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmaz işallah . Konuş annesi az rahat dursun kızın daha var zamanı kaşınmasın

Tesekkurler kizlar.hayirlisiyla vakti gelseydi de bi dogursaydik
M mg-istanbul paylastigin resimde park yatagin icinde o yanlardaki ne acaba?kumas gibi gorunuyor.uyku seti gibi bisey mi?
@_eyluldeniz_ simdi nasilsin canim?
Canım arkadaşıma sordum uyku setiymis kenarlardaki.

Geçmiş olsun canim bebisler bizleri korkutmayi seviyor. Dinlen sen de güzelce..

Kızlar sizide erken doğum korkusu sardımı? niye bilmiyorum sürekli öyle bir endişe var.kasılma olunca panik oluyorum hemen

Kızlar sizide erken doğum korkusu sardımı? niye bilmiyorum sürekli öyle bir endişe var.kasılma olunca panik oluyorum hemen
Bendede var ya kasıldım mı kasılıyo muyum ya anlamazsam başladı mı yoksa çocuğa bişey mi oldu uzun mu sürdü kafamda deli sorular kasılma nasıl bişey onuda bilmiyorum ki sanki hep kasılmışım gibi şiştikçe nasıl ayırtedicem

Beni hem erken doğum hem de doğum korkusu sardı Normal mi olacak sezeryan mi ne zaman olacak, nasıl olacak diye sorular sorular.. Çok düşünmemek lazım aslında işte ama elde değil ki.. 13-14 saat sancı falan
Benim yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşım var.. 36. haftada erken oldu plesantada yaşlanma olduğu için çok şükür kızı küvözde kalmadı.. Arkadaşım suni sancıyla 5 saat kadar sancı çekti ve normal doğurdu ama normal doğum sırasında ıkınmaktan hemoroidi körüklenmiş ve doğum sonrası hemoroidden ameliyat oldu.. İşte böyle şeyler duydukça korkuyorumAllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

al benden de o kadar canım
benim ilk kızımda 32. haftada sancılarım çıkmıştı ondan endişeleniyorum kafama takıyorum herhalde
Allah korusun zamanında sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar hepsi de inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…