2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel ya doğacak bir sekılde ama korkusuz gecırmek mükemmel ,ben de tiroid ve gebelik şekeri olunca ister istemez herseyı erken doğuma yoruyorum
canım bende haftaya carsamba gunu yaptırcam şeker yüklemesini bakalım ne olcak. ama sanki hıc dogurmıcakmısım gıbı gelıyor bana :) sağlıkla gelsinler inşallahhh

sende içini ferah tut şartlandırma kendini herşey olacagına varır

İnşallah canım benim..Allah sağlıkla herkesin evladını kavuştursun inşallah

Ev yapımı mı olucak mutlaka? :-(
Ev yapımı mı olucak mutlaka? :-(

Gida zehirlenmesinde genelde yogurt tuketmenin iyi geldigini biliyorum ev yapimi yogurt daha etkili oldugu içinev yapimi dedim ama yoksa yapacak birşey yok doktorun ulasamiyorsan acilde yardımcı olurlar ama sanmiyorum bebegine zarari olacagini icin rahat etsin istersen hastaniye gidebilirsin

al5, post: 41060234, member: 645921"]Ev yapımı mı olucak mutlaka? :-([/QUOTE]

Az önce nette bir makale buldum bununla ilgili olarak:
Bir sefer küflü gıda tüketmekle bir şey olmayacağını ama bu sık sık yapılırsa özellikle karaciğer kanserine sebep olabileceği belirtilmiş.
Püfff! Korkmuştum valla..bu arada belirttiğiniz gb yoğurt da yedim bir kase az önce.
Teşekkür ederim
Selamlar

sağlıkocağından geldim çok canım sıkıldı 87 kilo olmusum toplam 20 kilo oldıu önmde daha 3 ay var
1 haftada 2 kilo almısım .
2 kilo almak için 3000 kalori almm lazım günlük o kadar yemiyorum anlayamaıyorum tamamen diiiyete gircem.
Moralim çok bozuk ne yapayım bilmyrm

al5, post: 41060234, member: 645921"]Ev yapımı mı olucak mutlaka? :-(

Az önce nette bir makale buldum bununla ilgili olarak:
Bir sefer küflü gıda tüketmekle bir şey olmayacağını ama bu sık sık yapılırsa özellikle karaciğer kanserine sebep olabileceği belirtilmiş.
Püfff! Korkmuştum valla..bu arada belirttiğiniz gb yoğurt da yedim bir kase az önce.
Teşekkür ederim
Selamlar[/QUOTE]

Rica ederim canım az miktarda yemişsin zaten muhtemelen bebegine zarari olmamıştır geçmiş olsun

Sebebini bilmiyorum canım ya içimden öyle geçti
Çevremde 2 tane İkra var uzaktan tanıyorum çıtı pıtı çok tatlı kızlar aslında
İkra diye tutturdum hamileliğimi öğrendiğimden beri ama eşim istemiyordu Sırf ben istiyorum diye kabullenmişti. Şimdi 2.isim olarak koymayı düşünüyorum :) Niye soğudun kız kızımın isminden

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun dursun durduğunyerde minik kuzun kendine çok dikkat et aman daha çok küçük

canım bozma moralini bundan sonra dikkat edersin hamilelikte 30 kilo alan bile var sonradan hepsi verilir yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar

canım bozma moralini bundan sonra dikkat edersin hamilelikte 30 kilo alan bile var sonradan hepsi verilir yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsunlar
çok kolay kilo alıyrm nedenini anlamış değiilim ama tip denen birşey kalmadı bacaklarm çok kalınlaştı boğum boğum oldu selülit ..kilolu hamile kalmıstım idealim 57 .suan bile 30 fazlam var daha 3 ay var

Bn m.akif sanliya gudiyorum cnm
benim 8 haftalik kalp durmasi sebebiyle kayip yasadim..corasprin ve cleeaxan 0.4 kullaniyorum gebeligin basindan beri ins binsikinti olmadan ikimizde sag saglik.bebisimizi aliriz kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…