- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.561
canım bende haftaya carsamba gunu yaptırcam şeker yüklemesini bakalım ne olcak. ama sanki hıc dogurmıcakmısım gıbı gelıyor bana :) sağlıkla gelsinler inşallahhhne güzel ya doğacak bir sekılde ama korkusuz gecırmek mükemmel ,ben de tiroid ve gebelik şekeri olunca ister istemez herseyı erken doğuma yoruyorum
Ev yapımı mı olucak mutlaka? :-(Ev yapimi yogurt ye canım
İnşallah canım benim..Allah sağlıkla herkesin evladını kavuştursun inşallahcanım bende haftaya carsamba gunu yaptırcam şeker yüklemesini bakalım ne olcak. ama sanki hıc dogurmıcakmısım gıbı gelıyor bana :) sağlıkla gelsinler inşallahhh
sende içini ferah tut şartlandırma kendini herşey olacagına varır
aminnnnnnİnşallah canım benim..Allah sağlıkla herkesin evladını kavuştursun inşallah
Ev yapımı mı olucak mutlaka? :-(
Ev yapımı mı olucak mutlaka? :-(
al5, post: 41060234, member: 645921"]Ev yapımı mı olucak mutlaka? :-([/QUOTE]Gida zehirlenmesinde genelde yogurt tuketmenin iyi geldigini biliyorum ev yapimi yogurt daha etkili oldugu içinev yapimi dedim ama yoksa yapacak birşey yok doktorun ulasamiyorsan acilde yardımcı olurlar ama sanmiyorum bebegine zarari olacagini icin rahat etsin istersen hastaniye gidebilirsin
al5, post: 41060234, member: 645921"]Ev yapımı mı olucak mutlaka? :-(
İkra diye tutturdum hamileliğimi öğrendiğimden beri ama eşim istemiyordu Sırf ben istiyorum diye kabullenmişti. Şimdi 2.isim olarak koymayı düşünüyorum :) Niye soğudun kız kızımın isminden
Çok geçmiş olsun dursun durduğunyerde minik kuzun kendine çok dikkat et aman daha çok küçükNasılsınız kızlar? Biz küçük bir sıkıntı atlattık, geçen gece sancıyla uyandım sabaha kadar da geçmeyince dr.a gittik. nst'de sancım olması gerekenden yüksek çıkınca erken doğumu engellemek için iğne yaptılar, ağrılarımı kesmek için de serum taktılar. şimdi iyiyiz çok şükür ama doktor tedbir amaçlı 1 hafta rapor verdi mümkün olduğuna kalkmamaya çalış dedi. inşallah bir daha olmaz, daha doğum için çok erken, kızım çok minik henüz
Bu arada 27+6'da 1190 gr ve 38 cm olmuşuz haftasıyla uyumluymuş kızım
canım bozma moralini bundan sonra dikkat edersin hamilelikte 30 kilo alan bile var sonradan hepsi verilir yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsunlarsağlıkocağından geldim çok canım sıkıldı 87 kilo olmusum toplam 20 kilo oldıu önmde daha 3 ay var
1 haftada 2 kilo almısım .
2 kilo almak için 3000 kalori almm lazım günlük o kadar yemiyorum anlayamaıyorum tamamen diiiyete gircem.
Moralim çok bozukne yapayım bilmyrm
çok kolay kilo alıyrm nedenini anlamış değiilim ama tip denen birşey kalmadı bacaklarm çok kalınlaştı boğum boğum oldu selülit ..kilolu hamile kalmıstım idealim 57 .suan bile 30 fazlam var daha 3 ay varcanım bozma moralini bundan sonra dikkat edersin hamilelikte 30 kilo alan bile var sonradan hepsi verilir yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar
canım bende uşağa kontrole gidiyorum.sanırım sende uşakta oturuyorsun. hangi doktora gidiyorsun? ben medikalde Eda hanıma gidiyorum. ben ilk bebeğimi 7 aylık doğum yapıp kuvezde kaybettim. şimdi coraspin ve clexane 0.4lük kullanıyorum. sen kaçlık kullanıyorsun? bende 28. haftamın içindeyim.
Evet cnm.hayirlisiyla.saglikla kucagimiza alalim.26 temmuz muu canım ya seninle hemen hemen aynıyız 4 gün var aramızda
benim de sezeryan hemen hemen aynı gün verir benimki de bayramdan hemen sonra doğurucaz o zaman nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?